Kotimaa

THL:n diagnoositiedoissa tekninen vika

THL Twitterissä

THL:n raportti mm. synnynnäisistä epämuodostumista ja kromosomipoikkeavuuksista sekä rokotteiden haittavaikutuksista on lähipäivinä hämmästyttänyt ihmisiä niiden epätavallisen suurella määrän kasvulla vuoden 2020 jälkeen. THL on sittemmin kertonut Twitterissä tämän johtuneen teknisestä virheestä joka on nyt korjattu.

-Tilastossa oli viime viikolla tekninen vika, minkä vuoksi diagnoositiedoissa oli virheitä. Vika on korjattu eilen, vastasi sähköpostitse Kansalaiselle THL:n viestintäpäällikkö Piritta Rautavuori.

THL ei ole vastannut lukuisiin twiittiin tulleisiin kysymyksiin liittyen tekniseen virheeseen joka näyttää olleen raportointia vääristävänä jo pitkään, koska tilastojen luvut ovat korjauksen jälkeen muuttuneet useiden vuosien ajalta.

THL:n twiittien alle on kertynyt satoja kysymyksiä joihin kysyjät eivät ole saaneet vastauksia. Ihmiset kertovat menettäneensä luottamuksensa viralliseen tilastotietoon.

Raportti synnynnäisten epämuodostumien, epämuotoisuuksien ja kromosomipoikkeavuuksien määristä on korjattu. Vaikka luvut tulivat alas tuhansilla, niin ne näyttävät silti olevan selvästi kasvussa. Vuonna 2021 epämuodostumia ja poikkeavuuksia oli 23 029 lapsella, luku oli kasvanut edellisestä vuodesta noin 1600:lla. Tammikuussa 2022 luku oli jo 2001. Talvikuukausina syntyy nykyisin vähiten vauvoja, korkeimmillaan syntyvyys on heinä-elokuussa. Jos tuo suunta jatkuu, niin vuonna 2022 olisi kasvanut jälleen runsaalla tuhannella viime vuoteen verrattuna.

19 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
murre riepunen

Rokotteiden mukanaan tuomat ongelmat pyritään piilottamaan, päättäjien pelko totuuden tulosta julkisuuteen pyritään kikkailuilla salailemaan. Myrkyt on suurelta osin jo pistetty, vahinko on tapahtunut, tästä suuresta kusetuksesta vastuu henkilöitä kaivataan esiin, kivitettäväksi.

FIXIT

Niin paljon on piikeistä ollut ristiriitaista tietoa saatavilla alusta alkaen, etten ole uskaltanut sellaista piikityttää itseeni. Olen pitänyt todella rohkeina ihmisiä, jotka kaikesta vaaran vinkkaamisesta välittämättä ovat itseään antaneet piikityttää. Samalla olen surullisena miettinyt, miten voin joutua luopumaan näistä ystävistäni jossain vaiheessa ennen heidän aikaansa. Herra Jumala pitää minusta kyllä huolen, sen tiedän, kun olen uskossa.

Eka Kettunen

Tekninen vika tarkoittaa tietokoneiden suhteen jonkin elektronisen komponentin toimimattomuutta ja sellainen on muka syynä tilastopoikkeamiiin, eihän tuollaista selitystä usko Erkkikään.

Muistin virkistämiseksi, taannoin tekninen vika sulki Västeråsin Ikean ja veitsien myynti keskeytettiin. Tekniseksi viaksi paljastui puukkoisku jossa murhattiin 55-vuotias Carola Herlin ja hänen 28-vuotias Emil-poikansa.

Myös eräs Yleisradion tallentama tasavallan presidentin puhe kärsi teknisestä viasta, kun mukana oli monikulttuurin kritiikiksi tulkittava kohta. Tällöin tallenteesta presidentin ääni mykistyi yli minuutin ajaksi.

ike

Noin tärkeässä asiassa ollaan noin leväperäisiä. Kuka enää luottaa THL:n tilastoihin, kun tuollaisia asioita, tilastoja julkaistaan. No kai virkamiehet voivat tehdä kuten haluavat, tuo alkaa kai olla totta jo tiedepiireissäkin.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Galina Manttari
John Quiman

Tekninen vika = Ei muistettu muokata sopivaksi.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
John Quiman

Totuuden salaaminen on varsin läpinäkyvää, mutta ehkä vielä suurin osa kansasta uskoo valtamedian ”luotettavaan tietoon”.

Nationalisti

Niin varmaan, kyllä THL:n selittelyt tiedetään.
Ilmeisesti tätä ”teknistä vikaa” on ollut muuallakin kuin Suomessa.
Joka tapauksessa, yksi asia on varmaa: meille valehdellaan tällä hetkellä viranomaisten toimesta niin paljon kuin ikinä pystytään.
Ikinä ei luottamus ole ollut näin pohjilla.

Totuus ensin

Vastaukset kaikkiin ihmettelyihin löytyvät tuosta videosta.
Tohtori Reiner Fuellmich – Päivitys Nuremberg 2.0 – Tammikuu 6. 2022 – TokenTube

ike

Olen aina sanonut että tuhat silmää näkee paremmin kuin yksi. Taas yksi linkki johon en olisi yksin törmännyt, joten kiitos.

juu

Samaan aikaan teknistä vikaa pukkaa USA:ssa ja Kanadassa ainain.
Ja USA:n armeijan tilastoissa on varmaan kanssa teknistä vikaa..

kössi

notta jos hautausurakoitsija ostaa uuden katumaasturin nii siitä vois päätellä

juha II

THL VALEHTELEE!!!

Eipähän kenenkään tarvitse uskoa ja jos ”pelkokerroin” on suomalaisissa vaihtoehtomedioissa tapissa niin eipä tarvitse lukeakaan.

Mutta kuolleisuustilastojen mukaan ylikuolleisuus on nyt samaa luokkaa juin Neuvostoliiton suurhyökkäyksen aikana kesällä v. 1944. Tulisimmat taistelut kestivät n. vajaa 3 kk kunnes Neuvostoliitto alkoi siirtämään joukkojaan ”Berliinin kilpajuoksuun”, sillä Saksan jo aunioina oleva pääkaupunki painoi enemmän kuin piskuinen Suomi. Onneksi! Kiiutokset urhoollisille suomalaisille sotilaille ja taidomkkaille ja edestä johtaville alipäällystöille aina korkrinta sotilasjohtoa myöten ja presidentti Risto Rytiä myöten!

Nythän tätä pullamössö kansaa ei enää muu kiinnosta kuin korkeintaan ilmaiset muoviämpärit. Ja jos loogisia ollaan. Mitä enemmän ne ovat kuin seuloja. Sen parempi!!!

Ilkka Forsten

Ottakaa se neljäskin piikki, suihke ja tabletti. Sitten yhdessä mietimme miksi kehityshäiriöt ovat arkipäivää ja samalla voisimme todeta ettei kyse ole väestönvaihdon kiihdyttämisestä lääketieteen keinoin.

THL:n tekninen virhe on korjattu, otettiin luvuista nollia pois ja sanottiin että näppihäiriö sattuu kenelle hyvänsä. Paljonko muuten arvelette että näitä tapauksia tulee ilmi seuraavan kymmenen vuoden aikana, ilman että taas sattuu ” tekninen virhe .”

Tuumailija

Mv julkaisi kuvakaappauksi ennen ja jälkeen ”korjauksen”: https://mvlehti.net/2022/02/09/thl-kiiruhti-sensuroimaan-halyttavat-sairaalatiedot-epamuodostumat-lisaantyneet-vastasyntyneilla/

Varmaan selittävät tulevat tapaukset, että ne ovat niitä teknisiä näppäilyvirheitä.

Todellisuus

Joka puolella nyt ”korjaillaan” aikaisempia tilastoja.
THL:n datakorjausoperaatiolle on vastaava nyt ainakin USA:ssa

”The Jan. 28 post referenced the Defense Medical Epidemiology Database, or DMED, saying, ”there has been a 300% increase in DMED codes registered for miscarriages in the military in 2021 over the five-year average.” The five-year average was 1,499 codes for miscarriages per year, the post said, and there were 4,182 such codes for the first 10 months of 2021. There was an almost 300% increase in cancer diagnoses and a 1,000% increase in neurological issues, the post says.
But these figures resulted from a >>>>glitch in the database<<<>>>”Tekninen vika”<<<<

Minä olen kadottanut luottamukseni jo kauan sitten.

https://stevekirsch.substack.com/p/covid-vaccines-and-pregnancy-172000

Jasu

Myös Israelissa korjattu tilastotietoja, ja asiasta on Suomessa, USA:ssa ja Israelissa jopa uutisoitu lähes identtisesti. Mitä viddua täällä oikein tapahtuu???

InjektioPiikki:
”Nyt on liikkeellä tietokantavirheiden pandemia. Kaikki näyttää väärää tietoa. Tietokannat pitää rokottaa!”
https://mobile.twitter.com/ipiikki/status/1490296743405277187

John Quiman

Suvakin mielestä vika oli tietokannoissa, koska tietokannat eivät antaneet agendalle sopivia lukuja.

Puolueeton

Nyt on käynnissä jokin salailuoperaatio tai vika tiedostoissa, mikä sekin on mahdollinen. Olen seurannut kuukausia viikkokuoleisuuden lukuja ja nyt on äkillisesti uudet tiedot loppuneet. Joulukuun lopulta tiedot ovat puutteellisia tai viikokuolleisuus yllättäen vähentynyt puoleen yli 500 sadalla, kun se edellisinä vuosina on aina lisääntynyt muutamalla kymmenellä joulukuun lopussa. Tammikuusta ei ole mitään tietoja. Jos vika olisi tietokoneissa, olisi ollut 2 kuukautta aikaa korjata vika.
On herännyt suuri perusteltu epäily, että tilanne on pahentynut rokotusten alun jälkeen jopa katastrofaaliseksi. Hallintoviranomaisilta on tullut määräys, että tiedot on pidettävä piilossa. Vetoan lääkärikuntaan, joka on ainoa asiantuntija tässä tilanteessa, että se ryhtyy selvittämään tilannetta jopa vastoin THLn määräyksiä ja kertoo todellisuuden. Lääkärikuntaa ei voi pitää syyllisenä vaan poliittisesti valittuja lääkintäviranomaisia, jotka määräilevät lääkärikunnan toimintaa. Jos epäilyni ovat totta, STM ja THL vastuuhenkilöt on pantava syytteeseen salailusta ja vääristä toimenpiteistä, koska heidän isot palkkarahat velvoittavat vastaamaan kansalaisten terveydentilasta.

FIXIT

Tosiaankin olisi mielenkiintoista tietää, kuinka monet thl:n viranhaltijat on valittu poliittisin perustein ja mihin tehtäviin. Tiedän kyllä, että kaikkiin johtaviin virkoihin on helposti tungettu kuka vain poliittisesti sopiva henkilö, vaikkei olisi mitään asiantuntemusta viran toimialalta.
Kun seurasin n. 40 vuoden ajan julkishallintoa pienenä rataksena, näin monia salaliittoja, pieniä sellaisia. Sen sijaan isokenkäisemmät viranhaltijat varmasti näkivät niitä isompia salaliittoja sitäkin enemmän, ei niistä meille pienille mitään vihiä annettu.Eikä näitä ole helppo todistaa edes, sen verran nähdään vaivaa jälkien peittelyissä.

Uusimmat uutiset