Kotimaa Kulttuuri

Liity Kansallismielisten liittouman tukijäseneksi – tue yhdistyksen toimintaa

Tiedote 19.10.2022

Kansallismielisten liittouma avasi viikonvaihteessa nettisivut niiden oltua pitkän tovin alhaalla. Samalla avasimme myös tukijäsenyysmahdollisuuden, jonka kuka tahansa voi ostaa.

Ostamalla Liittouman tukijäsenyyden tuet toimintaamme, joka keskittyy tällä hetkellä Operaatio Kotkanpesän ympärille. Keräämme rahaa ostaaksemme kiinteistön kansallismielisten järjestöjen käyttöön ja vuokrattavaksi kaikenlaiseen yleishyödylliseen toimintaan. Keräyksen aikana järjestämme erilaisia tapahtumia, joiden kautta keräämme rahaa. Seuraava tapahtuma on 12.11. Pirkanmaalla järjestettävä seminaari.

Ostamalla tukijäsenyyden sekä tuet toimintaamme rahallisesti että avaat itsellesi täysjäsenmahdollisuuden, jolloin sinusta voi halutessasi tulla äänivaltainen esimerkiksi tulevan talon asioiden suhteen. Tukijäsenyys ei itsessään velvoita sinua mihinkään. Luonnollisesti kutsumme halukkaita myös aktiivisesti mukaan toimintaan!

Tukijäsenyys maksaa minimissään 20 euroa, mutta halutessasi voit maksaa myös suuremman summan. Voit liittyä tästä linkistä: https://www.kansallismielinen.fi/liity/

Myös Operaatio Kotkanpesä jatkuu edelleen. Maksutiedot keräykseen osallistumiseksi:

Tilinumero: FI13 4500 0010 1552 70
Saaja: Kansallismielisten liittouma ry
Mobilepay lyhytnumerolla: 18898
Keräyslupanumero: RA/2021/1043

Kansallismielisten liittouma

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Appi

Ei onneksi sentään ”liittolainen”, sillä sanalla olisi ikävä vivahde xD

juu

Semmonen ongelma tässä, että kansallismieliseksi julistauuneet ei ole tähän asti ollut mitään kansallismielisiä.

JFK

Lliityn sellaisen liittouman tukijäseneksi, joka kunnioittaa minunkin isäni tekemää valtavaa uhrausta rintamalla isänmaan hyväksi, eikä ole mukana myymässä Suomea sotatarviketeollisuudelle ja globaaleille sotahaukoille.