Kotimaa Kulttuuri Maahanmuutto Rikos

Helsingin Kaisaniemen puisto aiotaan uudistaa

Helsingin kaupunki aikoo investoida 18 miljoonaa euroa Kaisaniemen puiston uudistamiseen. Helsingin luonnonsuojeluyhdistys teki Kaisaniemenpuiston ja Varsaniemenpuiston uudistussuunnitelmasta valituslupahakemuksen.  Valituslupahakemus kuitenkin hylättiin.

Kaisaniemen puiston uudistussuunnitelma meni läpi Helsingin kaupunkiympäristölautakunnassa jo joulukuussa 2021.   

Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen mukaan Kaisaniemen puiston uudistussuunnitelma on räikeästi asemakaavan vastainen eikä puistoa vaalita historiallisena puisto- ja virkistysalueena vaan siitä pyritään kehittämään pyötäilyn pääväylänä ja massayleisötapahtumien areenana.

Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen mukaan uudistussuunnitelma perustuu puutteellisiin luontoselvityksiin ja käytössä olleita selvityksiä otettiin puutteellisesti huomioon. Esimerkiksi lepakoiden saalistusalueiden ja lepopaikkojen osalta. 

Uudessa puistosuunnitelmassa on tarkoitus mm. peruskorjata puiston vesiallas, rakentaa Kaisaniemenpuistoon hotelli entisen säätalon paikalle, tehdä uusi leikkipaikka ja uusi ulkokuntoilupaikka sekä kehittää hiekkakenttää tapahtumakenttänä.

Kaisaniemen puisto on ollut kolmen viimeisen vuosikymmenen aikana usein maahanmuuton aiheuttamien raiskauksien ja muiden rikosten tapahtumapaikka.

Helsingin Sanomat

22 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Minä itte

En tiennytkään että siellä on annettu rokotuksia, ellei kyse ole ”rokotuksista”, joista saa kyllä takuulla hetken hurmion.

JFK

Luonnonsuojeluyhdistys: ”…Esimerkiksi lepakoiden saalistusalueiden ja lepopaikkojen osalta. ”
Suunnitelmaan sisältyy areena ja hotelli, joten saalistusalue ja lepopaikka on jo huomioitu.

Kalle

Eikö sinne voisi tehdä moskeijan, olisiko tapeeksi arvokas alue että kelpaisi? Maahantulijathan on tunnetisti vaateliaita ja ranttuja, se pitää ottaa huomioon.

tiheämmät puskat

Tämähän on rasismia. Missäs nyt harrastavat tuontikulttuuria? Mutta hienoa että uudistetaan tuotakin. Eikä maksa kuin 18 miljoonaa. Eli luultavasti 36 miljoonaa. Joka sitten tulevaisuudessa paskotaan, kunnes suurin osa hellsingistä on ghettoa. Satsaavat kunniakansalaisille paremmat olosuhteet.

Allah kiittää!

Matuille ja patjoille uusi rietastelupaikka orgioille…

Helsinkiläinen

Näin se rahanjako nykyisin menee. Turhaan riittää, tarpeelliseen ei. Sapettaa, mutta minkäs teet.

Mistä näitä basaläjiä oikein sikiää..?

Mahtaa adoptiovanhemmat olla ylpeitä tästä otto-marakatistaan, eikä tuossa matupatjatytössäkään ole paljoa kehumista.. 🤦🏻‍♂️

”Vallilan teinipuukottaja iski taas, nyt 16-vuotiaan kimppuun – Syyttäjän mukaan 15-vuotias tyttö yllytti syytetyt pahoinpitelemään uhreja.”

ja tähän väliin tiedotus.

Nämä ovat jo niin jokapäiväisiä uutisia, ettei niitä enää erota kauppojen kahvitarjouksista. Taisin joskus vitsaillakkin, että jos ylen liikennevaroitukset rinnastettaisiin niihin rikastajien rikoksiin, niin vähän väliä tulisi lähetyksiin keskeytyksiä.

stetsonlogi

Puolet aavikoksi ja puolet viidakoksi, niin kotoutuminen helpottuu. KELAn toimipiste vielä aavikon ja viidakon rajapintaan niin puisto on valmis

Oi auvoa

Ja hotellin tilalle moskeija.

jokapäiväinen pyllistys kaivopuistossa

Espa basaari kaduksi. Jossa naiset saavat liikkua klo 10.00 – 12.00. Sen jälkeen on poistuttava. Paitsi jos käyttää kummituspukua. Koko vartalo sellaista. Kämppihotelli myydään arabimaille.

Ilkka Forsten

Pfizer:n rokote on ullatus ullaus, kipaklaanin tuote. Sillä piikityksellä ei ole ollut muuta toteen näytettyä vaikutusta kuin ihmisten ennen aikainen siirtyminen tuonpuoleiseen. Jos tuo uutinen olisi totta, miksi yhä puhutaan uudesta rokotuskierroksen tarpeesta ?

Ilkka Forsten

Niin hernekeittoa ei synny ellei herneitä laita oikeaan kattilaan.. Mutta vakavammin ilmaistuna, koska olemme ennen tätä korona öyhötystä kuulleet yhtä paljon ihan tuulesta revittyjä väittämiä ? Minä en muista yhtään kertaa elämäni ajalta, että joku olisi selittänyt rokotuksen toimimattomuutta sillä ettei aine pääse oikeaan paikkaan.

Minulla asiat on toimineet hyvin kun en ole antanut laittaa mitään mihinkään paikkaan. Näin olen siis tiedostamattani luonut paremman laumasuojan kuin yksikään rokotekerta. KAIKKI tuttuni jotka on rokotettu, ovat sairastaneet koronan, jotkut useampaan kertaan ja minä en kertaakaan.. Outo juttu.

Anomaster

Keillä se rokote on levinnyt kaikkialle kehossa, onkin tullut kaiken maailman hengen vieviä ongelmia.

Jukka

Samettisena pehmeän lämpöisenä vkl-yönä Kaisaniemen puisto on värikäs kansainvälinen meno/pakkopanomesta. Kehotin Maria O:ta, Sannukkaa ja Liitä pukemaan ylleen pikkuviherpunasen minihameen, yläosaan antavan topin ja ei kun menoksi tunnelmaan. Eivät vastanneet!

Ilkka Forsten

Olivat tanssimassa sannan kotibileissä miedon alkoholijuoman tarjotessa tunnelmaa. Ei sitä silloin ehdi kaisaniemeen.

Jukka

Kyllä ehtivät, ainakin jatkoille. Sannukkakin niin ällö huomion kipeä keimailija tekohymy naamalla! Puistossa ainakin saisivat huomiota!

Ilkka Forsten

Niin, ja älkää nyt unohtako alati hupenevaa liito-oravakantaa, sitä ei tavata enää luonnontilaisena kuin Suomen ja Kiinan väliltä. Arviot liikkuvat muutamassa miljoonassa yksilössä, joten sukupuuttoon kuoleminen on vain ajan kysymys. En tiennytkään että Batman saalistaa Kaisaniemessä somalien ohella. On tämä maailma pahassa jamassa, kun ottaa huomioon että tuomopäivän jäätikkökin sulaa ja nostaa merenpintaa jo lähivuosina 30 metriä. Eikö yhdelläkään vihreällä luontoaktivistilla ole pakastimessa kuivattuja liito-oravan papanoita, niiden löytyminen kaisaniemestä olisi ylättävän tarpeellinen tilanteen huomioiden. Kuivattua valkoselkätikkaa tuskin on kenelläkään, mutta jos on, niin naulatkaa se petäjän kylkeen ja voitte vielä pitkään valistaa muita siitä miten paikkauskollinen lintu on kyseessä. Se ” pesii ” kesät talven saman puun kyljessä hievahtamatta siitä mihinkään.

Maria Matupatjasalo

Missä kemu-matu, siellä ongelmat pätee TAAS!

Patjat lääpällään näihin, sairasta sakkia. Pysykää kaukana patjoista, hiv yms. saasta tarttuu..

”Kaisaniemen puisto on ollut kolmen viimeisen vuosikymmenen aikana usein maahanmuuton aiheuttamien raiskauksien ja muiden rikosten tapahtumapaikka.”

Ilkka Forsten

Muutetaan paikan nimi Libanonin puistoksi, tai Mogadishun reservaatiksi.

Suomi vajoo baskaan

Tai hölmölän viidakoksi.

Ilkka Forsten

Se nimimuutos ei muuttaisi mitään jo olemassa olevasta. Hölmölän viidakkoa on luotu niin hartaasti ja paatoksella kuten tiedät.