Eurooppa Maahanmuutto Rikos Uutiset

”Hitler” rakensi ”Hitler Jugendia” – jengipomo käskytti lapsia tappamaan satunnaisia vastaantulijoita Ruotsissa

Kuvituskuva. Kuva: Pexels / CC0.

Iltalehti kirjoittaa ”ruotsalaisesta” jengirikollisesta, joka sai vastikään 18 vuoden tuomion murhan yrityksistä ja muista lievemmistä tempauksista. Afrikkalaisrikollinen käytti Signal-viestisovelluksessa nimeä ”Hitler”, minkä takaa hän keräsi alaikäisiä lapsia murhahommiin.

21-vuotiaalla moniosaajalla on rikosrekisterissään jo 15 merkintää. Nyt hän on lukkojen takana vähintään 12 vuotta, mikä tosin tuskin estää uutteraa kaveria tekemästä lisää rikoksia.

Vakavimmat tuomiot hänelle tuli viime vuoden puolella, kun hänet tuomittiin tapauksista, joissa hän käskytti lapsia tappamaan satunnaisia vastaantulijoita vihollisjengien asuinalueilla. Kukaan ei ehtinyt kuolemaan kolmessa eri operaatiossa.

Ensimmäinen teko tapahtui Tukholman Fruängenissä 20. tammikuuta 2023. Moniosaaja oli palkannut kaksi 14-vuotiasta poikaa ampumaan kerrostaloasunnon oven lävitse. ”Kun olette paikalla, tyhjennätte oveen kaikki ammukset, tasan kaikki. Sitten juoksette autolle Kallen kanssa [rynnäkkökivääri Kalašnikovin]. Sitten menette kotiin, käytte suihkussa ja pesette vaatteet”, rikollinen ohjeisti lapsia Signal-chatissa.

Seuraavana päivänä oli vuoro ampua Tukholman Enskededalenissa, joka oli Dalen-vihollisjengin (Dalennätverket, Dalen-verkosto) kotialue. Tähän tehtävään oli hankittu kaksi 15-vuotiasta poikaa.

Vihollisjengille piti näyttää, kuka määrää. Tarkoitus oli tappaa, mutta kohdetta ei ollut määritelty. Chatissa listattiin tuntomerkkejä hyvälle kohteelle. Esimerkiksi joku, jolla on Haglöfsin vaatteet, koska ne ovat rikollisilla yleisiä.

”Guccin lippis, yli viiden tonnin takki, Haglöfs tai jotain, ota sellainen vaan. Murhaa joku poika, kuka tahansa”, ampujia ohjeistettiin. Kohteeksi valikoitui 20-vuotias mies, johon ei yrityksistä huolimatta saatu osuttua.

Kolmantena päivänä oli kolmannen yrityksen vuoro. Tälläkin kertaa ohjeistukseksi annettiin melko ympäripyöreästi ”vaarallisen näköinen” satunnainen uhri. Paikalla oli kuitenkin poliiseja, minkä vuoksi yritys peruuntui.

Pääagitoija, Ibou Badjie, otettiin kolmannen päivän iltana kiinni sattumalta. Poliisi tutki toista huumekuviota ja päätyi tutkimaan Badjien taskut. Huumeiden sijaan poliisi löysi kolme puhelinta, mitä pidettiin epäilyttävänä. Tästä alkoikin purkautumaan laajempi vyyhti, mikä johti 18 vuoden tuomioon.

Lähde: Iltalehti

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Ilmiselvästi sotaa ja vainoa paennut heikko-osainen(lahjainen) haavoittuvassa asemassa oleva seuraava Fazer.

Ilkka

Toppahuuli kuvittelee jotain mitä ei tule koskaan olemaan, mutta sitä hän ei ota huomioon että myöskin me VALKOISET osaamme tuon leikin, ja että ” esikuvamme ” oli valkoinen. Vihaan nek****ä, miksi sitä turhaan piilotteleman.