Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Uudenvuoden kaaos: raketteja ohikulkijoita kohti, barrikadeja ja palopommeja

Kuvituskuva. Kuva: Kansalainen.

Eri puolilla Eurooppaa uudenvuodenjuhlat olivat kaoottisia. Maahanmuuttajaryhmät riehuivat useissa suurkaupungeissa.

Ruotsissa uudenvuodenaattona oli ongelmia useissa eri kaupungeissa. Kristianstadin Gamlegårdenissa sytytettiin kolme autoa tuleen. Kun pelastushenkilöstö saapui paikalle, heitä tulitettiin ilotulitteilla.

Örebrossa 10-15 hengen jengi ampui raketteja Burger Kingiin. Avestan Marcustorgetilla ammuttiin raketteja sekä tavallisia ihmisiä että poliiseja kohti.

Länsi-Ruotsin poliisi kuvailee uudenvuodenaattoa ”erittäin sotkuiseksi”, ja yksi nainen sai raketin kasvoihinsa, kun neljä ihmistä ampui asuintaloa kohti. Yksi raketeista sai parvekkeen syttymään tuleen, ja tuli levisi asuntoon.

Muualle Eurooppaan päin katsottuna Berliini oli varautunut mellakoihin tänä vuonna uudenvuodenaattona 2022 sattuneiden ennätyksellisten siirtolaisväkivaltaisuuksien jälkeen. Tuhansia poliiseja lähetettiin paikalle estämään vastaavanlaisen tilanteen syntyminen tällä kertaa.

Tilanne oli pelättyä rauhallisempi, mutta videoilla näkyy kaoottisia kohtauksia. Niihin kuuluu kohtauksia Alexanderplatzilta, jossa suuret maahanmuuttajaryhmät ampuivat raketteja ohikulkijoita kohti – ilman poliisin väliintuloa:

Myös pahamaineinen Neuköllnin kaupunginosa oli levoton:

Myös Bordeaux’ssa Ranskassa uutisjuhlallisuuksia leimasivat väkivalta ja kaaos:

Pariisin Champs-Élysées-kadulla sytytettiin tulipaloja ja pystytettiin barrikadeja:

Lähde:  Remix

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Melko tunnetussa Rinkebyssä, Tukholmassa, oli 70-luvulla asukkaina lähinnä ruotsalaisia ja suomalaisia. Ei olut ongelmia.

Sen jälkeen alkoi Rinkebyhyn tulla kehitysmaalaisia ja määrän kasvaessa kasvoivat ongelmatkin. Yksi näistä oli tuo ilotulitteiden ammuskelu täysin holtittomasti, jopa ohi kulkevia ihmisiä kohti.

Sittemmin, 90-luvun mittaan ruotsalaiset ja suomalaiset pääsääntöisesti muuttivat pois Rinkebystä ja siitä tuli täysin arabien ja afrikkalaisten alue. Nykysin siellä hallitsee islam hyvin pitkälle.

Niin käy, kun pahalle antaa pikkusormen: se vie koko valtakunnan.

Ilkka

Muuan Jussi Halla-aho kirjoitti aiheesta liki kaksikymmentä vuotta sitten. Hänet leimattiin natsiksi ja vasemmisto kiljui räkä poskella ettei sellaista voi suvaita. Nytkö pitäisi olla suvaitsevaisempi, vai onkohan jussin ajatukset sitten tulleet ajankohtaisksi josta seuraa ihan muuta kuin suvaitsevaisuuden lisääntyminen.

Jarno Tuominen

aikuiset ukot hommissa.on ne kyllä vähä-älyisiä.pitäisi viedä leireille kaikki ananas tukat ja puikulapäät.

Jukka Severinkangas

Kyllä minun mieleni lauloi ilolaulua, kun katsoin monikulttuurisen ihanuuksien ilakointia kaduilla!!! Tykkäävät paukkeesta, sotamaisesta tunnelmasta. Miksi ovat lähteneet omista kotomaistaan, kun siellä räiskeherkkua olisi ollut tarjolla jokapäivälle yllin kyllin!!!

Ilkka

Siellä kotimaassa joku voi ampua takaisin, nyt pääsee leikkimään suurta islamin sankaria. Tälle tulee loppu, näin uskallan väittää ja silloin jälki voi olla hiukan kaoottisempaa kuin nyt.

Marko Kristian

Niinhän nuo täälläkin oli risteyksen väiyttäneet, kehitysmaalaisia tien molemmissa päissä ja kun ihmisiä kulki risteyksestä niin ampuivat heitä molemmista suunnista.

Jukka Severinkangas

Ja poliisi ei tietenkään uskaltanut puuttua!