Muu maailma Rikos Uutiset

Jälkiä ja murtumia Epsteinin kaulassa: veli jatkaa tutkimusta omatoimisesti

Jeffrey Epsteinin niskavammat. Kuva: Yhdysvaltain oikeusministeriö.

Sen jälkeen, kun Jeffrey Epstein kuoli salaperäisesti vankisellissään vuonna 2019 oikeudenkäynnin aikana, huhumylly on ollut käynnissä. Monet rikkaat ja vaikutusvaltaiset ihmiset olivat kiinnostuneita miehen kuolemasta, koska hän tiesi paljon heidän seksuaalisista mieltymyksistään – myös alaikäisten kanssa. Hänen veljensä tutkii itsemurhatarinaa – ja on nyt kertonut Tucker Carlsonille, että murha vaikuttaa paljon todennäköisemmältä.

Mark Epstein ei voi antaa tarinan jäädä rauhaan. Hän on tutkinut tarinaa veljensä kuoleman jälkeen – ja paljastanut hämmästyttäviä asioita. Mutta myös asiakirjat ja tiedot, jotka eivät ole saatavilla, kertovat suuren osan tarinasta. Mark ei ole vielä onnistunut tunnistamaan muita vankilan vankeja tai hankkimaan tietoja veljensä kuolinyöstä. Keskeiset asiakirjat puuttuvat, eikä oikeusministeriö ole lainkaan kiinnostunut tutkimaan tapausta.

Tucker Carlson sanoi seuraavasti Zerohedgessä:

”Yhdysvaltain hallitus väittää, että Jeffrey Epstein tappoi itsensä Manhattanin liittovaltion vankilassa neljä ja puoli vuotta sitten, vähän ennen oikeudenkäyntiä. Jos tämä pitää paikkansa, miksi tuosta yöstä on niin vähän tallenteita?

Ensimmäinen kysymys on, kenelle Jeffrey Epstein työskenteli. Mitä Jeffrey Epstein teki työkseen ja kenelle? Emme tiedä sitä.

Toinen kysymys on, mistä kaikki rahat tulivat. Sadat miljoonat dollarit, jotka ovat kulkeneet hänen käsiensä kautta monien vuosien ajan. Missä ne ovat nyt? Sitäkään emme tiedä.

Ja kolmas kysymys, ehkä kaikkein polttavin, on se, mitä Jeffrey Epsteinille tapahtui.”

Mark Epstein selitti Tucker Carlsonille, mitä oivalluksia tähän mennessä on tehty tai ei ole tehty:

”Ruumiinavaus osoitti, että hän oli kuollut ainakin kaksi tuntia ennen kuin hänet löydettiin. Siinä vaiheessa heidän piti jättää ruumis koskematta ja soittaa kuolinsyyntutkijalle, jotta he voisivat ottaa kuvia, tehdä ensimmäiset testit ja mitä ikinä he tekevätkään silloin, kun ruumis löydetään. Mutta niin ei tehty.

Ruumiinavauksen jälkeen kaksi patologia, kaupungin patologi ja tohtori Baden, tulivat ruumiinavauksesta ja sanoivat, ettei tämä näytä itsemurhalta. Se näyttää enemmänkin murhalta.

Ruumiinavauskuvista näkyy, että Jeffin kaulassa oleva side on keskellä hänen kaulaansa ja menee suoraan taaksepäin, aivan kuin joku olisi laittanut köyden hänen kaulansa ympärille ja kuristanut hänet, kuten Carlo autossa elokuvassa ”Kummisetä”.

Useita luita on murtunut kaulassa, mikä viittaa kolmannen osapuolen massiivisella väkivallalla tapahtuneeseen kuristamiseen eikä sovi yhteen hirttämisen kanssa.

On pelottava ajatus, että hallitus voi tappaa ihmisiä vankilassa. Koska elämäni olisi ollut paljon helpompaa, jos hän olisi tehnyt itsemurhan.

Olisin voinut antaa asian olla. Mutta tässä vaiheessa on selvää, että se ei ollut itsemurha.

Ja se tarkoittaa, että joku tappoi hänet. Kuka hänet siis tappoi ja miksi?”

Mark Epstein on nyt vakuuttunut siitä, että hänen veljensä ei tappanut itseään. Vuodesta 2019 lähtien Yhdysvalloissa on ollut lukemattomia meemejä, joissa on teksti: ”Epstein didn’t kill himself”. Monet ovat myös epäilleet Clintonin klaanin olevan osallisena – sillä Hillary Clintonin ympärillä on ollut kymmeniä ”outoja” kuolemantapauksia vuosikymmenten aikana. Vasemmistolaisessa Wikipediassa on jopa yleiskatsaussivu – joka tietenkin leimaa kaiken tämän salaliittoteoriaksi. Sivustolta löytyy lisäksi luettelo 71:stä Clintonin lähipiiriin kuuluneesta henkilöstä, jotka ovat kuolleet äkillisesti ja odottamatta. Yhdysvaltain entinen presidentti Bill Clinton oli usein Jeffrey Epsteinin vieraana, ja todistajien mukaan hänen väitetään osallistuneen seksuaaliseen toimintaan alaikäisten kanssa.

Lähde: Report24, Zerohedge

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Paljon todennäköisempää oli heti tapahtuman jälkeen ajatellen, että joku toinen harrasti hänen elämänsä lyhentämistä pikahoitona.