Kotimaa Kulttuuri Uutiset

Kukkavirta 188 -muistokulkue ja Operaatio Kotkanpesä -seminaari lauantaina 20.8 Turussa

Kukkavirta kokoontuu klo 12:00 Turun Puutorilla. Voit lahjoittaa rahaa myös tilisiirrolla Operaatio Kotkanpesälle laittamalla vapaavalintaisen summan tilille FI13 4500 0010 1552 70/Kansallismielisten liittouma ry. Kirjoita viestiin ”lahjoitus”.

Lauantaina Turussa on luvassa ohjelmaa kansallismielisille, kun kaupungissa kokoontuu Kansallismielisten liittouman järjestämä Kukkavirta 188 -muistokulkue ja Operaatio Kotkanpesä -seminaari. Muistokulkue järjestetään Turussa viisi vuotta sitten tapahtuneen terrori-iskun uhrien muistoksi. Operaatio Kotkanpesä -seminaari puolestaan markkinoi samannimistä projektia, jonka tarkoituksena on ostaa rakennus, jossa voidaan järjestää kansallismielistä ohjelmaa.


Kukkavirta 2021. Video: Sinimusta Liike youtube-kanava

Kukkavirtaa on järjestetty vuodesta 2018 lähtien. Lähtökohtana oli Turun kaupungin päätös olla järjestämättä muistotapahtumaa kaupungissa tapahtuneen terrori-iskun muistolle. Se kokoaa vuosittain satoja kansallismielisiä muistamaan monikulttuurisen terrori-iskun uhreja.

Operaatio Kotkanpesä -seminaari järjestetään kulkueen jälkeen. Tilaisuudessa pidetään puheita nationalistisesta infrastruktuurista ja sen luomisesta. Samalla kerätään rahaa Operaatio Kotkanpesää varten, jotta kansallismieliset voivat ostaa rakennuksen, joka on kaikkien käytössä tulevaisuudessa.

”188-kukkavirta ‑kulkue tosiaan järjestetään nyt viidettä kertaa Turussa ja olemme tällä kertaa kasvattaneet kansallismielistä viikonloppua seminaarilla, joka alkaa pian kulkueen jälkeen lähiseudulla. Ilmoittautuneita on paljon, ja tämä tulee kyllä näkymään katukuvassa. Tapahtumien järjestelyt ovat olleet työntäyteistä aikaa, mutta uskon että saamme onnistuneen viikonlopun, kun vielä Sinimustan Liikkeen puoluekokous pidetään samassa paikassa seminaarin kanssa seuraavana päivänä, eli sunnuntaina 21.8. Kukkavirran teemana on ollut nyt parin vuoden ajan White Lives Matter, niin nytkin. Valkoiset ihmiset ovat valikoituneet viime vuosina enenevässä määrin terrorismin ja muun väkivallan uhreiksi. Silti värilliset uhriutuvat jatkuvasti rotunsa varjolla ja vaativat erityisoikeuksia ja ‑asemaa yhteiskunnassamme, johon ovat tunkeutuneet. Me osoitamme jälleen, että emme aio antaa sen tapahtua ilman vastarintaa. Toivotan kaikki juuristaan ylpeät ihmiset tervetulleiksi mukaan”, kertoo tapahtumaa järjestävä Terhi Kiemunki Partisaanille.

Lähde: Partisaani

17 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
lahjoitettu

2 € lahjoitin. Toivottavasti kotkanpesä toteutuu.

Ilmari

Hitlerin bunkkeri oli Kotkanpesä. Ei varmaan sattumaa että tällä operaatiolla on sama nimi.

jo riittää

Kehlsteinhaus (tunnetaan myös nimellä Kotkanpesä) on Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen vuonna 1939 Adolf Hitlerille 50-vuotislahjaksi rakennuttama loma-asunto Berchtesgadenin lähistöllä Saksan Alpeilla.

Kantaa Ottavainen

Kertauksen vuoksi:
Turun terrori-isku: Poliisin esitutkintamateriaali
https://www.youtube.com/watch?v=DIuCFPU6yEQ

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kantaa Ottavainen
Kata

Voi järkky tuotakin hommaa ja mittään ei sais puhua tai muistella ja oliko suvakkiukko polliisia haastamassa…
Siinä lukiolaispoika seikkaili omassa mielenmaisemassaan.

Kata

Katsoin tuon videon Turusta ja tuo rääkyjäporukka,ei hitsi siis jo ulkoinen habitus kertoo mitä porukkaa se on.Kattiloita hakataan ja keskaria näytetään hahaaaa voi ressukat…Jottain on menny sekaan joskus…pössynpössyn…
Hyvä että kantaa oli otettu muistakin maista,kommenteissa.

Tuumailija

Tuo punaisissa shortseissa uhria auttamaan tullut kantis (5:50) piti päällään Sten Einarin t-paitaa, siksi rasteroitu.
Myöhemmin uutisissa korostettiin vain paikalla lusmuilleita ”avuliaita” paluumuuttajia, yksi heistä myöhemmin tuomittu erinäisistä huijausrikoksista kelan yms. taholta.

Kata

Joo muistan tämän!Tekopyhyyttä jopa näin raa’assa tapauksessa.
Ja sheikki hassan tyhjensi kansan kassan..ihmeparantuminen tapahtui kun discossa yhtäkkiä jalat innostui….

Meitä on huijattu niin monin tavoin näinä viime vuosina..toki aiemminkin unioniin ja euroon.

Ilkka Forsten

Pyörätuoliin halvaantunut joka aika ajoin pystyykin kuin ihmeen kaupalla kävelemään.

Kata

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201808312201173417

Juu zupieeri vedätytti finskejä oikein kunnolla voi pyhä yksinkertaisuus!
Uhriutumista parhaasta päästä!

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
juu

Koskas se puukottaja muuten pääsee vapaaksi?
Ei pitäisi enää ikinä päästä Suomessa vapaaksi, oikeastaan Sipilä ja Orpo pitäisi laittaa yhteisvastuullisesti istumaan oikeaa elinkautista, hehän tästä ovat loppupeleissä vastuussa.

Tuumailija

Syrjäytynyt runoilijapoika otti jatkoajan kun kävi vartijaan käsiksi, siitä oli uutinen.

Ilmari

Hänellä on elinkautinen eikä taatusti pääse pitkiin aikoihin vapaaksi.

Ilkka Forsten

Elinkautistakin voidaan jatkaa jos arvioidaan että epeli on yhä vaaraksi ympäristölleen.

Kata

”Rautanaamio” hommelit ois hyvä…silloin ei ollut luxusta vankiloissa…ois pureminen vähän vaikeampaa…jopa sylkeminen.

Tuumailija

Vankimielisairaala on ainoa vaihtoehto, jolla voidaan henkilö pitää lopun ikäänsä poissa ihmisten ilmoilta. Paha on kenenkään mennä (edes tuomarin) kiistämään, jos johtava lääkäri sanoo että ei ole muumeja kotosalla, inkkareita kanootissa saati enoa veneessä kerta toisensa jälkeen ja ”hoitoa”tarvitaan koska henkilö vaaraksi itselleen/yhteiskunnalle.
Muutaman henkilön kohdalla muistaakseni näin on menetelty ja päättivät päivänsä osastolla parinkymmenen vuoden jälkeen hoidosta huolimatta.

Suomessa taitaa olla päinvastoin, että vartijat/hoitajat suojautuvat koska ihmisoikeudet (ketään näkemässä). Vaikka kylläkin poliisillakin on käytössä noita ns. sylkynaamioita asiakkaille.

Tuumailija

Tuo on hieno ja tärkeä tapahtuma. Kunnioitus osallistujille sekä uhrien muistolle.