Kotimaa Rikos

Alaikäinen juotettiin ja raiskattiin Oulussa – syylliselle yli 2 vuotta vankeutta

Oulun käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1992 syntyneen Aziz Lachabin törkeästä raiskauksesta 2 vuoden 4 kuukauden vankeusrangaistukseen. Uhri oli alle 18-vuotias.

Seksuaalirikos tapahtui helmikuun 2022 alussa Oulussa yksityisasunnossa. Tuolloin asianomistaja tapasi Lachabin kaupungilla.

Seurueessa oli henkilöitä, jotka kävivät ostamassa alkoholia Alkosta. Seurue siirtyi sitten erääseen parkkihalliin käyttämään päihteitä. Asianomistaja päihtyi tarjoilluista alkoholijuomista voimakkaasti.

Jonkin ajan kuluttua seurue meni bussilla erääseen kaupunginosaan seurueeseen kuuluvan miehen tuttavan asuntoon. Siellä Lachab johdatti asianomistajan asunnon vieressä olevaan toiseen tilaan, jossa vastaaja oli sukupuoliyhteydessä asianomistajaan sekä teki ”muun raiskausrikoksen tunnusmerkistön mukaisen teon”.

Asianomistaja ei pystynyt estämään tekoja voimakkaan humalatilan vuoksi. Sukupuoliyhteys oli suojaamaton.

Oulun käräjäoikeuden istunnossa Lachab kiisti rikoksen ja väitti kaiken tapahtuneen yhteisymmärryksessä.

Käräjäoikeus totesi kuitenkin miehen syyllistyneen hänelle syyksi luettuun rikokseen. Käräjäoikeus nojautui ratkaisussaan todistajien kertomuksiin sekä kirjallisiin todisteluihin, jotka tukivat asianomistajan uskottavana pidettyä kertomusta.

Oulun käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1992 syntyneen Aziz Lachabin 2 vuoden 4 kuukauden vankeusrangaistukseen törkeästä raiskauksesta. Lisäksi tuomittu joutuu maksamaan asianomistajalle erilaisia korvauksia yhteensä 4500 euroa.

Lachabin oikeudenkäyntikulut 8392 euroa jäävät Suomen veronmaksajien tappioksi. Asianomistajan oikeudenkäyntikulut, 5936 euroa Lachab velvoitettiin maksamaan takaisin Suomen valtiolle.

Tapahtumakuvauksen ja -ajan perusteella seksuaalirikos liittynee Kansalaisen hieman aiemmin uutisoimaan tapaukseen, jossa kaksi muuta ulkomaalaismiestä sai pitkähköt vankeusrangaistukset törkeistä seksuaalirikoksista.

Lähteet Oulun käräjäoikeuden julkinen seloste ja tuomiolauselma.

18 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Juukeli

Moni osaajat asialla

Eetu

Oulululainen oululaismies oulustelee Oulussa.

Toisaalta on muistettava, miten tehokkaasti Oulun suvakkimaanikot veivät näitä oulustelijoita kouluihin ja lastenkoteihin laulamaan pimppilauluja lasten kanssa. Vierailijat olivatkin hyvin kiinnostuneita erityisesti heille järjestetystä ja esille tarjotusta uhrivalikoimasta.

Kikka Mokkeli

Ihan sairasta! Saisiko nämä suvakki.. ..uorat edesvastuuseen ?

Earl Stone

Oulu again.

Suoltavaa Asiaa

muslimit tykkäävät vääräuskoisesta pillista. vääräuskoinen nainen on muslimille ilmainen huora.

juha II

P##KELE!!!

Jegros...

Milloin sanot tuon venäläisistä lasten joukkoraiskaajista?

Anita

Ehkä sitten kun on tutkittu ketkä oikeesti raiskasi, Ukrainan natsit vai venäläiset.

ike

Unohdit, ”vai venäläiset natsit”. Tosin ilmeisesti 95% maailman väestöstä on natseja, ainakin julkisesta uutisoinnista voisi päätellä.

Jegros...

Niin ne ukrainalaiset raiskasi omat lapsensa ja mummonsa kuten suomalaisetkin tekisivät jos venäjä tänne hyökkäisi ihan vaan propagandan takia ja tietenkin ihme on tapahtunut ja venäläiset juuri ennen sotaa lopetti ikiaikaiset perinteensä.. Mutta tietenkin juhalla on se ongelma, että jos sanoo totuuden niin tulee linnaa mutta ei kai ne vankilaan laita vaikkei suomalaisilla sivustoilla pastaa levittelisikään…

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kyllä nuorisossamme on ”sinisilmäisiä ja tyhmiä” . Lähteä nyt vieraankulttuurin edustajan mukaan kännissä kämpille. Mitä päässä liikkuu? Missä itsesuojeluvaisto? No, jos vanhemmat ovat systeemiuskovaisia aivopestyjä tuskin ovat neuvoneet Hassisen Koneen sanoin; ”Joskus muinoin äidit neuvoi
pienen pieniä tyttäriään
”pidä Jumala mielessä
ja housut jalassa…

Ja taas KEENERI !

Ullatuus!

Eka Kettunen

Nousisivatpa nämä tapaukset valtamedian otsikoihin samalla tavalla kuin erään kokoomuslaisen onnettomat naisseikkailut. Enemmän näillä Oulun tapahtumilla on merkitystä suomalaisten elämään.

Kata

Sanopa muuta!
https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008897315.html?fbclid=IwAR1lEPepOhWDnDJRlhSI3T0mYEcec_ngLelM8ZhEd7wqWN8qaeYiJuHJ0dQ

Ja tässä toinen jota Rydmanin keissin taakse yritettiin kätkeä…kouluavustaja siis myös…..vomitus oksetus.

ike

Hallituksen toimintakyvyn suhteen voisi myös alkaa tarkastella oikeuslaitoksen toimintakykyä. Vastaako se sitä mitä ihmiset siltä odottavat. He voivat aina sanoa että toimimme lain mukaan. Kyse on myös harkintavallasta jos tuomion haarukka on monia vuosia. Nyt kaikki menee sitten eduskuntaan, sanovat että kaikki tehdään lain mukaan. Mitä h….ttiä. Eikö eduskunta juuri säädä lakeja. Ollaan klassisessa tapauksessa jossa nokka irtoaa ja pyrstö tarttuu. Kaikki tehdään vastuun välttämiseksi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
murre riepunen

Toivottavasti Sukevalla ja Pelsossa on vielä paljon kuokkimatonta suota, kotouttaminen epäonnistunut, jospa piuhan varressa tulisi ikävä kotimaata ja palautus takaisin tuntuisi hyvältä , myös meiltä.

Kata

Kunpa niin…