Eurooppa Maahanmuutto

Ukrainalaisnaisia ahdistellaan vastaanottokeskuksessa

Ahdistelun uhreiksi joutuneita ukrainalaisnaisia.

Afrikkalaiset ja arabit ahdistelevat ukrainalaisnaisia Ruotsissa. Ukrainalaisnaiset kertovat, että ”miesjoukot” ovat murtautuneet useina öinä heidän asuntoloihinsa, hakanneet ovia ja ”vaatineet päästä sisään”.

Ruotsalaiset ovat joutuneet viimein myöntämään, ettei kaikkia turvapaikanhakijoita ole veistetty samasta puusta. Sveriges Radio raportoi, että sotaa pakenevat ukrainalaisnaiset ovat joutuneet jo törkeän seksuaalisen ahdistelun kohteiksi.

Ruotsiin pakolaisina saapuneet ukrainalaisnaiset kertovat medialle pelkäävänsä koskemattomuutensa puolesta uudessa maassa.

Ukrainalaisnaiset kertovat, että ”miesjoukot” ovat murtautuneet useina öinä heidän asuntoloihinsa, hakanneet ovia ja ”vaatineet päästä sisään”. Naiset ovat traumatisoituneita tapauksista.

Europarlamentaarikko Charlie Weimers on vaatinut Ruotsin hallitusta selittämään, miksi ukrainalaisnaiset tuntevat kyselyiden mukaan olevansa paremmassa turvassa Puolassa kuin Ruotsissa. On epätodennäköistä, että Ruotsin kulttuurimarxistinen hallitus tulisi antamaan rehellistä vastausta kysymykseen.

Asiasta uutisoi ensin Partisaani.

Lähde: Sveriges Radio

20 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jallu

Suvakit ovat olleet lähes täydellisessä hiljaisuudessa. Mihin ne äidinvaistot hävisivät, kun tulee aitoja pakolaislapsia eikä partalapsia?

Lieväasteinen

Naisille ominaisista äidinvaistoista puhuminen on nykyään vihapuhetta. Olen nähnyt tuon vihapuheen esimerkkinä netistä. Miksi on niin, en tajua tai tajuan aika hämärästi.

juu

Kaiken valehtelevat valepakolaiset ahdistelee naisia, olikon iokin yllätys jollekin?

luke

Suomen kannattaisi nyt tehdä vaihtokauppa täällä loisivat matut Ruotsiin ja Ukrainan naiset Suomeen turvaan.

Lieväasteinen

Femakot eivät salli tuota. Feministisen mamu-politiikan tarkoituskin on tuoda tänne juuri nuoria miehiä eikä naisia. Näin tulee demografinen sukupuolivääristymä ja femakot sinetöivät valta-asemansa parittelumarkkinoilla. Naisista tulee huutava pula ja seksiä saa vain femakon ehdoilla. Sama on jo tapahtunut Ruotsissa. Perus-Svensson hoitaa vaimonsa erivärisiä lapsia, lakkaa kynsiään ja laittaa luomuruokaa, ja vaimo saman tien on seksituristina Gambiassa tai mikäli on köyhempi, harrastaa seksiä jonkin eksoottisen kaverin/naapurin kanssa. Svensson tietää tämän, vaimo on ilmoittanut hänelle asiasta etukäteen. Mikäli tänne aikaa tulvia ukrainalaisia kaunottaria, joilla jalat kasvavat ikään kuin kainaloista, ei mitään persjalkaisuutta, paikalliset femakot eivät saa miestä/seksiä koskaan. Femakot tietävät tämän erittäin hyvin.

Sellainen media

Heti kun media alkoi kertomaan että ukrainasta alkaa tulemaan pakolaisina naisia ja lapsia huolestuin ja kommentoin suurimpiin lehtiimme, että toivottavasti nämä naiset ja lapset saavat olla turvassa vokeissa. Yksikään media ei julkaissut kommenttiani.

anonyymi

Rodullistetut cis-miehet lähi-idästä ahdistelemassa ukrainasta sotaa pakenevia naisia… Pitihän se arvata. Tuollaiset ahdistelijat eivät ansaitse turvapaikkaa Euroopasta, heidät voitaisiin lähettää tykinruuaksi Ukrainaan.

Irmeli

Ihankun olisi pitänyt yllättyä…Joka paikaanhan noi menee etumus pullottaen, kaikki kelpaa lapsesta mummoon…

Fuck Google

https://fuckoffgoogle.de/google-is-evil/ Google liittää aina tämänhenkisille sivuille ällöttäviä mainoksia. Haluaako karkottas lukijoita siten?

Lieväasteinen

Vääräuskoinen nainen on noille kädellisille pelkkä saalis. Mutta jos koskee tai vaikka katsoo väärin/himokkaasti tai puhuttelee omaa naista/tyttöä, niin joko tytön klaani hoitaa homman tai joutuu maksamaan morsiuslunnaat ja ottamaan hänet vaimokseen.

Kata

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008660513.html

Näin ihanaa…voi suutananveetana.

Lieväasteinen

Tuuri kävi tuolle naiselle ja hänen vääräuskoiselle(?) avomiehelleen, että klaanin miehet eivät ole kostaneet.

Eka Kettunen

Puolassa asuu terveellä järjellä ajattelevia ihmisiä, sinne ei elintashoppareita päästetä, vaan turvaa annetaan vain aidosti hädänalaisille ihmisille.

Lieväasteinen

Jonain päivänä massojen mitta tulee täyteen, kaikki rotat on kaivettu koloistaan ja murskattu. Samalla hoituu viherkommari- ja katujengiongelma. Ja mikäli Putin hyökkää tänne ja kansa saa aseet haltuunsa kuten Ukrainassa eikä suvakkilait enää päde, noiden torakoiden pitää älytä lähteä tältä livohkaan ja sassiin, kun vielä ehtii.

Tuumailija

Ukrainassa jaetut 2,7 milj. asetta ei enimmiltään mene maan puolustamiseen, vaan sodan jälkeiseen mahdolliseen uuteen vallanvaihtoon.
Porukka on aika kyllästynyt kummankin puolen umpikorruptoituneisiin marionettipressoihin, poroshenko/zelensky. Toki suurkaupunkilaiset ovat aina em. puolella, mutta raakasti suurempi osa asuu kaupunkien ulkopuolella samoissa oloissa kuin aikoinaan NL:ssa.

Suomessa ei missään nimessä anneta kansalaisille aseita, kriisin aikanakin taitaa seksualinen suuntaus ja oikea puoluekirja olla ainoa mahdollisuus moiseen.
Muuten on mahdollisuus että se piippu kääntyykin toiseen suuntaan ja nahkurin orsi alkaa notkumaan.

Lieväasteinen

Jos ja kun tulee oikea kriisi ja/tai kansan mitta täynnä ei tuo marginaaliporukka kykene mihinkään. Ne osaa vain ilmiantaa, canceloida ja meuhkata somessa. Kyllä nykyään valtamedia ja lainsäädäntö on heidän puolellaan, mutta kun kaikki tuo lakkaa toimimasta…

Ali

No,ihmetteleehän ne parta lapset, kun naiset eivät päästää sisään heitä! Ruotsalaiset naiset sensiaan paukkutelevat, parta lasten ovia kaiket yöt,että he tulisivat heille sisäääääään!

jane

uroskoira haistaa pitkän matkan päästä kiimaisen nartun , ilmeisesti muslimi miehillä on samanlainen kyky haistaa seinien lävitse missä on 10-99 vuotiaita naisia joista 14-44 vuotiailla on juoksuaika ilman kiimaa , muslimit luulevat että vapaana kulkevat naiset ilman huntua ovat saapuneet ja odottamassa juuri heitä paritteluun , Afrikassa käyneet naiset tietävät että tummilla miehillä on jatkuva seisokki , eihän nuo muuta ajattelekaan
kuin panolle pääsyä , eli ovat todellakin suoraan lähimmät apinan jälkeläiset joista eivät
eurooppalaiset valkonaamat todellakaan ole periytyneet , vaan jostakin alku-oliosta erkaantuneet silloin kun Afrikkaa ei edes vielä ollut erillisenä mantereena vaan koko maapallon mantereet olivat yhtä ja samaa mannerta . miksei Hallitus lähetä muslimi joutoväki takaisin sinne mistä tulivat , saivat oleskeluluvan vedoten kotona saamiinsa tappouhkauksiin , mutta täällä jokainen muslimi on vaaraksi 10 valkoiselle ihmiselle .

Tuumailija

Miten tulikaan täytenä ullatuksena. Edelleenkään ukrainasta tulevilla lapsilla ja naisilla ei ole partaa, Iphonen viimeisintä mallia eikä canadian goose takkeja.
Mitenkä nuo olettavat, että nämä jotka pitävät paremmassa kulttuurissa naista alempana kuin koiraa ja joita on vokit täynnä, hyväksyisivät naisien läsnäoloa muuta kuin siinä yhdessä merkityksessä.

Ilkka Forsten

Jo paikalla olevien motiivien kyseenalaistaminen on rasismia. Tutkimusta tehdään asioista mitkä ei vaadi mitään tutkimusta, sillä kuka tahansa tietää miksi kaikki menee päin perhettä.