Kulttuuri Muu maailma

”Kanye on oikeassa juutalaisista” luki mainosbanderollissa Floridan urheilutapahtumassa

Kanye West esiintymässä Modernin taiteen museon vuosijuhlissa (2011). Kuva: Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0) / Jason Persse.

Kirjoitettu banderolliviesti viittasi räppäri ja yrittäjä Kanye Westin viimeaikaisiin lausuntoihin.

TIAA Bank Fieldin ulkopuolelle Floridan Jacksonvillessä heijastettiin lauantai-iltana vierivä LED-tekstibanderolli: ”Kanye on oikeassa juutalaisista!!!”, kertoi CNN.

Viesti viittaa räppäri ja yrittäjä Kanye Westin viimeaikaisiin lausuntoihin. Se nähtiin stadionin laidalla Floridan yliopiston ja Georgian yliopiston välisen jalkapallo-ottelun aikana.

Sen jälkeen molemmat yliopistot julkaisivat Twitter-tilillään yhteisen lausunnon, jossa tuomittiin ”vihamielinen” viesti.

”Tuomitsemme jyrkästi antisemitistisen vihapuheen, joka esitettiin TIAA Bank Fieldin ulkopuolella Jacksonvillessä lauantai-iltana pelatun Florida-Georgia jalkapallo-ottelun jälkeen, sekä muut Jacksonvillessä esiintyneet antisemitistiset viestit”, lausunnossa todetaan. ”Floridan yliopisto ja Georgian yliopisto tuomitsevat yhdessä nämä ja kaikki antisemitistiset teot ja muut vihan ja suvaitsemattomuuden muodot. Olemme ylpeitä siitä, että UGA:ssa ja UF:ssä on vahvoja ja kukoistavia juutalaisyhteisöjä, ja vastustamme yhdessä vihaa.”

Jacksonvillessä havaittiin lauantaina lisää juutalaisvastaisia viestejä. Paikallisen uutislähteen News4Jaxin mukaan ylikulkusiltojen päälle oli ripustettu muita banderolleja, joissa oli muun muassa iskulauseet: ”Loppu juutalaisten ylivallalle Amerikassa” ja ”Ilmoita, jos tiedät, että kyseessä ovat juutalaiset”.

Jälkimmäisessä banderollissa oli sirppi ja vasara -symboli sekä juutalaistähti, mikä viittaa siihen, että juutalaisilla on laittomat yhteydet kommunistiseen puolueeseen.

Kanyen viimeisimmät lausunnot ja niiden seuraukset

TIAA Bank Fieldin kylkeen heijastettu viesti on seurausta Kanye Westin useista lausunnoista, joissa hän viittaa juutalaisten olevan vastuussa monista maailman epäkohdista.

Tämän johdosta kannattajaryhmät ovat lähteneet kaduille viemään Kanyen viestiä eteenpäin. ”Valkoista ylivaltaa” edustavan Goyim Defense League (GDL) -ryhmän jäsenet ripustivat viikkoa ennen Floridassa äskettäin sattunutta välikohtausta Los Angelesin moottoritien varteen banderollin, jossa oli sama viesti: ”Kanye on oikeassa juutalaisista”.

West on puhunut avoimesti varautuneisuudestaan juutalaisia kohtaan sosiaalisessa mediassa ja haastatteluissa. Hän julkaisi Twitterissä ”death con 3” -lausunnon ja syytti juutalaisia sionisteja juorujen levittämisestä ex-vaimonsa Kim Kardashianin seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kun häntä haastateltiin ”Drink Champs” -podcastissa.

Lähde: Jerusalem Post

 

34 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Lallukka

J–talainen sana taitaa olla kohta rasismia sekin.

John Quiman

Ainakin sitä sanaa syrjitään runsaasti mediassa. Kommenteissa käytettynä menee kommentti heti moderointiin ja useimmiten se hylätään.

Miltä tuntuisi, jos sana ”suomalainen” olisi vastaavassa syrjinnässä? Et saisi mitään viestiä näkyviin, jos kirjoitat jotain suomalaisista.

Keeneri

Kysykääs muslimeilta heidän ja islamin todellinen kanta juu talaisia kohtaan.

Runtiti-pou

Juupajokelaiset ovat kyllä dominoineet pankkitoimintaa ja kaupaa myös islamilaisessa maailmassa ja ovat erittäin vauraat

otto suni

Olen kysynyt ja vain bisnestä tehdään vaikka profeetat ovat pääosin samoja!

leppa

Mutta tosiasiassa Kanye West puheillaan kertoo totuuden josta j–talaisten luulisi olevan ylpeita, sanoo sitten hyvaa tai pahaa niin aina esittavat olevansa uhreja, on tosin ihme etta j–talaiset omistavat lahes kaiken pallolla vaikka eivat edes ole kovin alykkaita(israel alykkyysosamaara -90), tosin paatumaton viha muita kansoja ja ihmisia kohtaan auttaa riistamisessa kun ei ole omatuntoa, se ei ole alykkyytta vaan vakava henkisten kykyjen puute, kun henkiset kyvyt loppuvat alkaa vakivalta, joten aika vajaamielisesta kansasta on kyse

Ilkka Forsten

Ääri siinonismi ja ääri islam ovat samaa seemiläiskansan itselleen luomaa oikeutusta yli muiden. Saman alueen tuottamaa uskontoa, jossa toinen kopioi toista ja aina on lopputulemana että maailmanvalta kuuluu kiistatta näille.

Biden on syvästi huolestunut maansa demokratian tilasta, mutta ei huoleta minkään vertaa ajatus että sekin on osa sitä demokratiaa, jos arvostellaan ja tuodaan esiin kulissien takainen toiminta.

Kata

https://www.suomenuutiset.fi/suomen-islam-seurakunnan-entinen-johtaja-suomen-uutisille-paahuivin-kaytto-on-selkea-kannanotto-integroitumista-vastaan-miksi-enemmiston-pitaisi-sopeutua-vahemmistoon/?fbclid=IwAR216zV_ctpf4T6pl0SKiF4aQBRJ9MFRBbVVs7c0j_Pusl4B6vUB8K5WfWs

Joo ja tuolla lopussa se seisoo että miksi meillä on asiat näin sekopäisellä tolalla.Ihan järkkyä,samoin Uusi Seelanti…Voi hitto kyseenalaista kunniaa myös Suomelle!

Jussiboy

Ihan järkkyä, kun Tanskakin on toisella sijalla. Nyt katamummo on lukenut tuota rankkausta kuin piru raamattua vai onko lukenut ollenkaan, lukenut suomenuutisten mielipiteen. Islamcity tutkii miten eri maat toteuttavat koraanin opetuksia hyvästä elämästä eli miten eri maissa huolehditaan omista kansalaisistaan. Ei ole siis kyse siitä, millainen vaikutus islamilla on kunkin maan sisällä. Yhtä hyvin voitaisiin rankata maat järjestykseen, miten niiden politiikassa näkyy kristillisten oppien vaikutus. Ja tälläkään ei olisi mitään tekemistä uskonnollisuuden kanssa kyseisessä maassa. Islamilaisten maiden huono sijoitus johtuu siitä, että ne eivät noudata koraanin ihanteita kansalaisiaan kohtaan.

Kata

😀 Siinäpä taas pötkö tarinaa joten et tainnut lukea ollenkaan mitä tuo entinen pj sanoi….Mutta jussukkaboi sie voit aina muuttaa noihin maihin kun niitä niin ihailet! Sole mikhän ongelma vai onko?
”Hyvä elämä ja ihanteet” odottaa toki kun olet (kai) miesoletettu.

”Katamummo” hahahahahahaaaaa voi jussapappaboi 😀

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
Jussiboy

Minä kommentoin vain tuota sinun kirjoituksesi loppuosaa. Luin jutun ja osasta olen samaa mieltä mutta suomenuutisten referointiin en oikein luota.

Kata

Ei se mithän josset luota ko en miekhän luota kuule aika monhen lehthen ko net jorisee joutavia ihan vasemmiston malhin.Mie en siitä sitte perusta yhthän.
Eikö sole kuule sitä sananvappautta?Sie ole sitä mieltä ko olet ja mie taas eri mieltä mutta ooksie varma että oot aina oikiasa?
Mieki voin olla vääräsäki mutta esmies se monesti saatto sanua että on mun kans sammaa mieltä ja hän oli tosi viksu mies.
😀

ike

Olisi kansantaloudellisesti aika hyvä jos tietty porukka täältä lähtisi ”kehittämään” niitä maita joista niin pitävät.

Kata

Nimenomaan!!!

John Quiman

Kuinkas koraanin ihanteet vääräuskoisia kohtaan? Entä sukupuolikäyttäytymiseltään poikkeavia kohtaan? Suomessakin tekevät kaikkensa, että eivät sopeutuisi, vaan loisivat Suomesta ajan kanssa kalifaattinsa. Aluksi tietysti omat alueet ja päämääränä saada valta koko Suomessa. Se on myös Koraanin ihanteita.

ike

No kannattaisin noita foliohattuja. Ehkä nuo hulluimat ideat jäisivät nykyhallitukselta tekemättä. En kuitenkaan usko. No foliohatuista kuitenkin näkisi ketkä ymmärtävät jotakin nykytilanteesta. Pidän mieluummin foliohattua kuin islamin huivia, no en kuitenkaan ole nainen. Olen kai jonkinlaisen käsityksen mukaan jonkinlainen ”oletettu”.

ike

Saikohan tuosta joku väärän käsityksen.

Kata

Ei saanut!

Goyim lammas hereillä noin 15v

sauli niinistö on 33 asteen muurari täysin tietoinen asioista! Ranskassa nämä maanpetoksien johto henkilöt aikoinaan teloitettiin kaduilla!

Mutta j–talaisia pitää myös arvostaa kuinka noin pieni porukka on saanut lähes koko mailman valtaansa! Se on kova suoritus siitä suuri kunnioitus heille ettei vaan aina haukkuisi heitä!!

Ilkka Forsten

Niinistö on siis 33 asteinen. Hmmm, lievästi alilämpöinen. Siitä pienestä porukasta on muiden suvaitsevaisuuden takia päässyt syntymään suuri, sama koskee vihersosialisteja. Kun hyveliputetaan sillä kuvitelmalla että toiminta lisää myöskin omaa arvoa, tai luo mielikuvan että olen hyvän puolella pahaa vastaan, onkin helppoa kasvattaa lähtökohtia ja lopulta dominoida kaikkea. Kun tähän vielä yhdistetään jatkuva vastapuolen nimittäminen rasisteiksi tai antisemiiteiksi, alkaa mökin mummotkin kuvittelemaan että ”haurasta vähemmistöä ” sorretaan. Ne hauraat vähemmistöt eivät välitä mökin mummosta yhtään mitään, paitsi silloin kun tulee äänestysvaihe tai suoritetaan gallup, jossa kysymysten asettelu suorastaan pakottaa vastaamaan myötämielisesti. Siis näin.

Eihän mielestänne ole oikein arvostella vähemmistöjä, koska sitä harrastavat vain vähän oppineet vihamieliset rasistit.

Haluatteko että vähän oppineet vihamieliset rasistit saavat päättää asioistanne.

Vihamielisten rasistien päätökset, jos niitä kannatatte, on teille uhka ja sitähän ei korkeasti oppineet vanhukset halua eikö niin.

Eikö vanhuksilla olekin mielestänne oikeus arvostella vihamielisiä rasisteja.

Tiesittekö että voitte nyt vaikuttaa siihen miten vihaisten rasistien kannatus laskee antamalla äänenne meille.

Vanhuksilla ei ole sijaa vihamielisten rasistien maailmassa, valitkaa siis meidät puolustamaan oikeuksianne.

Näin ohjaillaan tyhmien käytöstä, vaikka korulauseissa puhutaankin arvokkaista vanhuksista ja heidän suuresta tietämyksestään jota ei pidä koskaan aliarvioida. Ituhipeille kelpaa samat kysymykset, kunhan vanhus sanan tilalle laitetaan korkealle sivistyneet, ja asioita tiedostavat fiksut suvaitsevaiset ihmiset.

Tuumailija

Lämpö osoittaisi että kuuluu selkärangattomiin, kenties nilviäisiin. ;D

Kata

Asiaa taas!
Voi sale on kylmettynyt…..lämpöpeitto on hyvä vanhukselle!

Ilkka Forsten

Eduskuntahan sai t(o)rkkupeitot että jaksaa bilettää illat.

Kata

😀

Ilkka Forsten

Arvaas mitä ? Se pelosin siippaa vasaroinut tyyppi karkotetaan oikeudenkäynnin jälkeen USA:sta… Heh heh heh, jeppe on siis taas joku rasvakuppi koska hän on ollut amerikassa jo vuosia laittomasti. Ja hän on muka ” äärioikeiston ” kuumakalle.

otto suni

Pelosin siipalla oli paikallinen miesprostituoitu ja hän avasi oven poliiseille jolloin tämä kanuski pudotti vasta vasaran Pelosin päähän. Juttu oli parasta Hollywood kamaa ja kyseessä oli kolmen h–mon kimppakivaa, siksi juttu on jo kuivunut vain hauskaksi vitsiksi!

Kata

Nythän polliisi on kertonut ettei ollut sitä ”kolmatta henkilöä”,oli kuulemma erehdys…huhheijaa koko touhua!
Kovin paha juttu ei voinut olla koska herra Paul on jo päässyt sairaalasta.

Kata

Just tässä keskustelin jälkikasvun kanssa asiasta ja saa nähdä näemmekö koskaan niitä kamerakuvia…..makkaristaKIN.
Kanadalainen äärinudi*ti ja ”ystävä” jota Paul ”ei tuntenut”…siis merkillinen soppa kerta kaikkiaan.
Justin truddeduu keksii sitten rankun….Varmaan ohjelmaan alastom*t selviytyjät ja Saari ilman lakeja.

Officer Tatum miettii myös juttua…

https://www.youtube.com/watch?v=yh56MnvcCu0

otto suni

Kanye West on täysin oikeassa ja siksi kaikki ”joonilaiset” ovat nyt hermostuneet. Mitä useampi ihminen ymmärtää totuuden niin sitä vaikeampi on puolustaa ”joonilaisten” ylivaltaa!

Jussiboy

Kanye West nyt on yhdenlainen setä Tuomo, joka haistaa rahan ja luulee, että tuolla konstin se virtaa hänen kukkaroonsa. Kun ura lähti alamäkeen, niin piti keksiä jotakin. Jä kun ei ei-vaimokaan ei enää ollut nostamassa miestä esiin, niin räppäri teki täyskäännöksen ja rupesi valkoisen ylivallan kannattajaksi.

Kata

😀

John Quiman

Jaa, voihan noinkin asiaa selitellä, kun se muuten tuntuu hankalalta ideologian silmillä katsottuna.

Millä perusteella siirtyi valkoisen ylivallan kannattajaksi?

Valkoinen ylivalta on vasemmiston diipadaapaa eli täysin keksittyä potaskaa poliittisiin tarkoituksiin. Sille ei löydy perusteita, jotka kestäisivät järjen valoa. Ideologian aatteessa se tietysti kylpee arvostuksen eufoorisessa valossa.

Hän itse asiassa on varsin varakas ja ostikin muistaakseni Parlerin viimeinen arvon määrittely oli parin miljardin tuntumissa. Ei siis ole ihan halpa. Vähintään sadoissa miljoonissa on ollut myyntihinta.

West tuskin olisi sitä ostanut, jos olisi rahapulaa. Hän olisi voinut ostaa jotain muuta yhtä hyvin, vaikkapa jonkin levy-yhtiön ja käyttää sitä tienatakseen. Hänen valintansa ei siis ollut perusteltu sinun uskomuksillasi eli ideologiallesi sopivilla uskomuksilla.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
J--talaiset murhasi Jeesuksen

No joo… Mitä se tarkoittaa jos totuuden puhumisesta tulee rikollista? Jo vuosia siten Suomessakin siitä sai tuomion rikoksesta kun toi ilmi tapahtuneita asioita ja niiden ”pyhien kirjojen” kirjoituksia. Se oli niiden itsensä kirjoittamaa ja itsensä opiskelemaan uskomusta. Niin että… ei tämä paljoakaan yllättänyt.

7643578

Martin Lutherkin taisi olla oikeassa, ellei kokonaan, niin ainakin suurimmilta osin niistä juupajokelaisista.

Uusimmat uutiset