Kotimaa Rikos Uutiset

Alaikäisen yliajosta ja pahoinpitelystä epäilty mies vangittiin Porissa

Kuva: Kansalainen.

Porissa maanantaina tapahtuneeseen alaikäisen yliajoon liittyen 28-vuotias porilaismies on vangittu epäiltynä ryöstöön.

Satakunnan käräjäoikeus vangitsi miehen perjantaina iltapäivällä.

Esitutkinnassa on tähän mennessä selvinnyt, että maanantain tapahtumat saivat alkunsa erimielisyydestä huumausainekaupan yhteydessä. Tutkittavana oleva ryöstö liittyy näihin erimielisyyksiin.

Epäillystä huumausainekaupasta johtuen vangittua miestä epäillään myös huumausainerikoksesta. Esitutkinnassa saadun tiedon perusteella huumausaineen määrä oli vähäinen.

Porin Itäpuistossa varhain maanantaiaamulla tapahtuneesta kaupantekotilanteesta käynnistyi tapahtumaketju. Osapuolet kohtasivat pian Yrjönkadun kävelykatuosuudella, missä epäilty törmäsi alaikäiseen poikaan henkilöautolla.

Yliajon jälkeen poikaa pahoinpideltiin lyömällä ja potkimalla ja häneltä anastettiin omaisuutta.

Poliisi ei anna yksityiskohtaisempia tietoja asianomistajan iästä, vammoista tai muista asianomistajaan liittyvistä asioista.
Tiistain väkivallanteon tapahtumat selvillä

Maanantain tapahtumaketjuun liittyy lisäksi tiistaina tapahtunut väkivallanteko porilaisen huoltoaseman pihalla. Poliisi pidätti tapauksen johdosta kaksi henkilöä, mutta pidätetyt on päästetty vapaaksi.

Myös muut väkivallantekoon liittyvät epäillyt ovat poliisin tiedossa, ja tapahtumien kulku on selvinnyt.

Poliisi selvittää ryöstöä ja siitä seurannutta toista väkivaltatapausta Porissa

12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Finlander

Onko tekijällä suojaväritys? Jos on niin uhri itse on kohta syytettyjen penkillä muun muassa nyrkin ja auton eteen juoksemisesta!

Karvaranne

Haiskahtaa taas ihan neekeröinniltä…

Jussiboy

Voi voi teitä, kun teillä on huolet. Mitä ketun virkaa sillä on, onko tekijä tämä tai tuo.

Jussiladyboy

Älkää ruokkiko tätä vihervasuri-trollia. On oikeasti tyttö…

Ilkka Forsten

Nyt menit kyllä sanomaan pahasti. Tiedäthän miten raskas synti on ” tytötellä ” siitä joutuu raastupaan koska on mennyt esineellistämään naisoletetun. Nyt ehkä kysyt mihin esineeseen hänet olen rinnastanut, ja vastaan pimpparautaan. Sitä sanottiin myöskin triangeliksi ennen vanhaan. Sekin on tietysti toiseuttavaa koska sana voidaan jakaa kahteen osaan Tri ja Angel, jolloin kolmen enkelin muodostama ryhmä voi nostaa kanteen ” kolmioon ” koskemisesta METOO:n hengessä.

Anomaster

Jussiboy ei vaan halua myöntää, että suvakkien lemmikit ovat monin verroin rikollisempia kuin kantasuomalaiset, koska hän haluaa tuossa kohden väittää, että sillä ei ole merkitystä, kuka tekijä oli.

Tämä rikollisuusaste ja pääsääntöisesti loisiminen ovat rasitteita, joita ei kannata maahan hankkia. Siksipä niistä pitää puhua avoimesti, eikä valtamedian ja poliitikkojen tavalla salata.

Ilkka Forsten

Tämä tai tuo ei ole useinkaan syyllisiä, mutta HE ovat. Sen verran sillä on virkaa, ja kuten tiedät, se yritetään koko ajan salata. Jos mitään aihetta ei olisi ei salailuakaan tarvita.

Puolueeton

Ennenhän tällaiset rikokset, joita nyt saa päivittäin lukea, olivat Suomessa poikkeus. Jotkut on pantava vastuuseen kansan kärsimistä vahingoista. Ainakaan näitä ei saa äänestää vaaleissa.

Eka Kettunen

Jaahas…..epäilty ei siis ole porilainen, vaan ” porilaismies ”, tästä voikin sitten vetää ne tavanomaiset johtopäätökset.

Ilkka Forsten

Raaseporilaista syytettiin mutta syyllinen oli pelkkä porilainen mies.

Anomaster

Porilainen on pyöreä, halkaistu sämpylä, jonka puoliskojen välissä on paksuhko sipulimakkaran siivu ja niitä saa vaikka kaikilla mausteilla nakkareilta Helsingissä. Jaa tiedä saako enää.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
vesku

sipulilla ja kurkkusalaatilla höystettynä,,,,voi olla myös paahtoleipäsiivut,,,,kera sinappi, ketsuppi,,,,