Kotimaa Uutiset

Valkoinen Vappu: Nähdään Laukontorilla!

Sinimusta Liike tiedottaa:

Sinimustan Liikkeen Valkoinen vappu -kulkue kokoontuu Tampereella 1.5. kello 13:00 Laukontorilla! Kutsumme kaikki kiinnostuneet mukaan tapahtumaan.

Laukontorilta liikumme kulkueena Tampereen keskustassa. Kulkueen päätteeksi pidetään puheita. Puheidenpitopaikalla on myös sima- ja munkkitarjoilua.

Kyseessä on Sinimustan Liikkeen ensimmäinen suurempi julkinen tapahtuma. Tule siis paikalle historialliseen tapahtumaan tukemaan Suomen kansallisradikaaleinta puoluetta!

Laukontorilla on myös luvassa varustekeräys, jossa kerätyt tavarat toimitetaan kotimaataan puolustaville Ukrainan kansallismielisille. Rajat ylittävä solidaarisuus kansallismielisten kesken on yksi liikkeemme agendoista, ja tämä on siitä käytännön esimerkki.

Sinimusta Liike on kerännyt puolueen rekisteröimiseen tarvittavat 5000 kannattajakorttia. Jatkamme kuitenkin keräämistä 11.5. saakka ja keräämme puskuria mahdollisten hylättävien kannattajakorttien varalle. Sähköisen kannattajakortin voit allekirjoittaa osoitteessa kannattajakortti.sinimustaliike.fi

10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Zardex

Ensiksi Ukraina hyökkäsi Venäjälle, nyt jo Moldovaankin. Eikö kannattaisi valmistautua, ennen kuin Ukraina valloittaa koko euroopan?

Runtiti-pou

Se olisi toivottavaa. Eurooppalaiset ovat niin munattomia

Zardex

Jännästi Ukraina tappelee nyt NATO:a ja Venäjää vastaan. WW2 tappeli Hitleriä ja Stalinia vastaan.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Saattapi olla, että kannattaisi kerätä noita varusteita oman maan kansalaisten käyttöön , eikä sekaantua muiden sotiin. Sekaantumalla saa niistä omia sotia , mikä ei paranna oman maan kansan hyvinvointia. Mikäli oikein muistan puolueohjelmasta, piti keskittyä oman maan hyvinvointiin , eikä sotkeentua muiden sotiin. Mikäli saisin kannatusääneni pois, poistaisin sen. Vaaleissa tuollainen toiminta ei ääntäni saa. No, empä rehellisiin vaaleihin uskokkaan.

Rudi

Olet oikeassa. Suomi on niin pieni tekijä että sen olisi parasta olla muiden sodista ja muistakin asioista hipihiljaa, ja koittaa jotenkin selvitä maailmaa aika ajoin myllertävistä geopoliittisistä myrskyistä. Kun koitamme pitää parhaamme mukaan itse huolta vain omista asioistamme niin todennäköisyys sille että muitakaan ei meidän oleminen ja tekemiset kiinnosta. Kannatusäänen pois vetäminen ei taida olla mahdollista, mutta ottakaamme se takaisin vaaleissa.

Tuumailija

Siellä puolueohjelmassahan lukee:
Sinimustan Liikkeen Suomi on suomen kansan oma edunvalvoja globaalissa maailmassa, eikä sen tule käyttää rajallisia resurssejaan yhdenkään vieraan valtion tai kansan edun ajamiseksi.
Sinimusta Liike pyrkii viimeiseen asti välttämään kehitystä, jossa suomalaiset henkilöt ovat vaarassa menehtyä Suomen ulkopuolisten konfliktien seurauksena.
Tahdomme pitää Suomen ehdottomasti Lähi-idän kriisitilanteiden ja muiden vastaavien konfliktien ulkopuolella.

Tuukalta voisi kysyä; Miten meni niin kuin omasta mielestä tuo puolueohjelman noudattaminen?

Nationalisti

Se, että ukrainalaisille kerätään varusteita, on hyvä ja tarpeellinen asia, mistään massiivisista määristä ei kuitenkaan ole kyse.

Eivät ne mitään aseistusta sinne ole keräämässä.

”Mikäli saisin kannatusääneni pois, poistaisin sen”.
Ja varmasti jatkossakin ruikuttaisit siitä, kun Persuja äänestämällä ne asiat eivät muutu ja kun taas kääntyi takki niiden periaatteiden suhteen.
Miettisit kokonaisuutta, etkä jotain muutamien varusteiden keräämisiä.

Zardex

Kenelle varusteita kerätään, mihin tarkoituksen ja minkä tahon valvomana? Kuka tietää? Vaikea uskoa, että Sinimustat itse tuollaisia asioita ainakaan osaavat tutkia ja tarkistaa, taivat vain luottaa paikallisiin toimijoihin. Mahtavatko olla luotettavia nuo Korruptoituneimman euroopan maan toimijat, jotka ovat toimittavinaan tarvikkeita 3 tuhannen kilometrien päähän Lvovista ja yli tuhannen kilometrin päähän toimivista toimituslinjoista, piiritetyille ”puolustajille”?

nonAQ

Valkoisen joulun jälkeen valkoinen vappu.

Zardex

Ja heti vapun jälkeen, valkoinen ydintalvi.

Uusimmat uutiset