Kotimaa Rikos

Turun nuorten puukotustapauksen taustalla epäselvä kaupankäynti

Kuva: Wikimedia Commons /(CC BY-SA 4.0) / Santeri Viinamäki.

Lounais-Suomen poliisi on edistynyt Turun Puolalanpuistossa viime viikolla tapahtuneen puukotuksen tutkinnassa.

Poliisi on jatkanut sunnuntaina 9. tammikuuta Turussa tapahtuneen puukotuksen selvittämistä.

– Tähän menneessä suoritetun esitutkinnan perusteella on käynyt ilmi, että tapahtumien taustalla on pari viikkoa aiemmin tapahtunut kaupankäynti ja siihen liittyneet epäselvyydet, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Petri Lamppu Lounais-Suomen poliisista.

Kaupankäynti ei liity merkkivaatteisiin, toisin kuin julkisuudessa käydyssä keskustelussa on esitetty.

Nuorten välinen eripura johti uhkailuihin, joita osapuolet lähtivät selvittelemään ennalta sovitusti Turun Puolalanpuistoon sunnuntai-iltapäivällä puoli kahden aikaan.

Tilanne Turun taidemuseon takana puistossa kärjistyi fyysiseen yhteenottoon, jonka yhteydessä 14-vuotiaan pojan epäillään puukottaneen 14-vuotiasta poikaa kahdesti kylkeen. Uhri onnistui pakenemaan paikalta Kauppiaskadun suuntaan, missä ohikulkija hälytti apua.

– Puukotuksen uhri voi olosuhteisiin nähden hyvin, ja hän on päässyt pois sairaalahoidosta, Lamppu sanoo.

Osalliset kotoisin Turun seudulta

Tapauksen rikosnimikkeet ovat muuttuneet esitutkinnan edetessä. Tällä hetkellä poliisin on syytä epäillä 14- ja 15-vuotiaita poikia tapon yrityksestä sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.

Lisäksi 15-vuotiasta poikaa (aiemmin henkilön iäksi on kerrottu virheellisesti 16 vuotta) epäillään paikalla olleeseen 13-vuotiaaseen poikaan kohdistuneesta laittomasta uhkauksesta.

Kaikki osalliset ovat kotoisin Turun seudulta.

Puolalanpuiston puukotustapauksella on mahdollisesti ollut silminnäkijöitä. Poliisi pyytää heitä ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

”Epäselvä kaupankäynti” = Ryöstö!!!

Lieväasteinen

Pojat ovat poikia. Mikä noita turkulaisia vaivaa? Kyllä kantasuomalaisetkin…

Eka Kettunen

Yllätys, yllätys ! Kaupankäynti se vain muuttuu moninaisemmaksi, aivan kuten Ruotsissa. Seuraavaksi puukkoveijarit siirtyvät aseisiin ja sivullisetkin saavat maistaa lyijyä, aivan kuten Ruotsissa. Siinä sitä sitten ihmetellään tapahtunutta silmät ja huulet pyöreänä, aivan kuten Ruotsissa.

Sari Saarela

Linköpingissä joutuivat sulkemaan koulun, koska ei äidinkielenään ruotsia puhuvien tolkuton väkivalta ei lopu…
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/qW7GPe/valdet-har-eskalerat–kommunen-tvingades-stanga-skola?fbclid=IwAR1ChD4GBc3QxQZ-jbubpy02HCCh-y9_WB4SGGYbVEl8YgteiKeCJh3An0w

Kata

Sanattomaksi vetää…tai olis sanoja mutta eihän niitä voi käyttää…
Veronmaksajien unelmaa pitää yllä kaikkea tuota ja…silti…%¤%¤#”#/&..

Ilkka Forsten

Kun haluaa Ruotsista Libanonin niin onnistuuhan se. Unelmahöttöä kehiin, ja suvaitsevaisuus 200 % vaikka mitä tapahtuisi niin vot, siinä on koulut lakkautettava. PISA tulokset laskee kaiken aikaa, koska PISSAtulokset jotka voidaan määritellä henkilöiden päästä näytteen avulla, osoittaa selvää kus****päisyyttä.

ike

Noin vain arvaus. Kumpikin pesunkestäviä turkulaisia ?.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Valkopesua toki vailla, mutta muuten saatat olla oikeassa. Nykyään turkulaiseksi kelpaa mikä tahansa etnisyys, kun sillä on päällä suomen lätkäjoukkueen paita ja taskussa oleskelulupa, tai sen jäljennös, eli kotoisammin sanottuna väärennös. Alkuperäiset paperit hukkuivat joko välimereen tai joissakin tapauksissa Puolan rajalle, mutta ei hätää. Kopiokoneet toimii hyvin ja aina on niitä jotka auttavat mielellään näitä kotoutumista kaipaavia kauppiaan-alkuja.

korvinkuulija

”Puolalanpuiston puukotustapauksella on mahdollisesti ollut silminnäkijöitä.”

Luulisi että noissa olisi ollut edes yksi kirjoitustaitoinen, niin muiden ei olisi tarvinnut jäädä arvuutelemaan tekijöiden ”profiilia”.

Kansalaisen verkkokauppa