Kotimaa Kulttuuri Politiikka

Mielenilmaus pikkulasten groomausta vastaan Helsingin keskustakirjasto Oodin edessä huomenna 1.7.

Helsingin keskustakirjasto Oodi heinäkuussa 2019. Kuva: Wikimedia Commons.

Keskuskirjasto Oodissa (Helsingissä, eduskuntataloa vastapäätä) on määrä järjestää perjantaina 1.7.2022 ”drag queenin satutuokio alle 5-vuotiaille lapsille”. Mielenilmaus pikkulasten groomausta vastaan järjestetään Oodin edessä.

Mielenosoituspaikka on Oodin pääovien edessä olevalla aukiolla kello 10.30 alkaen perjantaina 1.7.2022.

Tiedotteen mukaan paikalle on toivottu saapumaan kansallismielisiä ja muita terveitä arvoja kannattavia ihmisiä näyttämään, että Suomessa edes muutama ihminen uskaltaa julkisesti vastustaa tätä kehitystä. Myös striimaaminen paikalla on sallittua ja toivottavaa.

Mielenilmauksesta on ilmoitettu asianmukaisesti poliisille.

Kansalainen julkaisi aiemmin mielenilmauksen järjestäjien tiedotteen: Mielenilmaus pikkulasten groomausta vastaan Helsingin keskustakirjasto Oodin edessä 1.7.

28 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Lesbo voin olla, mutten pervo sentään

Joskus nuoruudessani kuvittelin kehityksen menevän seuraavasti: Kun valtaväestön edustajat näkevät vähemmistöjen olevan aivan tavallisia ihmisiä, he hyväksyvät nämä tasa-arvoisina. Tasa-arvoisuuden ajattelin tarkoittavan normaalia arjen vuorovaikutusta.

Sen sijaan todellisuudesta on tullut jonkinlainen 24/7 painajainen, jota ei voi poissulkea päivätajunnasta. Joka päivä keksitään uusi sukupuoli tai seksuaalisen suuntautumisen muoto. Näitä täytyy alleviivata pukeutumisella, lävistyksillä, silmämunien tatuoinnilla ja mitä kummallisemmilla kampauksilla ja valittaa sitten kovaäänisesti, kun ei päässyt johonkin tiettyä puku- ja ulkonäkökoodia edellyttävään työhön. Valistus seksuaalisuuden ja sukupuolten kirjosta sen sijaan että huokuisi aitoa suvaitsevaisuutta on hyökkäävää, kärkästä, manipuloivaa ja syyllistävää. Jopa pridekuukaudessa aktiivisesti mukana olevan työpaikkani perustama nettiyhteisö on tämän propagandan valtaama ja myrkyttämä sen sijaan että tarjoaisi turvallisen ja avaran sylin avautua ja löytää uusia ystäviä. Mikä pahinta, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen varjolla yritetään tehdä pedofiliasta, seksuaalisesta ja henkisestä väkivallasta sekä tiettyihin kulttuureihin pesiytyneistä vääristymistä normaalia.

Voisiko joku nipistää minua, jotta heräisin takaisin 80-luvun loppuun?

Ilkka Forsten

Vähemmistöt ovat tavallisia ihmisiä kuten sanoitkin. Tasa-arvoisuus olisi toiminut ihan omalla painollaan jos sille olisi annettu mahdollisuus mitä ei sitten ymmärretty. Aina on olemassa ihmisiä, kummallakin puolella, joiden arvomaailma ei kohtaa mutta niin on kaikessa muussakin mihin arjessa törmätään. Kaikkien kannalta parasta olisi ollut mahdollisimman eleetön oman asian sisällä tapahtuva liike. Se että sukupuolivähemmistöt on olemassa, tuskin häiritsisi ketään ellei olisi niitä mitkä kiihkoilevat ja pyrkivät tuomaan asian jokapäiväiseksi puheen aiheeksi. Sama koskee etnisyyksiä, jotka ovat yhtenään väittämässä että heitä sorretaan tai heidän mahdollisuutensa torpataan ilman hyvää syytä.

Armeijasta sanotaan että paras tulos syntyy kun ei ole ensimmäinen eikä viimeinen. Jos olet ääripäissä, olet aina silmätikkuna. Tämä sama ilmiö on vähemmistöjen kompastuskivi. Jos halutaan koko ajan lisätä omaa näkyvyyttä, se synnyttää primitiivireaktion, koska koetaan ettei kenelläkään ole oikeutta sanella muille miten asiat pitää käsittää. Jos taas ollaan liian hiljaa, se voidaan helposti tulkita enemmistön taholla alistumisen merkiksi, jolloin pyritään luomaan säännöt ja määräykset tilanteen ylläpitämiseksi. Neutraali elämä on avaintekijä, jolla en tarkoita sitä että vähemmistöjen pitää mieltää enemmistön neutraalius omakseen ja jättää todellinen minä huomioimatta.

Aikoinaan tatuoinnit olivat este monen urahaaveille. Nykyään niitä on lähes kaikilla. Siitä huolimatta on yhä se ryhmä olemassa joka ei halua millään tavalla ymmärtää asiaa, eikä myöntää ettei se tatuoitu henkilö ole mikään rikollinen tai muuten outo kulkija. Kaikki ottaa aikansa, ja aina on ne jotka vastustaa sellaista mitä eivät itse tee, tai kokeile. Joissakin tapauksissa kyse on siitä että tavallaan ihaillaan erilaisuutta, mutta kun oma kantti ei riitä kokemaan mitään uutta, se kanavoidaan vihaksi. En kuulu sukupuolivähemmistöön, mutta tatuointeja minulla on, joten tiedän millaista on kohdata ennakkoluulot. Se miten ihmiset saa paremmin sietämään heidän mielestään poikkeavuutta, on asiallinen keskustelu. Ei kannata välittää niistä joiden kanssa ei koskaan saa mitään aikaan, sillä he vastustavat periaatteesta kaikkea. Kun ei tyrkytä mitään, ei yritä käännyttää ketään, eikä provosoi tahallaan ulkopuolisia, niin dialogi onnistuu. Se että nykyään joka paikkaan työnnetään kiintiö sitä ja kiintiö tätä, ei oikeasti muokkaa ihmisten mielissä hyväksyntää, koska kiintiöpelleilyllä tuotetaan helposti mielikuva että joku saa etuilla, päästä parrasvaloihin, tai esittää asiaansa ilman ulkopuolista kritiikkiä. Se tuottaa skismaa, ja kun vauhtiin päästään aletaan kokemaan mikä tahansa omasta elämästä poikkeava haitalliseksi.

Seksuaalivähemmistöt voisivat omassa keskuudessaan miettiä onko kokonaisuuden kannalta hyväksi julistaa vaikkapa pedofilia suvaittavaksi, kun jo lähtökohtaisesti tiedetään ettei sitä hyväksy mikään enemmistö. Pedarit ovat varmaan vähemmistöissäkin vähemmistö, näin uskallan olettaa. Miksi siis ylistää tietoisesti takuuvarmaa riidan aiheuttajaa. He ovat olemassa, mutta onko todellakin välttämätöntä esittää heille oikeuksia mitkä jopa laki kieltää ? Se on provosoimista mikä tuottaa kyllä tulosta vastapuolella, mutta ei suinkaan positiivista. Näin henkilökohtaisesti voin sanoa etten koe mitään seksuaalivähemmistöjä, pedofiilit poislukien, ongelmaksi. Olkaa mitä olette. Kaksi aikuista ihmistä saa lain puitteissa toimia haluamallaan tavalla. Minä en ole sille este. Ei ole moni muukaan jos vähänkään käyttää järkeään.

Eletään tavallamme, meillä kaikilla on vain tämä yksi elämä eikä sitä kannata haaskata turhaan kinaamiseen. Sinä mahdut samalle puolelle katua minun kanssani, tämän olen aiemminkin sanonut ja myöskin tarkoitan sitä.

Lesbo voin olla, mutten pervo sentään

”Sinä mahdut samalle puolelle katua minun kanssani, tämän olen aiemminkin sanonut ja myöskin tarkoitan sitä.”

Mistä ihmeestä tunnistit? Voi hitsi, kun salanimen salanimi paljastui… No minullakaan ei ole ”natseja” vastaan mitään. AH oli mainettaan parempi ja III valtakunnan historia on vääristelty ja väärennetty.

Oikeastaan tarkoitin tuolla lähinnä
vain silmämunatatuointeja, on ymmärettävää, että silmämunatatuoinnit voivat näyttää pelottavilta joistakin ihmisistä, en löytänyt oikein hyvää kuvaa ja tässä alla olevassa linkissäkin oleva nuori nainen on oikeastaan hyvän näköinen. Periaatteessa en tuomitse itsekään ketään ulkonäön perusteella, ja jokaiselle pitää antaa mahdollisuus. Mutta itse saisin kyllä häppnadin, jos kuvan neito vaikka tuossa asussa tarjoilisi ehtoollista kirkossa tai esittelisi asuntoa.

https://www.google.fi/amp/s/www.thesun.co.uk/fabulous/10273263/dragon-girl-tattoo-before-picture-blue-eyes-blind/amp/

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lesbo voin olla, mutten pervo sentään
Kata

Sain eilen uuden mykiön ja olen iloinen…mutta tuo silmämunien tatuointi menee liian pitkälle koska siinä on hirvittävä vaara sokeutua.
Ja niin kaunis tyttö oli hän mutta ei ehkä sitä huomiota saanut mitä ihmiset hakee nykyään..kuten eräs sanoi minulle:”Average life is so boring.”………… Nii-in.Huoh ja sigh ja silleen.

Ilkka Forsten

Kuvan naisessa ei ole mitään vikaa sinällään, kaunis nainen mutta olen samaa mieltä ettei tuo tatuointivillitys ole kauneutta lisäävä. Olen nähnyt naisilla erittäin aistikkaita tatuointeja, suorastaan taideteoksia mutta myöskin niitä mistä olisin voinut heti sanoa että älä teetä tuollaista. Heillä on kuitenkin oikeus omaan kehoonsa ja se mikä on toisen mielestä hirvitys, voi olla toiselle kaunistus.

Tatuointien kanssa tullaan aina sille alueelle mikä jakaa mielipiteitä. Niitä ei pidä ottaa siksi että muillakin on, tai hetken mielijohteesta. Minulle jäi mieleen sen artistin sanat joka teki ensimmäisen tatuointini. ” Tämä on sitten jotain minkä viet hautaan asti, mitään muuta täältä et mukaasi saa.”

Minua ei ole sen suuremmin rakastettu tai vihattu näiden takia, mutta ennakkoluuloihin olen törmännyt. Ennakkoluulot elää vahvoina, sillä edellä mainittu tatuoija kertoi omasta elämästään, ja sanoi että hän on ollut allalla kohta 20 vuotta, ja vaikka hän tekee sitä hommaa työkseen niin silti on niitä joiden mielikuvissa hän on rikollinen tai epäilyttävä tyyppi, koska tatuointeja löytyy vähän joka paikasta.

Aikoinaan niitä oli merimiehillä ja linnakundeilla. Sinällään huvittava rinnastus että eihän merimiehet mitään rikollisia olleet, mutta kun oli tatuointeja niin ” rosvo mikä rosvo.” On totta että suuret ja näkyvät tatuoinnit luo helposti mielikuvan assosiaalista henkilöstä. Ihmisen mieli on rakennettu niin että jos jokin poikkeaa yleisestä kaavasta, se tulkitaan omaan mieleen sopivalla tavalla siitä välittämättä onko tulkinta oikea. Tämä tapahtuu myöskin seksuaalivähemmistöjen kohdalla. Ei lesbo tai homoseksuaali pyri käpälöimään jokaista vastaantulijaa, he pyörivät omissa piireissään ja useasti niin, ettei ulkopuolinen välttämättä edes havaitse suuntautuneisuutta. Yleensä se huomioiminen tapahtuu vasta kun mennään julkisuuteen ja ylikorostetaan asiaa. Pridekulkue on siitä hyvä esimerkki. Otetaan mukaan aina vain jotain yltiöpäisempää, mikä ei johda ulkopuolisten hyväksyntään ja kun sitten tulee sanomista, lisätään äärimmäisyyksiä ilmoittamalla että meillä on siihen oikeus. Niin on, mutta muilla ei ole velvollisuutta olla samaa mieltä. Kuten olemme nähneet, pakolla asioiden hyväksyttäminen ei johda millään tavalla suvaitsevaisuuden lisääntymiseen. Siinä asiassa on kummallakin puolella parantamisen varaa.

Ja ihan erikseen tekee mieli sanoa niille ” nationalisteiksi ” itseään kutsuville natsismia ihaileville tyypeille, että ottakaapas selvää mikä oli SA järjestön johtajan Ernst Röhm:n suuntautuneisuus. Yllätys voi olla melkoinen. Tiedän että joku puuttuu tähän julistamalla mitä tapahtui kyseiselle henkilölle AH:n käskystä, mutta kerrottakoon nyt saman tien ettei se suuntautuneisuus ollut syy likvidointiin, vaan röhm:n haluttomuus luovuttaa valtaa uudelle järjestölle nimeltään SS. Jos AH suvaitsi omassa porukassaan julkihomon, niin miksi tämän ajan natseille asia on niin arka että pitää mennä huutelemaan pridekulkueelle tyhmyyksiä. Oscar Dirlewanger oli Himmlerin suosiossa, ja hän oli aiemmin pefofiliasta tuomittu rikollinen, että näin sitä suvaittiin yhtä ja toista vaikka nykyiset heilaajat yrittää esittää natsit vakaumuksen miehinä, joille kaikki poikkeavuus oli täysin vierasta.

Lesbo voin olla, mutten pervo sentään

”Ei lesbo tai homoseksuaali pyri käpälöimään jokaista vastaantulijaa…” Juuri niin, ja lisäisin vielä, että on myös meitä, jotka a) haaveilemme romanttisesta rakkaudesta ihan siinä, missä heterotkin, b) joille parisuhde merkitsee muutakin kuin seksiä ja c) jotka ymmärrämme rakkauden muutkin laadut kuin fyysisen vetovoiman. Natsit eivät myöskään vainonneet lesboja. Kun nyky-natseilla tuntuu olevan halu nähdä nainen kotiäitinä passaamassa miestä ja huolehtimassa lapsista, sallivat natsit myös boheemimman naismallin. Toki perinteistä perhettä arvostettiin ja korostettiin, mutta ei ihan niin mustavalkoisesti kuin jälkikäteen on annettu ymmärtää tai joka tuntuu kuuluvan nykyiseen kansallissosialismiin. Tämä nyky-natsismin jyrkkyys on syy siihen, etten ole liittynyt esim. Vastarintaliikkeeseen, vaikkei minulla ole heitä vastaan muuten mitään.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lesbo voin olla, mutten pervo sentään
John Quiman

Eikä normaali homo tai lesbo yritä hämmentää lapsia opettamalla seksuaalisuutta.

Kata

Et ole ainoa joka toivoo sitä nipistystä..uskon että suurin osa meistä kaikista mutta oikeassa olet asiasta!

John Quiman

Oli tuo pääkirjasto aikoinaan Rikhardin kadulla. Oli kiva paikka. Sieltä tuli lainatuksi lukematonmäärä kirjoja. Eikä ollut kirjastossa häiriköitä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

Pakko vastata. En ole koskaan asunut Helsingissä. Olen ollut siellä monia vuosia koska ensirakkauteni oli sieltä. Olin n. 22 vuotias ja hän jo minua kymmenen vuotta vanhenpi. Tunnettu kirjallisuuspiireissä, myös julkaissut.Ehkä voin tuon jo sanoa koska hän on jo edesmennyt. No jo yli seitsemänkymppisenä voin sanoa noin koska mitä te voitte minulle tehdä. Naurunalaisuutta ette ole keksineet koska ei kukaan vielä naura hallitukselle ja Sanna-Marinille. En ole koskaan aliarvioinut suurien kaupunkien vaikutusta kehitykselle, paitsi jos niistä kaupungeista tulee huononpia kuin ympäristöllä olevilla alueilla. On pakko lähteä tuonne viralliselle asuinpaikalle, kotkaan.No vielä täällä pohjanmalla. Olen kai aika kumma tyyppi, kuten vaimonikin. On asioita noiden venäjän byrokraattien kansssa. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Tietenkin oma vika kun en ole sanonut vaimolle että olisi pitänyt hakea kansalaisuutta jo vuosia sitten. No hänkään ei aina ollut ajantasalla. Tämä on se ainainen asia, koittakaa tehdä enemmän kuin teiltä vaaditaan. Yli 20 vuotta on mennyt.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Kaikkialla oun ollu, paitti puuron silmäs ja myllyn navas.. Pariisi on nähty, vielä kun pääsisi Kouvolaan.

John Quiman

Mitä Suomessa asumiseeni tulee, en ole muualla asunutkaan kuin Helsingissä. Mitä tiedän nykyisestä Helsingistä, ei kovasti houkuttele. Joitain kavereita, jotka asuivat Helsingissä ikänsä, on muuttanut pois, koska ”stadi ei ole enää stadi”. On liikaa kaikenlaisia notkujia.

Ilkka Forsten

Siellä oli ” lukemattomia ” kirjoja, suorastaan hyllymetreittäin.

ike

Maailmasta tulee vielä paljon rasistisenpi kuin ihmiset voivat tai alkavat kuvitella. Syynä on vihervasemmisto joka aina syyllistää enemmistöä (täytyy kai sanoa että valkoista enemmistöä). No niin se maailma kai kehittyy ?. Olen kai kummallinen, kun olen havainnut että rasimia kohtaavat erityisesti suomalaiset oman maansa kansalaiset ja rasisteja ovat enemmänkin maahanmuuttajat, heillä on pitkät perinteet asiassa ja naapureiden kanssa ei edes ole edes yritetty tulla toimeen. Katsokaa suomen historiaa jossa kompromissi on aina ollut suuressa osassa.

Eka Kettunen

Ei hitto sentään, kyllä menee noiden seksuaalisuudesta vouhottavien touhut jo liian pitkälle. Tehkööt makuuhuoneissaan mitä lystäävät, mutta lapset pitää jättää rauhaan !

Mielisairaat asialla

Sairaitahan noi on. Useimmiten samoihin henkilöihin pesiytyy tää pervoilu, ilmastohysteria, blm sun muut sairaat liikkeet.

Kata

Totta!Ennen oli Markus-setä ja Kylli-täti mutta nyt tuodaan seksuaalisväritteinen kummajainen kertomaan lapsille ”satuja”.Etovaa!
Johonkin maailman aikaan olisi piipaa-autot tulleet ja äkkiä.

https://nypost.com/2022/06/18/detransitioned-teens-explain-why-they-regret-changing-genders/

Ja näin surullisia asioita nuo kahjot saavat somessakin aikaan.Nuoret ovat vastaanottavaisia juuri tällaisille kulteille.
Ja seuraukset…

Ilkka Forsten

Röllipeikko oli minun suosikkini, olin tosin siinä vaiheessa jo osapuilleen 35 vuotias kun Allu Tuppurainen esitti näköispainostani, ja heitti soutuveneestä takaperin voltin järveen siinä alkutunnarin aikana. Pakko myöntää mutta en olisi pystynyt samaan, joskin olisin kyllä pudonnut laidan yli. Tietäähän tuon, vene on kiikkerä kapine.

Kata

Juu mieki katoin Rölliä ja Pelle Hermannia lasten kaa ja vielä nykyäänkin joskus muumeja!Ransu ja Nukkumatti myös. 🙂

Ilkka Forsten

Ne olikin parhaita ohjelmia, ja sitten tuli unihekkaa silmiin, mutta sitä ennen pelle hermanni söi ” manssikkahilloa ja äitsykän tekemiä lättyjä, jookosta jooko .”

Kata

Jooo se oli mahtavaa aikaa!<3

Jussiboy

Kun teitä lukee, niin varmistui haluni mennä pridemarssille, joka järjestetään myöskin Lapualla näin pridekuukauden kunniaksi. Aikamoista ahdasmielisyyttä huokuu kirjoitukset. Aivan selvästi pride-kuukautta ja – marsseja tarvitaan. Ja miten drag qeenin satutuokio eroaisi rölli peikon satutuokiosta?

John Quiman

Röllipeikko ei tyrkytä seksuaalisia ideoita lapsille, jotka eivät ole kypsiä sille asialle, eikä se vaadi jotain oikeuksia ja hyväksymistä. Joku pitää Röllipeikosta, joku ei. Röllipeikko ei siitä valita, eikä marssi. Röllipeikko myöntää olevansa mielikuvituksen tuotetta, eikä Röllipeikkona esiintyvä väitä olevansa oikeasti peikko.

Pride-kuukaudet, -marssit ym. eivät todellakaan ole muuta kuin väkipakolla perusteettomien oikeuksien ja hyväksymisen vaatimista. Se ei edistä mitään luonnolista kanssakäymistä ihmisten kesken. Luonnollinen kanssakäyminen syntyy hyvästä viestinnästä, ei tuputtamisesta. Ilmeisesti kannatat hyväksynnän pakottamista eli et kannata luonnollista keskinäistä viestintää.

Keskimäärin drag queenit, lady boyt ja muut ylikorostuneet vähemmistöjen edustavat tapaavat olla henkisesti epätasapainosia ja epäluotettavia. Tämä on oman kokemuksen kautta nähty. Noin muuten maltillisista homoista ei ole minulla ollut mitään huomatettavaa, enkä ole heitä koskaan sättinyt tms., vaan on ihan asiallisesti juteltu. En ole noita drag queenejäkään ym. ole sättinyt, vaan olen antanut niiden olla mitä ovat, mutta havainnut, että kannattaa jättää ne omaan maailmaansa ilman kummempaa huomiota.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

😀 Sie kuule et ole ko härnäämässä ihmisiä täällä sillä kukaan ei voi olla noin pössöö.
Priteä pitelee! Ah ja Oh niin suloista on homma heillä kontata koirana maanteillä.

Jussiboy

Minä en härnäävä ketään, minua vain sapettaa tuollainen ahdasmielisyys ja tietämättömyys. Katamummokin on kuin meidän äitee, joka aikoinaan luuli, että homous tarttuu ja on sairaus mutta kun osallistui ensimmäisiin pride-tilaisuuksiin niin hänestä tuli paljon suvaitsevampi vaikka ei kokonaan päässyt ennakkoluuloistaan. Se hänelle sallittakoon. Meille körttiläisille pride-tilaisuudet eivät ole mitään kynnyskysymyksiä. Körttiläiset ovat kirkon herätysliikkeistä kaikkein suvaitsevaisin. Meidän juhlille ihmiset tulevat sellaisina kuin ovat.

Kata

😀 voi kissulinviikset ja kattien perskarvat khikhikhiiiiii ….Körtti mikä körtti no en ole tosin körttiä tavannut mutta lienet jakaus keskellä päätä ja silleen niinku körtteilyä.
Jatka samaan malliin! 😀

Jussiboy

Kuvaile vain hiuksiani, se sinulle sallittakoon. Oletko edes tutustunut niihin satukirjoihin joita Oodin lastentuokiossa luettiin? Nehän eivät eroa vaikkapa Mikko mallikas kirjoista, samoja asioita käsitellään. Onko katamummo lukenut niitä lapsenlapsille. Minä olen ja olen lukenut myös noita kahta Oodissa luettua kirjaa.

John Quiman

Nuoret ovat hyvä uhri. Sanoma uppoaa ja aivot sekoaa hyvin helposti. Haluavat lisää kaltaisiaan ja noinhan sille luodaan hyvät pohjat.