Kotimaa Kulttuuri Uutiset Video

Katso videokooste: Sinimusta Liike Suomi Herää 2022 -tapahtumassa

Sinimusta Liike oli mukana Suomi Herää-tapahtumassa itsenäisyyspäivänä 2022 Helsingissä. Tapahtumasta on julkaistu videokooste.

Kulkue lähti liikkeelle Rautatientorilta edeten reittiä Mikonkatu-Pohjoisesplanadi-Mannerheimintie kohti tapahtumapaikkaa eduskuntatalon eteen, jonka jälkeen puheita pitivät Pyry-Lii Soinio, Tapio Rantanen, Jasmina Jalonen ja Tuukka Kuru. Videokooste tapahtumasta on julkaistu Sinimustan Liikkeen YouTube-kanavalla.

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Pakolliset huumetestit äänestyspaikoille

Kysykääs seuraavalla kerralla siellä näkyviltä vajakki-suvakki-ituhippi-matupatjoilta, miksi ovat asuneet (jotkut vuosikymmeniäkin) kaupungissa, joka lämpeää kivihiilellä? Melkoisen kaksinaamaista touhua näiltä viherpiipertäjiltä, mikä mm. kertoo näiden Kela-elättien vähä-älyisyydestä.

Ehkä sisimmässään ymmärtävät että ei kivihiilessä mitään vikaa ole, etenkään uusimmilla savukaasun puhdistustekniikoilla.

Fani

Messille puettiin mm-voittokatkeloissa ihan naurettava kemu-jätesäkki. Oksettavan näköistä tv-katsojillekin, kun toogaan sonnustautunut konna-sulttaani ja tämän voitelema vääräuskoinen fifa-pomo holhosivat pystin saannutta Messiä kuin pikkuvauvaa, ennenkuin tajusivat häipyä häiriköimästä pelaajille tunteikasta ja arvokasta hetkeä.

Ilkka

Uusimmat puhdistustekniikat oli vielä piirustuslaudalla kun Ville Komsi meuhkasi Koijärvellä hakkuita vastaan, ja vaikka tekniikka uudistui, sama aatteen tuottama hurmos elää pääkaupunkiseudun sisällä mutta nyt tukitaan liikennettä, tajuamatta että tyhjäkäynnillä autojen päästöt ovat suuria ja hyötysuhde pieni.

Anomaster

Paikallaan seisovan auton polttoaineenkulutus per sata kilometriä on ääretön. On aika hurjaa.

Ilmari

Komsille kävi hyvin. Jo opiskelijana hän nosti kortin jossa luki: Siirry eläkkeelle. Siirry suoraan eläkkeelle käymättä työelämän kautta.