Kulttuuri Muu maailma

Kanye Westia puolustanut amerikkalaismalli Carmen Ortega: Juutalaiset omistavat pankit ja median

J.P. Morgan Chase Bank Corporation, Hong Kongin pääkonttori (2021). Kuva: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0).

Carmen Ortega jakoi Candace Owensin twiitin Instagram-tarinaansa ja kirjoitti: ”Kuka johtaa pankkeja? Kuinka monta kertaa vielä olen oikeassa näistä ihmisistä?”

Jerusalem Postin mukaan amerikkalainen malli ja muotisuunnittelija Carmen Ortega Baljian levitti viime viikolla ”antisemitististä salaliittoteoriaa” 2,5 miljoonan seuraajan Instagram-sivullaan.

”He omistavat pankit, he omistavat median ja ovat politiikassamme vahvasti mukana. Kuka on jo hereillä tästä asiasta?”, hän kirjoitti.

Hän jakoi myös Candace Owensin twiitin Instagram-tarinaansa ja kirjoitti: ”Kuka johtaa pankkeja? Kuinka monta kertaa vielä olen oikeassa näistä ihmisistä?”

Owens, joka hiljattain puolusti räppäri Ye’tä tämän ”death con 3 to Jewish people” -twiitin vuoksi, ja twiittasi, että räppäri potkittiin ulos JP Morgan Chase -pankista.

Ortega kirjoitti hiljattain myös toiseen Instagram-tarinapostaukseen: ”Minulla on mukana lyhyt versio Talmudista siltä varalta, että joku vielä epäilee. On aika herätä, beibi. Se, mitä Kanyelle tapahtuu, on suora esimerkki kaikesta. Joten aina kun saarnaan tästä, niin lopettakaa Israel-myönteisyyden äänestäminen.”

”Tuette juuri niitä ihmisiä tai niiden ihmisten ihmisiä, joiden mielestä on oikein tehdä hänelle niin, mitä he tekevät hänelle. Hallitukseemme on soluttautunut samantyyppistä pahuutta. Olkaa älykkäitä.”

”Totuus on antisemitistinen. Painakaa se mieleenne”, Ortega kirjoitti.

Stop Antisemitism vastasi Ortegalle

Voittoa tavoittelematon järjestö Stop Antisemitism vastasi Ortegalle, että ”tämä on vain pieni esimerkki antisemitistisistä salaliittoteorioistasi juutalaisten vallasta ja hallinnasta.”

”Retoriikkasi vaarantaa juutalaisten elämän, ja kun sinulla on 2,5 miljoonaa todennettua kannattajaa. Sinun on pystyttävä parempaan, varsinkin kun olet itse marginaaliryhmään kuuluva nainen.”

Ortegan postauksen jakavassa twiitissä järjestö kirjoitti: ”Ortega: Tämä nettiviha yllyttää usein muita tekemään murhia, kuten olemme nähneet Tree of Lifessa, Powayssa ja Parklandissa.”

Lähde: Jerusalem Post

70 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kokenut mies

West paljastaa tuoreessa haastattelussa, että heti kun hän sanoi jotain negatiivista j-laisista, niin konserttikiertue peruttiin. J-laisten valta ei siis rajoitu pankkeihin, politiikkan, mediaan ja hollywoodiin, vaan myös viihdeteollisuuteen. West sanoi j-laisten luovan lahjakkaista mustista rahastusautomaatteja ja sinäänsä siinä ei ole mitään pahaa, koska he ovat lahjakkaita bisneksessä, mutta käyttävät valtaansa väärin, jos joku arvostelee heidän toimia missään asiassa. J-laiset ovat luoneet itsestään korruption avulla koskettoman ryhmän, jota ei saa kritisoida tai heidän pyhiä asioita kyseenalaistaa.

Laitinen

J-miehet omistavat kansainvälisen musiikkibisneksen. Isot levy-yhtiöt ja suuren osan myös underground levy-yhtiöistä.

Jootalainen autokauppias

Tähän voisi nyt tulla vastausta, mikä J-sana on kielletty tällä palstalla?

John Quiman

Sana ”ja” on sallittu. Muista en ole niin varma.

Kata

😀

Ilkka Forsten

Johannes.

kasimir

Ei ketään kiinnosta oikeasti antisem. tai judejen tunteet. Kanyen kimppuun käytiin koska hän on republikaani ja Trump-fani. Antisemiä käytettiin vain lyömäaseena. Nuo liberaalit saa kyllä edelleen haukkua ja arvostella judeja sydämensä kyllyydestä. Nää tunnetut antisemmarit kuten Ibram X Kendi, Al Sharpton ja Nik Cannon saavat koko ajan ruutuaikaa ja tuo Nik ei saanut edes potkuja tai mitään kritiikkiä sanottuaan että judet ovat torakoita jne. Ihan kuin valkoistenkin kohdalla – ei ongelmaa.

Ei tuossa judejen maailmanhallintateoriassa ole mitään logiikkaa. Ateistit ja kristitythän ne ovat kaikkialla vaikuttamassa ml. kolme maailman suurinta johtajaa Xi, Biden ja Putin. Ja nuokaan eivät elä uuden testamentin periaatteiden mukaan eli ovat feikki- ja tapakristittyjä. Joku Zuckerberg on taas (tapa)jude ainoastaan nimellisesti, mutta ei hän ole pro-Israel sionisti tai siirtokuntien puolustaja, vaan perusvassari kuten kristillistaustaisetkin liberaalit. Noista liki kaikki ovat palejen puolella eikä judejen mitä tulee Lähi-Idän kiistaan.

Judet ovat tässä identiteettipolitiikassa alinta kastia kristittyjen ohella. Judeja saa vapaasti arvostella ja haukkua, toisin kuin muslimeja, mustia ja homoja jne. Ainostaan se pyramidin alin pa*kakasa eli valkoinen hetero ei ehkä saa – ellei ole siis vassari.
Oikeat uskis-judet kuten Ben Shapiro, Ezra Levant tai LibsOfTiktok (nainen joka paljastaa somessa vassarien idioottimaisuuksia) ovat koko ajan instituutioiden, kuten valtamedian ja somen, hampaissa. Jenkeissä koulut eskarista yliopistoon syöttävät pro-pale propagandaa ja avoimesti Israel-myönteisen tai sionistin on hankalaa elää nykymaailmassa. Ben Shapiroa ei päästetä edes puhumaan kaikille kampuksille. Eihän Suomeakaan johda kristityt, vaikka moni ministeri kuuluukin kirkkoon näennäisesti. Hallitus on 100% valkoinen ja suomalaissyntyinen, mutta ei ne silti aja kaltaistensa, eli valkoisten suomalaisten etuja.
Näitä liberaalijudeja yhdistää tuo ”liberaalius” ja globalismi eikä Israelin/j-kansan etu. Jos Hesarin omistaja oli joskus aikoinaan jude, niin eipä kyllä näy jude- tai Israel-myönteisyys lehden nykylinjassa. HS ihaili Anna Kontulaa kun hän oli rettelöimässä Länsirannalla jokin aika sitten.

John Quiman

Xi, Biden ja Putin eivät halitse maailmaa. Maailmaa hallitsevat ne, joilla on valta pankeissa. Ne, joiden edessä kautta historian kuninkaatkin ovat nöyrinä anelleet rahoitusta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Böö

Turha näille on faktoja kertoa. Oma vihafantasiamaailma on niiin paljon kivampaa kimppakivaa. Pihalla kuin lumiukot koko jengi 😅

Kake S. ingers

”Me halutaan olla neekereitä, pidetään salaa kekkereitä. Mustat kädet yhteen hakkaa, musiikki ei koskaan lakkaa..”

Rudi

Kun en asiasta oikeastaan mitään tiedä, muuta kuin sen että j-utalaiset ovat kautta historian olleet taitavia kauppamiehiä, niin mikä on se mihin nämä j-utalaiset mielestänne maailmassa pyrkivät, siis muuhun kuin lisäämään varallisuuttaan? Onko heillä olemassa jokin sellainen muukin päämäärä ihmiskunnan varalle joka olisi sille vahingoksi, ja kuinka ovat suunnitelleet sen tehtäväksi? Onko mahdollisesti tarkoitus tuhota muut, orjuuttaa tai jotain muuta v-ttumaista? Jotain kummallista siinäkin että ei voi kirjoittaa j-utalainen vaan se on peiteltävä naurettavasti samoin kuin sana v-ttu.

Laitinen

Lue Siionin viisaiden pöytäkirjat. Kummasti tapahtumat menneet juuri noin viimeisen 100 vuoden aikana.

Ilkka Forsten

Heh heh heheheh hehehehehhhhh !!!. Nyt ollaan olevinaan viisaita ja huomataan kuka maailmaa pyörittää, vaikka asia on ollut tiedossa jo iät ja ajat. Vaarantaako retoriikkani valitun kansan elämän, vai onko valittu kansa jo vaarantanut meidän elämämme, rahottamalla koko ajan lisääntyvää matujen vyöryä yli välimeren ? Valitun kansa edustajat ” kehittivät ” rokotteen jolla nopeutetaan muiden väestökatoa, mutta sehän ei vaaranna mitään. Shalom a leikum..

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Rudi

Oletko oikeasti tosissasi että j-utalaiset yrittävät t-ppaa muut rokotteilla? Kuullostaa aika deepiltä.
muok. Tämäkin meni ennakkosensuuriin. Mitä ihmettä!?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Rudi
Ilkka Forsten

Ei muuten mutta Pfizer on valitun kansan firma, ja niiden rokotteistahan niitä ongelmia on ilmaantunut.

Rudi

Käyttivätkö itse eri versioita rokotteista kun olivat nopeiten kansansa rokottanut maa, juuri näillä Pfizerin piikeillä? Ei tuo arviosi kovin uskottavalta vaikuta, lähinnä aika sakealta.

Ilkka Forsten

Tiedätkö paljonko siellä on kuollut kansaa sitten piikitysten ?

Rudi

En tiedä, enkä viitsi alkaa edes tutkimaan, kai se olisi selvitettävissä. Mutta tämmöiset siripäiset maailmantuhoamisskenariot menee vaan mulla osastoon ”irtaudu ja äkkiä”, joten jatkakaa toki.

Ilkka Forsten

Olet siis myöskin sitä mieltä ettei eurooppaan tarkoituksella suunnata matuinvaasiota, jolla halutaan suorittaa väestönvaihto ? Mielenkiintoista, sillä sen pystyy ihan matemaattisesti laskemaan koska invaasio saavuttaa pisteen että myöskin sinut katsotaan vähemmistöksi. Jos sitä pistettä ei halua nähdä, täytyy ihmetellä mihin huomiosi kiinnität ?

Maailma ei ole niin auvoinen paikka etteikö siellä tehdä tämän tästä tarkoituksellisia siirtoja palvelemaan poliittisia päämääriä. Jos niitä voidaan nopeuttaa, se tapahtuu.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
John Quiman

Erotuksena toki, että kun kanta-asukkaat ovat vähemmistö, ei siitä seuraa suojelua tai erityisoikueksia, siitä seuraa velvollisuus kääntyä islamiin tai maksaa muslimeille erityisveroa, jotta saisi pitää henkensä. Jos ei ihan tarkkaan juuri noin, niin joka tapauksessa mitään vähemmistösuojelua ei ole tiedossa, mutta asema käy heikoksi.

Kata

Olen samaa mieltä…koska kalpeanaamoja….säkitettynä ei edes sitä…hetkessä sininen mutta ei siis Timon porukkaa…

ike

Herää kysymys ovatko ottaneet edes samaa rokotetta. Se että rokote kantaa nimeä Pfizer ei vielä takaa että kaikki erät ovat samaa tavaraa, eiköhän se olisi aika helppoa vähän muunnella erän mukaan.

ike

Olen aina ihmetellyt tuota suurta huutoa antiseminismistä. Joku J–talainen muistaakseni jo aikaa sitten sanoi että kiitos saksalaisille, ilman heitä emme olisi koskaan päässeet tähän asemaan. Käsittääkseni aina kun joku maa tekee typeryyksiä, kyllä niitä aina voi arvostella. En voi uskoa että joku ryhmä, oli se sitten vihervasemmisto, j–talaiset tai vain mustat (ai niin eiväthän he ole mikään ryhmä siinä mielessä kuin valkoiset 😊 ), olisivat arvostelun yläpuolella. Typeryyksiä tekevät kaikki, harvalla on kuitenkaan kanttia tunnustaa että niin on päässyt käymään. On siis parempi äänestää typeryksiä ne myöntävät asian kuin niitä jotka eivät edes ole tunnustaneet tehneensä typeryyksiä. Täällä on fiksuja ihmisiä, kun en ole oikein tuon historian tuntija, niin selittäkää mistä tuo koko antisemitismi äläkkä on oikein alkanut.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
ike

Meni tuo kommenttini odottamaan hyväksyntää. Kai oli laukaisevia ilmaisuja.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
ike

Unohdin mainita että olen rajattoman sananvapauden puolustaja. En usko että kenelläkään on oikeutta laittaa ihmisiä asemaan jossa heitä ei saa kuunnella. Ei asia muutu sen takia että on tullut uusia median muotoja. On totta että aikaisemmin demokratia tuollakin tavalla oli vaikeampaa, muistakaa vaan vaikka HS:n lobbaus EU:n puolesta. Asian tekevät vaikeaksi kaupalliset mediat jotka toimivat muilla periaatteilla. Ajatella voi tietenkin että jos kyseessä on kaupallinen media sillä on oikeus toimia valitsemallaan tavalla. Näinkin on, asia kuitenkin muuttuu kun aletaan tehdä lakeja kansallisesti, tai kansainvälisesti jotka alkavat loukkaamaan tuota. Laeista pitäisi periaatteessa päättää kansa mutta kaikki tämä luo sellaisen pelikentän että totuutta kyllä saa hakea, tuskin löytää.

Ilkka Forsten

Pystyin kyllä lukemaan kommenttisi ja vastaan kysymykseesi mistä kaikki on alkunsa saanut. Ensimmäiseksi on todettava ettei ilmiö ole millään tavalla uusi, eikä se liity taidemaalarin poliittisiin pyrkimyksiin vaikka se siihen välittömästi liitetäänkin.

Kyseinen kansa on ollut huutolaispoikien asemassa pitkin ja poikin eurooppaa. He ovat omalle viiteryhmälleen uskollisia, ja tekevät päätöksiä sen pohjalta. He ovat myöskin poliittisesti aktiivisia ja ovat aina pyrkineet mukaan vallan keskiöön. He ovat toimineet osapuilleen sillä metodilla mitä nyt käytetään välimeren ylittäneiden oikeuksien puolustamiseen. He uhriutuvat, silloinkin kun ovat itse luoneet puitteet sille ettei hyväksyntää saada. He ovat tietoisesti valinneet hallittavakseen ryhmiä mitkä on helppo manipuloida uskomaan ” uhrien ” kertomuksia. Puheet suurista uhrauksista koetaan psykologisesti puolustettavana asiana, jolloin sekaan on ollut helppo lisätä myöskin valtapyrkimykset. Uskonto ei ole ollut vähäisin asia jolla on vedätetty.

Äläkkä asiasta on siis liitettävissä itse kyseiseen etnisyyteen ja heidän tapoihinsa, mutta myöskin siihen että taidemaalarin keinot karsia valtaa sikäläisiltä toimi hyvänä ponnahduslautana sotien jälkeen. Uhriutuminen, jossa vain heitä oltiin vainottu levitettiin jokaisen tietoisuuteen, kun todellisuudessa myöskin muita ryhmiä oli systemaattisesti haihtunut savuna ilmaan. Uhrimenttaliteetti meni niin pitkälle, että sillä on voitu luoda kokonaan uusia kanavia julistaa kärsimysnäytelmän mittasuhteita.

Antisemitismi on jo käsitteenä väärä kun puhutaan asiasta, sillä antisemitismi tarkoittaa kaikkien seemiläisten kansojen vastaisuutta. Arabit ovat myöskin seemiläistä kansaa vaikka antisemitismistä puhuttaessa ajatukset välittömästi painottuu kipapäihin. AH ei ollut antisemitisti. Tämän sanoi jo aikanaan propagandaministeri Josef Göbbels. Hän sanoi että AH on juut****laisvastainen, mutta ei antisemitisti. Tämä lause on sittemmin tuotu esiin kontekstissa joka on kuvaavinaan kansallissosialistisen järjestelmän valheellisuutta. 1920 luvulla yliopistot, koulut yleensäkin, politiikka ja talous sekä yleisesti tapahtuva opetus liittyi hyvin vahvasti kipapääkansan pyrkimyksiin. He olivat pankkiireita, joilla oli mahdollisuus luoda köyhyyttä, tai vastaavasti suosia omaa viiteryhmäänsä rikkauksien kohdentamisessa. Kaikki nämä asiat on olleet omiaan synnyttämään niin sanottua antisemitismiä, mitä ei voida pitää edes ihmeenä. Samaa tapahtuu tälläkin hetkellä, valtaa keskitetään yhdelle etnisyydelle, joka käyttää uhriasemaansa hyväksi sumeilematta. Kun heitä kohtasi vainot, siitä saatiin syy uhriutua lisää ja väittää ettei ettei omalla toiminnalla ole mitään vaikutusta asiaan. He ovat pyrkineet maailmanvaltaan, ja nyt he ovat siellä.

Kun saa mahdollisuuden luoda täysin omaan tahtoon sopiva narratiivi, jota arvostelevia voi aina syyttää vainojen suosimisesta, ollaan saavutettu valta-asema mikä on liian suuri, mutta heidän omasta mielestään vähintään uskonnolliset syyt huomioiden täysin oikeudenmukainen demokratia. Pienen yhteisön ylivalta määrittää suurelle enemmistölle oikean ja väärän suhtautumistavan heidän tekemisiinsä. Se ei kannusta puolustamaan heitä, mutta kun media on myöskin heidän hallussaan, on helppo muokata ajatukset näkemään terve kritiikki vihanpurkauksena jolla on olevinaan poliittinen tai etninen motiivi. He ovat itse sanoneet olevansa rotu, muut kansat ei kuulemma ole. Eikö jo pelkästään tämä kuulosta aivan samalta kuin AH:n puheet yhdestä kansasta, jota voidaan pitää herrarotuna. Tässä se on ( kookospähkinän)kuoressa vaikka paljon jäi vielä kirjoittamatta. Lue AH:n kirja, se avartaa katsantoa koska siinä nämä asiat läpikäydään perusteellisemmin. Sen lukeminen ei ole antisemitismin ihailua vaan historiallisen taustan tutkimista. Mukana on propagandaa, myönnän, mutta myöskin asiatietoa joka pätee yhä vuosikymmenet kirjan kirjoittamisen jälkeen.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
ike

Kiitos avartavasta näkemyksestä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
otto suni

Erinomainen kirjoitus ja osoittaa kiistatta, että meillä muutamilla on myös oikeaa kirjatietoa väitteidemme pohjaksi! Kiitos!

Jarno Lehmussalo

Kiitos Ilkka hyvästä kirjoituksesta. Pistetään talteen.

John Quiman

On tosiaan harvinaisen hyvä tietopläjäys.

N. eekeri

Onks toi J-sana jokin ruma ja kielletty sana, kun menee kokonaan kirjoitettuna tarkistukseen ja moderointiin? Ei mitään jiitä!

John Quiman

Voisiko ajatella, että j-sanan syrjintä kommenttien moderoinnissa on antisemitistä?

Aatu H.

WordPressin alusta, j-talaisomistuksessa tämäkin, siksi kielletty sana. Tästä ollut puhetta aikaisemmin. Ei Kansalaisen päätettävissä, koska (((muut))) päättävät mikä on vihapuhetta ja antisemitismiä. ”Totuus on antisemitismiä”.

Rudi

Tästä on tulossa melkoista kiemurointia kun joudumme alkaa kirjoittamaan uutta kieltä. No kehittäähän se kielellistä ilmaisua. Kun joudumme käyttämään väliviivaa kirjaimen tilalla niin sen vaikutus on sama kuin alleviivaus tai boldaus, varmasti huomataan 😀 Voi itkujen takatalvi tätä pelleilyä!

Kake

”Me halutaan olla J…eekereitä…”

ike

Voisihan sitä aivan tahallaan alkaa kirjoittamaan väärinkirjoitettua suomen kieltä. J…talainen on jootalainen jne. Suomen kieli on aika mukautuva ja kyllä se viesti tuollakin tavalla menee perille. Uusi aika luo uusia haasteita. Suomalaiset ovat kyllä olleet aika kekseliäitä. Kyllä se tästä. Täytyy vaan tottua uuteen nurmaliin 😊 . Onhan se paha että täytyy hylätä aika moni kunnioitetun äidinkielen samoin englannin kielen opettajani opit, mutta poikkeukselliset ajat vaativat uusia toimia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
John Quiman

Syntyy kirjakielen rinnalle mediakieli 🙂

ike

Siinä eivät automaattiset tietokonepohjaiset sanasensuroijat pysy perässä 😂.

John Quiman

Eivät todellakaan pysy, koska etenkin suomen kieli on aika taipuvainen mediakielelle.

Kuvittelevat esim. niikeri-sanasta, että se on rasistinen, vaikka suomeksi se ei ole sitä ollut koskaan. Toiseksi, mitä hyötyä on kieltää jokin sana, koska mitä tahansa joku haluaa toisista ajatella ja ilmaista jollain sanalla, voidaan aina ottaa käyttöön uusi sana. Eikä mikään sana itsessään ole rasistinen.

Rasistisuus riippuu puhujan tarkoituksesta ja ajattelusta. Kun eräät pitävät valkoisia ihmisiä kaiken pahan alkujuurena, he puhuvat valkoisista inhoten, siis rasistisesti, mutta sana valkoinen ei itsessään ole rasistinen. Rasistisuus syntyy puhujien seonneesta mielestä.

Arvosta nyt **arvoja*

Tanskalais­lehti: Naton entistä pää­sihteeriä Fogh Rasmussenia tutkitaan
 talous­rikoksista Latviassa
Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n pääjohtajaa uhkaa jo potkut –
 taustalla syytökset Kiinan suosimisesta
Kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n nykyinen pääjohtaja Kristalina Georgieva voi joutua jättämään tehtävänsä. Georgieva työskenteli aiemmin Maailmanpankissa ja hänen epäillään suosineen Kiinaa pankin julkaiseman raportin tuloksissa.

 Ennen Georgievaa tehtävää hoiti Euroopan keskuspankin nykyinen pääjohtajana 
Christine Lagarde.
IMF:n johtokunta: Korruptiosta epäilty Lagarde voi jatkaa tehtävässään

on tässä tosiaan otos kunnioitettavaa lännen arvopohjaa 

niin että ihan liikuttuu sen rehellisyydestä
mitään parempaa en tiedä edes olevan
Naton entistä pää­sihteeriä Fogh Rasmussenia tutkitaan
 talous­rikoksista Latviassa
ansainvälisen valuuttarahaston IMF:n pääjohtajaa uhkaa jo potkut –

 Ennen Georgievaa tehtävää hoiti Euroopan keskuspankin nykyinen pääjohtajana 
Christine Lagarde.
IMF:n johtokunta: Korruptiosta epäilty Lagarde voi jatkaa tehtävässään
ymm 100x

Arvosta nyt **arvoja*

IMF Georgieva työskenteli aiemmin Maailmanpankissa
 IMF:n pääjohtajaa uhkaa jo potkut –
 taustalla syytökset Kiinan suosimisesta
EX IMF
Euroopan keskuspankin nykyinen pääjohtaja
Christine Lagarde.
IMF:n johtokunta: Korruptiosta epäilty Lagarde voi jatkaa tehtävässään

pankki naiset rehellisellä pelillä viroissaan
kunnioitan heitä suuresti
kuten Mika Aaltola

ike

No miten tuo sitten eroaa Idän arvopohjasta jota harvemmin tuodaan julkisuuteen, paitsi siten että lännen arvopohja ei ole aivan noin yhtä korruptoitunut. En siis sanonut että joku ei olisi korruptoitunut. Nyt puhutaan enää asteesta. Korruptio on tapa jolla maailma toimii. On tosin suuri osa kansalaisia jotka eivät tuota ymmärrä, myös suomessa. Mitä korkeammalta putoaa sitä pahemmin sattuu. Suomikin putoaa. Onhan meillä kaikelalaisia eurohännystelijöitä ollut koko ajan. Urpilainen, joka ei ole koskaan pannut rikkaa ristiin suomen hyväksi. Saman kategorian menee Katainen. Vaikempaa minun on hyväksyä että tuo lista tulee tulevaisuudessa jatkumaan. Olen koko ajan alkanut ymmärtämään että miksi kansan nousut alkavat. Siksi että on joukko omahyväisiä edustajia jotka ovat etääntyneet niin kauas ihmisistä että luulevat kaikkien muiden elävän omassa kuplassaan. Ainoa asia josta voisi sanoa jotakin positiivista on että meillä ei tapeta poliittisia vastustajia. Katsokaa vaan. En nyt halua maalailla piruja, mutta kun tapahtuu, kuinka paljon poliisi sanoo että kyseessä ei ole aihetta ajatella rikosta. No jatkunut jo jonkin aikaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
John Quiman

Totahan tuo on, että juutal**silla on pankkimaailma aika hyvin hallussa. Median omistuksista en tiedä, mutta olisi heillä ainakin hyvät syyt hallita sitäkin, joten ehkä hallitsevat. Viihdemaailmaa taitavat ainakin elokuvien osalta omistaa aika paljon.

Kun on valtaa, sitä todennäköisesti myös käytetään.

Tuo koskee eliitti-j-laisia, tuskin tavis-j-laista. Olisikohan vähän kuin suomenruotsalaisten juttu, että eliitti elää omissä maailmoissaan ja vaikuttaa paljoon Suomessa, mm. pakkoruotsiin kaikin voiminsa. Tavis-suomenruotsalainen on vaan yksi muusta kansasta, ehkä pienillä etuoikeuksilla joissain asioissa, mutta ei ole osa merkittävää vaikuttajaa. Saavat etuoikeuksia siksi, että äänestäisivät RKP:a. Ei heitä elitti-suomenruotsalainen minään pidä. Eliitti katsoo nenänvarttaan pitkin taviksi heidänkin parissaa. Tavikset ovat ihan mukavia ja reiluja ihmisiä siinä kuin suomalaisetkin. Olen tuntenut kumpaakin, joten tiedän mistä puhun.

otto suni

Median omistukset on helppo selvittää USA:ssa, siellä CNN:stä lähtien kaikki mediatalot ovat j–talaisten omistamat paitsi Fox News. Tavallisia j…laisia on enää vaikea löytää sen voin todeta entisenä stadilaisena sillä j…laisten vallan kasvu maailman politiikassa on ollut valtava vuoden 1965 jälkeen ja siksi ei ole enää ”tavallisia j…laisia”! Talmudia lukemalla ymmärrät mistä on kyse ja siksi myös Suomessa esim. KD puolueena on suoraan j…laisten pussiin pelaava uskoessaan Jumalan valittuun kansaan vaikka kyseessä on lähinnä Jeesuksen sanoin: ”Te olette itsestä Per…lstä ja häntä te palvelette”!

Juha

Niin noista eliittilahkolaisistahan salaliittoteoreetikot kehittelevät foliohattujuttuja jotka pilaa koko uskontokunnan maineen. Ei Jehovia tai Lestadiolaisiakaan voi rinnastaa tapauskovaisiin ev. lut. taviksiin, jotka käyvät kirkossa vain ne 4 kertaa elämässään (ristiäiset, rippi, häät ja hautajaiset) jos näitäkään. Sehän on kuin vertaisi appelsiineja ja omenoita. Tosin mädät omenat eivät kauas puusta putoa.. ja pilaavat koko korillisen.. siksi ei kannattaisi pitää kaikkia omenoita samassa korissa.. vai miten se meni

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Juha
ike

No foliohatuista puhuttaessa. Saattavat monesti olla oikeillakin jäljillä. Aloitetaan yksinkertaisesti. Katso vaikka Tubesta. Sieltä löytyy aika paljon videoita joissa kerrotaan historian foliohattujutuista joista on tullut totta. Vaikka:https://www.youtube.com/watch?v=MewtsLsxoDY Niistä vain puhutaan yhtä vähän kuin demokraattien vaalihuijauksesta yhdysvalloissa josta vasta äskettäin YLE teki jutun että asiasta ei ole mitään näyttöä. Sallikaa minun nauraa, vaikka ei paljoa naurata.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Kata

Sepäs olikin oikein pläjäys,kiitti videosta!

John Quiman

Näyttöähän vaalihuijauksesta on ylettömästi. Kuinkahan YLE osasi sen välttää? No, ei välttänyt, mutta tarkoitushan ei ollutkaan kirjoittaa totta, vaan sopivaa.

oho

Minä olen pitänyt tätä Kanyeta ihan pellenä kun se niissä awardseissa ja konserteissaan etki niitä vapaamuurasin pyramideja ja kolmioita. Mutta pitää kai muuttaa käsitystä iehestä ja sen siipasta. Nehän ei taidakkaan olla ihan luusereita ja marionetteja kuen Kim ja Gaga ja Madonna ja Miley ja ….

otto suni

Kanye West sanoi selvästi tosiasian j…laisten järjettömästä vallasta USA:ssa ja myös lähes koko läntisessä tiedotusvälineistössä! Totuuden sanojalla ei ole tilaa, siksi kannattaa lukea myös Henry Fordin teos j..laisten vallasta ja tämä teos on jo 20-luvulla julkaistu jopa Suomen kielellä. Teoksen tärkein sanoma on selkeästi se, että USA:n keskuspankki FED eli Federal Reserve on j…laisten pankkiirien perustama 1913 eli todellisuudessa pankkia ei omista USA:n valtio, vaan tämä kuuluisa McMafia.
Kirjoista ja omasta riittävän kattavasta kirjastosta on hyötyä siellä olevaa tietoa ei voi muokata kuten j…laisten hallitsemaa Wikipediaa!

Dupont

Henry Fordin kirja on vainoharhaista roskaa. Vähän kuin viestisikin.

otto suni

Henry Ford ei todellakaan ollut vainoharhainen vaan kaikki hänen esittämänsä pitäää paikkansa. Taidat olla niitä j…laisia itse kun et tosiasioita ymmärrä. Henry Ford oli eräs USA:n merkittävimmistä teollisuusmiehistä, joten sinulla on asioista hyvin heikot tiedot.

otto suni

Taidat myös olla täysin tietämätön Zuckerbergin etnisestä taustasta ja ilmeisesti tietosi perustuvat ainoastaan tunteeseen tai siihen seikkaan, että tehtäväsi on päivystää jotta kaikki asiallinen kritiikki kuusisakaraista tähteä kohtaan pystyttäisiiin heti kaatamaan. Esitä faktoja, älä vastaile lyhyesti!

Ilmari

Tämä on kuin suoraan Hitleriltä.

otto suni

Voi, voi Ilmari parka, on raskasta perustella asiat ainoastaan tunteella. Tosiasioiden ymmärtäminen on viisauden alku. Natsikortin heiluttelu esim Kayne Westin tapausta kommentoidessa kertoo jo jotain sinusta Ilmari!

Ilkka Forsten

Ehkä Ilmari tarkoitti sitä että AH myöskin sanoi saman jo 1920 luvulla, ja oli oikeassa.

John Quiman

Mikähän tuossa oli ”kuin suoraan Hitleriltä”? On yleisessä tiedossa ja ihan julkista tietoa, että hyvin rikkaista ihmisistä ja merkittävistä pankkiireista erittäin suuri osa on j-laisia. Tuo tieto ei väitä muuta kuin sen, minkä voi todentaa kuka vaan. Mikä on totta, ei ole mitenkään huono asia, olipa se mitä tahansa. Vai tarkoititko, että mielestäsi Hitler oli oikeassa ja minä ymmärsin väärin tarkoituksesi?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
juu

Oikeassahan tuo on.
Jos j–talaiset omistaa esimerkiksi pankit, niin eihän sen sanominen voi olla mitään antisemitismiä, koska se on totta.

John Quiman

Kun Halla-aho oli oikeudessa, totesi tuomari, että ei tässä nyt ole kysymys siitä, mikä on totta. Ja tuomio tuli.

ike

Tuon jälkeen en ole kunnioittanut suomen oikeusjärjestelmää (toki on vähän muitakin henkilökohtaisempia kokemuksia).

kasimir

Eiköhän pankit ole ennemminkin ateistien hallussa. Ja kiinalaisten. Kiinalaiset hallitsee tätä maailmaa. Eikä pelkästään läntistä tai sino- maailmaa.

armis

Hmm. J—-laisia. Onko siis kyseessä j–talaisuus tai vaikka muurarihomma. Onko siinä varsinaisesti kyse pahuudesta, tai kyvystä . Kummallisesti tuodaan heimo, tai kansanryhmä esiin toiminnasta. Mitenkä vatikaani ja sieltä pursuava ja kristittyihin leviävä saasta. Pedofilia, y.m. Ja tietenkin pahuuden kolmio mitä bush kumppaneineen syytti. Siis. Miksi j–talaisuus tuodaan esiin. Tiedätkö varmasti, ettet itse ole j–talainen. Suomessa paljon historiassa tulleita j–talaisia. Jos et vaan ole onnistunut liike-asioissa, bisniksissä🙂

Aatu H.

Kyllä j**talainen aina j**talaisia puolustaa. 109 and still counting. Mistä mahtaisi johtua?

otto suni

Hyvä Aatu H. olet täysin oikeassa. Olisi hyvä hieman raottaa tosiasioita esim. suurimmista kiinteistöjen omistajista Suomessa, katsokaa vaikka Citycon tiedot, niin hämmästytte! Kuka oli esim. Leon Trotski, Lazar Kaganovits, Jagoda, ym. heillä kaikilla oli sama yhteinen nimittäjä eli etninen tausta. Rotschild ei varmaan ole kenellekään tuntematon nimi ja suku, joten armis voisi myös hiaman valottaa tuntemiaan Suomen historiaan vaikuttaneita McMafian edustajia!

Nationalisti

J—-laisjärjestöt nimittelevät ”antisemitisteiksi” kaikkia, jotka uskaltavat tuoda esiin j—-laisten todella suuren vallan pankeissa, mediassa ja politiikassa, koska he eivät voi kutsua näitä valehtelijoiksi!

Arska

Mites muuten minä, kun olen perinteinen ydinperheellinen suomalainen heteromies, joka ajaa citymaasturi-dieselillä, käyn töissä ja oma firma, asuu isossa omakotitalossa sekä vapaa-ajan asunto, joissa 3 tulisijaa, syön paljon ja lihaa, tartar ja tomahawkeja, mutta en juurikaan kasvissosevellejä tms. Silti juuri minä olen kaiken maailman suvakkien ja ituhippien silmätikkuna..?

John Quiman

Olet ideologisen määritelmän mukaan sopiva syntipukki. Kaikilla on oikeus läiskiä syntipukkia pitkin pläsiä ilman seurauksia.

Ilkka Forsten

Luovu kaikesta, Kaikille riittää kaikkea kun vaan uskomme niin…( Rengasnenäisen lamppuharjan uskontunnustus Oulun rotuaarilta.) Hylkää pahat tapasi, mieti että jokainen pihvi on vaatinut yli 10 000 litraa puhdasta vettä päätyäkseen lautasellesi. ( Jostain syystä en usko että sitä tarvitsee pestä kuukausikaupalla ennen filerointia, toimituksen huomautus.) Hylkää diesel, mieti pienhiukkaspäästöjesi määrää, ja miten monta sikiökuolemaa silllä aiheutat Kongossa tai Sierra – Leonessa. Myy talosi ja muuta setlementtiyhtiön kolhoosiin, Pekka Haavisto omistaa siitä osan, joten tuet parempaa huomista, etenkin haavistolle. Kolme tulisijaa on liikaa, pieni ulkoroihu säästeliäästi poltettuna tarjoaa lämmön ja valaistuksen näin vaikeina aikoina, ja sillä liekillä voit paistaa H&K:n blö nimistä laatulihaa. Suosi kasvisruokia kuten parsakaalia, ja sitten vaihteluna parsakaalia mitä voit höystää parsakaalilla, tai lisäämällä sekaan parsakaalia. Soijanakit ovat parasta mitä prosessoidusta ruokalistasta löytyy, suosi siis niitä. Lopeta puheet siitä että olet mies, sinä vain oletat olevasi sellainen. Saatat olla mikä tahansa kun vaan uskot vahvasti mahdollisuuteen muuttua esimerkiksi hintintintiksi. Laita mekko päälle, huulikiillettä ja korvarenkaat, näin sinusta tulikin feministinen olento jolla sattaa olla aavistuksen liian möreä ääni, mutta mitäs pienistä, tärkeintä on että koet olevasi napatanssija Hanne Vähähynttyinen.

Et voi olla perinteisesti mitään, sillä perinteesi on nykytietämyksen valossa lähtöisin afrikasta. Atavistinen ( etäisperinnöllinen ) tarve saada Chiquita kerran päivässä, pitäisi lujittaa uskoasi afrikan perimään. Näin ydinsodan kynnyksellä pitää olla varovainen ettei tule julistaneeksi liikaa omaa ydintään, siellä saattaa ” reaktorisauva ” nousta liian nopeasti, ja tuloksena on 0.0004 sekuntia myöhemmin ejakulaatio. Tomahawk:n syönti tarjoaa eugeniikan näkökulmasta lähtökohdat sille että olisit kenties intiaani, mutta tämän pidemmälle en ota kantaa asiaan sillä intiaanitkin voivat vielä kaivaa sotakirveen maasta, ja aloittaa BLM liikkeen kanssa yhteistyön. Älä käy töissä, se on pelkästään vahva ja haitallinen signaali sille että kannatat raskasta verotusta. Muista ettei Ali ja Baba:kaan käy töissä ja heillä menee ihan mukavasti.

Et ole silmätikku ellet tee itsestäsi sellaista olemalla normaali kansalainen perinteisillä arvoilla. Suosi allahia, luota allahiin ja julista profeetan oppia. Opettele ulkoa moskeijan rukouskutsu ja ylläpidä paremman ÄO:n kehitystä juomalla kamelin ureaa. samaan tulokseen toki pääset juomalla siitä punaisesta 33 cl tölkistä sinne tiputettua olueksi kutsuttia litkua. Ole avoin kaikelle uudelle, niin on somalitkin. Vain uusi kelpaa muuten jupistaan ja pahotetaan mieli ilmeisen avoimesta rasismista sekä toiseuttamisesta. Vältä profiloimista, puhu itsestäsi monikkomuodossa korostaen sanoja mitkä tuovat mieleen heimoyhteisön. Perheestä tulee puhua siten että vain sinä olet suurin ja mahtavin, vaimo on omaisuuttasi ja lapsia voi hyväksikäyttää jos siltä tuntuu. Tämä kaikki on EU:n suosimaa uutta normaalia, ja et varmaan halua jäädä pois kehityksen kelkasta. Olkoon allahu akbar taas tänäänkin, tarjotkoon islam sinulle valoisan tulevaisuuden ja toimikoon esimerkkisi kannustuksena myöskin muille jotka vielä horjuvat kahden vaiheilla.. Nyt onkin aika lähteä syömään, siellä ne hanhenmaksapallerot jo odottavatkin kermakastikkeessa, ja laatuviini on dekantoitunut yhdessä juustojen kanssa. Onneksi sinä nyt olet ymmärtänyt osasi, niin Ohisalo, Marin ja minä voimmekin keskittyä elämän nautintoihin tuulimyllyjen humistessa naapurin tontilla, siis viiden kilometrin etäisyyllä omasta tontistani, muutan ne häiritsisivät rauhallista idylliä.

Kata

Voi mahoton ei voi mittään mua vaan naurattaa vaikka täyttä asiaa!Uskontunnustus Oulun rotuaarilta osui ja upposi hahahahahhahahaaa!
No ko mie nään aina silmissäni kun rotuaarista puhutaan sen kun sisselinsusseli syötti leivosta masselinmahmutille siellä ja nimitteli konservatiiveja….kuvakin tuli lehteen aa että ihanaa!!!!

Kiesus sentään! 😀 No kohti donitsitaloutta terveisin Mariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia.

Ilkka Forsten

Ohisalon uusin elämäntapa ohje, ” Donitsitalous ”. Se varmaan toimii ihan samalla tavalla kuin nykyinenkin, siinä ohisalon porukka syö sokerit päältä ja (pakko)pulla jää kansalle.🥯🛴🌈