Kotimaa Kulttuuri Politiikka

Mielenilmaus pikkulasten groomausta vastaan Helsingin keskustakirjasto Oodin edessä 1.7.

Kuva: Flick / CC BY 2.0

Tiedote 23.6.2022

Keskuskirjasto Oodissa (Helsingissä, eduskuntataloa vastapäätä) on määrä järjestää perjantaina 1.7.2022 ”drag queenin satutuokio alle 5-vuotiaille lapsille”.

Emme hyväksy pikkulasten vetämistä mukaan sairaaseen transuideologiaan, ja viime aikoina ulkomailla on paljastunut tapauksia joissa satuja kertonut ”drag queen” on paljastunut pedofiiliksi tai muuten mielenvikaiseksi. Eräästä tapauksesta voit lukea mm. seuraavan Partisaani-verkkomedian jutun: https://www.partisaani.com/news/decadence/2022/06/19/video-miehet-keskeyttavat-lapsille-tarkoitetun-transupedofiilin-satutilaisuuden/

Päätimme järjestää mielenilmauksen Oodin eteen, joka alkaa kello 10:30 perjantaina 1.7.2022. Mielenosoituksen paikka on Oodin pääovien edessä oleva aukio. Toivomme paikalle kansallismielisiä ja muita terveitä arvoja kannattavia ihmisiä näyttämään että Suomessa edes muutama ihminen uskaltaa julkisesti vastustaa tätä kehitystä.

Tiedotamme mielenilmaukseen liittyvistä asioista Telegramissa seuraavassa osoitteessa: https://t.me/transugroomaustavastaan

Mielenilmauksesta on ilmoitettu asianmukaisesti poliisille. Tulethan paikalle mikäli työ tai koulu ei estä. Paikalle toivotaan kylttejä ja järjestävä taho tuo megafonin johon voit kertoa mielipiteesi teemasta.

69 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Johan Salakoski

On kummallinn ajatus väittää, että heteroseksuaalisuudesta poikkeavat seksuaalisuus automaattisesti tekee ihmisestä myös seksuaalirikollisen.

Peter Kreisler

Ei tässä kukaan väitä, että heteroseksuaalisuudesta poikkeaminen tekisi ihmisestä seksuaalirikollisen. Aikuiset, jotka ovat huolissaan lasten turvallisuudesta ja oikeudesta lapsuuteen ilman liian varhaista seksuaalikasvatusta, vain ilmaisevat mielipiteensä. Valitettavasti vähemmistöjä edustavat yleensä, omalla mandaatillaan, maanikot ja henkilöt jotka ovat epätasapainoisia. He yleisesti eivät myöskään siedä muiden mielipiteitä tai elämänkatsomuksia. Nämä henkilöt kokevat oikeudekseen houkutella lapsia ns. ”vähemmistöseksuaalisuuteen”, vaikka lähtökohtaisesti ihmiset ovat heteroseksuaaleja, esimerkiksi lajin jatkumisen ja perheyhteisöjen turvallisuuden vuoksi.

Peter Kreisler

Kun yhteiskunta lopettaa lasten suojelemisen ja samalla altistaa heidät aikuisten, tässä tapauksessa vieläpä seksuaalisesti poikkeavien armoille, voidaan todeta, että yhteiskuntamme on sairas. Sain tästä konkreettisen muistutuksen kun tein viranomaisille ilmoituksen korkean valtion virkamiehen rikoksesta, jossa hän oli ostanut puoluetoveriltaan alaikäisen tytön seksipalveluja. Kyseessä oli siis myös toisen henkilön suorittama alaikäisen parittaminen. Seuraus tästä on se, että olen itse saanut uhkauksen sisältäviä lausumia viranomaisilta, jopa kirjallisesti. Tämän lisäksi olen saanut tuomion pahoinpitelystä, vain yhden henkilön sanallisen väittämän perusteella, kaiken kukkuraksi väitteen esittänyt henkilö on viety poliisin toimesta tahdonvastaiseen psykiatriseen hoitoon. Oikeuden näkemyksen mukaan hän kuitenkin on vakuuttava ja luotettava.
Surullista asiassa on se, että kukaan viranomaisista ei ollut kiinnostunut rikoksen uhrien oikeuksista tai siitä jatkuuko sama rikollinen toiminta.

Lieväasteinen

Eli sama meno kuin Venäjällä suunnilleen.

Peter Kreisler

Venäjällä perinteiset arvot ovat kunnioitettuja, joten ei todellakaan sama meno kuin Venäjällä.

Lieväasteinen

Sitä me näemme Ukrainassa, jossa venäläiset raiskaavat kaikkea mikä liikkuu vauvasta vaariin mm. miehiäkin.

Lieväasteinen

Tai itse asiassa en tarkoittanut arvoja, vaan viranomaisten toimintaa. Yrität paljastaa jotain sopimatonta, otat yhteyttä poliisiin, mutta saat viranomaisilta uhkauksia ja tekaistun tuomion kaupan päälle. Onko kyseessä oikeusvaltio? Ja mikäli uskot, että Venäjällä pomot ei sekaannu alaikäisiin tyttöihin, olet aikamoinen idealisti.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Peter Kreisler

Saihan tämänkin nyt käännettyä venäläisten demonisoinniksi, alunperin kommentoin asiasta, joka ei mitenkään liittynyt venäläisyyteen.
Miksiköhän kukaan ei koskaan käytä omaa nimeään kääntäessään asioita venäläisvastaisiksi. Toki jokaisella tulee olla oikeus ilmaista mielipiteensä, olipa se mikä vain.

John Quiman

Suvakit rekrytoivat lapsia oman hulluutensa maailmaan. Lapsiin kun pystyy helpoiten vaikuttamaan. Kun on jo lapsena sekopää, on sitä taatusti aikuisenakin ja näin kaikki rakentavat suvakkilaa.

Allahu tappaa, nykynatsi ei

Mitä enemmän piparipareja ja suklaapareja on kantaväestössä sitä alemmas sen syntyvyyys laskee ja sitä nopeammin kemuperäisten pirttiviljelysten ”sato” lisää alistuskulttuuriväen valtaa.

Moktar.Gubta

Älkääpä pojat taas öyhöttäkö pää punaisen taas. Joko unohditte Jimi Karttusen marttyyrikuoleman, kukahan tappoi? Ei taida pojilla taidot riittää, täytyy tietää ja osata, pelkkä öyhötys ei riitä. Ottakaa oppia vaikka minusta. 😉
Kesäterveisin, toivottelee Moktar.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15813860/tolkun-julistus-maahanmuuttopuheesta

Tyrsky

Muistetaan hyvin. Ei häntä kukaan tappanut, mutta hänen ei olisi pitänyt lähteä omin luvin sairaalasta seikkailemaan, semminkin kun oli huonossa kunnossa.

Kata

Ja sekin vielä mutta huumehommat olis pitänyt jättää kun vamma päässä..mutta ei vain jättänyt.
Palvonta muistutti erään georgen kumartelijoiden hulluutta,ei sentään kuljetettu junalla kulta-arkussa ympäriinsä kuin tätä epäjumala-addikti-rikollista palvojineen.
Eikä hänelläkään ollut viitteitä muusta kuin muutama jabbi suonissaan ja sepelvaltimotauti ja korkea verenpaine.
Eli ihan sekaisin.Marista.

Umbaba

Gubta on s24 suvakkitrolli ja aina lässyttämässä. Oikea perspaise.

Tapsa

Pitäisköhän järjestää mielenilmaus rikollisuutta ja vääryyttä vastaan. Auttaiskohan se asiaa, meniskö konnilla pupu pöksyyn?

ike

No ei menisi, koska tuo oikeuskäsitys on jotenkin muuttunut noina menneinä vuosikymmeninä jolloin joskus joutui jopa vastuuseen tekemistään rikoksista.

HAYABUSA

tässä taitaa puhua rikollisuuden ammattilainen, minkä värisellä patjalla nukuit?

ike

Oletko mustan ylivallan edustaja ? 😂.

John Quiman

Uudempaa suuntausta suoraan ameerikoista on, että pidetään mielenilmauksia poliisia vastaan, koska poliisit jahtaavat valkoisen ylivallan syyttömiä uhreja. Tätä korjataan mm. siten, että annetaan valkoisen ylivallan uhreja tukeville järjestäille, kuten beeälämmälle, reilusti rahaa ja tukea. Lisäksi nämä valkoisen ylivallan uhrit vapautetaan syytteistä heti, kun valkoisen ylivallan edustaja poliisi saa heidät tuomarin eteen. Ei enää syytteitä, ei rangaistuksia, eikä muutakaan vääryyttä uhreja kohtaan.

Lieväasteinen

Rikollinen on uhri. Tuota ei ole edes Orwell keksinyt/ennustanut.

John Quiman

Nykypäivän sekopäisyys on vuosikymmenten jalostuksen tulos. Edes hulluimmat eivät keksi tuota kaikkea hetkessä.

juha II

Saattoi arvata ettei ollut ”Pelastakaa lapset R. Y. ja vielä vähemmän YK:n Unicef .

Molemmat edistavät vesselien seksualisoimista ennen kuin nämä edes itse ehtivät ihmettelmään värkkejään!

Tikan pojasta on aivan turha ruveta tekemään maamyyrää. Se on luonnonvastaista!

Jegros...

Ei taida mittakaava olla ihan sama kuin putinin lastenraiskausoperaatiossa.

ike

Anteeksi, ehkä tämä ei ole oikea paikka, kuitenkin.Vähän suivaannuin kun kävin juhannusostoksilla. Onkohan joillakin jäänyt huomaamatta vihreän politiikan tulos.Kirjolohen hinta n. 20 euroa kilo, vanha noin 10 euroa. Ei ole suuria eroja tullut tuotantokustannuksissa mutta tuo on tulos kun lapsia laitetaan aikuisten töihin. Tuon nyt tuo kustannusten nousu teettää. Voisikohan tuon vihreän liikkeen laittaa vaikka rehuiksi ja syöttää rehuksi kalankasvattamoille ja possuille. No turha pilata hyvää kalaa ja possua. Eiköhän nuo sivumaut olisi vähän liikaa ihmisille. Kuten joskus sanoin en ole kovin uskonnollinen ihminen mutta kai se Jumalallakin jossakin vaiheessa tulee mitta täyteen, no katsotaan sitten koska tänne ehtii onhan hänellä ääretön määrä universumeja hoidettavanaan😊. Kai tiedättekin että joissakin maissa on laskettu jopa polttoaineen verotusta tässä tilanteessa. Se pieni häveliäysyys minussa estää sanomasta mitä haluaisin tehdä tälle hallitukselle.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Kata

Moni meistä haluaa…..

ike

👍👍👍

Ilkka Forsten

Virossa polttoaineiden hintaa laskettiin 30 senttiä / litra. Kotikaupungissani tänään, klo 13:45 98 E:n litrahinta 2.566, ja klo 14:15 2.699 €. Että näin pelittää sosialistinen suomi ja kuvittelee että kyllä tämä tästä lutviutuu, Teslahan on kohta kaikilla.

ike

Muista nyt kuitenkin että Tesla kehitti idean vapaasta energiasta. Toki ymmärrän että puhut nyt tuosta firmasta. Jos joku nuori ei vielä ymmärrä tuota eroa niin vain halusin tuoda sen esiin. Kannatta vähän tutustua historiaan. Voi tulla suuria yllätyksiä. Itse olen sitä mieltä että suurimmat keksijät on aika systemaattisesti tapettu jos he ovat olleet uhka öljyteollisuudelle. PS. on se kumma että on ikä mikä hyvänsä niin jotkut säilyvät aina lapsina, tuossa takana pyöri telkussa uutiset ja Biden.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
John Quiman

Nikola Tesla rakenteli siihen vapaan sähkön tarkoitukseen suurta tornia, josta hän sanoi rahoittavalle Westinghouselle, että se on radiotorni. Kun Westinghouse lopulta sai selville, mikä se rakennelma oli, se tuhottiin. Westinghouse, kuten muutkin rahamiehet, halusivat sähköä, jota he voivat kontrolloida ja jolla he voivat rahastaa. Ei sellainen sähkö, joka olisi vapaasti saatavilla, ollut muuta kuin vihollinen bisneksille.

Noin ideana, että jos sattuisit keksimään edullisen ja tehokkaan ilmaisen energian laitteen, olisi ainoa tapa saada se markkinoille sellainen, että se on levitetty ilmaiseksi netissä ihmisten tietoisuuteen ja saatu siten toteutumaan lukuisissa paikoissa ennen kuin mikään bisnestaho huomaa sitä. Mikä tahansa yritys tienata sillä tai hakea sille patentia johtaisi siihen, että keksintö katoaa ja mahdollisesti keksijäkin katoaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

Olet asian ytimessä.

Ilkka Forsten

Tämä oli paha takaisku suunnitelmilleni.. Keksin nimittäin auton joka kulkee merivedellä, joskin kulutuksen suhteen on vielä kehittämisen varaa sillä prototyypin kulutus oli 1000 litraa kilometrillä. Ottaaksemme huomioon että vesi ei ole uusiutuva luonnonvara, tullaan vieläkin vaikeammin ratkaistavan asian eteen. Vihreä logiikkahan sanoo ettei vettä synny mistään, vaikka napajäätikötkin sulavat nyt seitsemän kertaa nopeammin kuin on tähän asti uskottu. Ja koska kyse on uskosta, voimme sanoa tättärää ja kumartaa mekkaan, sillä allahuilla ei ole mitään hätää sillä heidän kouluissaan ei opeteta näitä asioita jolloin niitä ei ole olemassakaan.

ike

Tuo ajatuksesi olisi vitsi, jos sitä ei olisi tapahtunut. Kaikki jotka uhkaavat öljyteollisuutta tapetaan. Näin se vaan menee.

Ilkka Forsten

George W. Bush ilmoitti aikoinaan suosikkikirjakseen toukka lihavaisen seikkailut.. Niin, mikäs siinä, mutta kun hän kertoi asian joku laski että hänen piti olla jo vähintään sikäläisen yläasteen käynyt. Teemmekö siis hätäisen johtopäätöksen että bush rakastaa lastenkirjoja, vai päättelemmekö että Amerikkalainen koululaitos on yliarvostettu ?

WTC iskujen jälkeen kadulla kysyttiin pitääkö USA:n nyt reagoida asiaan, ja pommittaa TORONTOA, johon yliopistoon kiirehtivä professori ehti sanomaan että ehdottomasti.. Onko sillä maalla tulevaisuutta ja jos on, niin näkisin ettei se ainakaan koululaitokseen perustu.

ike

Nyt aivan spontaanisti. Kuinka monta Nobel-palkintoa ovat saaneet yhdysvaltlalaiset tutkijat ja kuinka monta suomalaiset. Toki ymmärrän että suuressa väestöpohjassa on enemmän fiksuja ihmisiä mutta miksi niiden kaikkien typerysten on pakko sattua meidän parlamenttiin.

John Quiman

Puolueet tarvitsevat napin painajia, eivät ajattelijoita.

Lieväasteinen

Yllätyin positiivisesti, että Bush junior ylipäätään osaa lukea.

Miinantalloja?

Onko näille drag vai drug queeneille joku sota-ajan tehtävä? Etulinjassa..? 🤔

jep

Myllynkivi kaulaan lasten viettelijöille.

pakoteet haittaavat,,,, siis keitä

McDonald’sin tilalle Venäjällä tullut pikaruokaketju rikkoi ennätykset – 
”Emme ole ikinä nähneet tällaista”
Vkusno & tochkan omistaja suunnittelee avaavansa tuhat ravintolaa viidessä vuodessa

ja pakoteet toimivat kun minä maksan bensa litrasta 3 euroa
kahvipaketti 8 euroo 

ja 
McDonald’sin tilalle Venäjällä tullut pikaruokaketju rikkoi ennätykset – 
”Emme ole ikinä nähneet tällaista”

 pakoteet haittaavat,,,, siis keitä

ike

Joku talousviisas sanoi aikoinaan että ei pakotteissa ole mitään mieltä jos ne vaurioittavat niitä asettaneita yhteiskuntia enemmän kuin pakotteiden kohteena olevaa. En ole mikään talousoppinut tai viisas mutta kai tuossa totuuden siemen oli. On tietysti selvää että lopputulokseen vaikuttaa aika monia asia. Kuinka kattavia pakotteet ovat. Kuinka kauan ne kestävät. Kuinka helppo niitä on kiertää. Yksi asia on kuitenkin selvä. Suomi kuuluu aina tuohon eniten häviäjien joukkoon. Sitten on vielä selvää että kun venäjälle meni moni yritys kuten McDonald’s, miten edes luulivat että maa joka ei noudata mitään kansainvälisiä lakeja jos niistä ei ole hyötyä niille, sitten edes purkisivat mainokset jossa paikka on edelleen McDonald’s. Varkaus ei ole varkaus venäjällä, se on maan tapa. Tarkennus poliitikkojen ja hyväveliverkoston tapa. Se on tapa yrittää roikkua länsimaisessa kehityksessä, joka ei sekään monella tapaa niin hääviä ole.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Lieväasteinen

”Vkusno i točka” tarkoittaa suomeksi ”maukasta ja piste”. MC Donalds on näin korvattu Venäjällä ja tuonninkorvaus siis toimii. Kun Venäjältä ovat lähteneet myös läntisten automerkkien valmistajat, valmistuttajat, varaosaliikkeet ja (jälleen)myyjät, läntiset automerkit korvataan Moskvitšilla ja Venäjälle on jo perustettu Mossen myynti- ja huoltokeskusten verkosto, jonka nimi on kuulemma ”Jédet i ládno”, suomeksi siis ”kulkee ja hyvä niin”.

juu

Ruotsissa oli jossain vaiheessa jossain samanlaisessa ”lasten tapahtumassa” transu heilutellut isoa tekopenistä pikkulasten edessä.
En muista tarkemmin mutta ei ihan tervettä..

Vittuuntunut Stadilainen

Jenkeissä Hra. Andy Ngo on viimeaikoina raportoinut useammasta trans-aktivistista jotka ovat paljastuneet seksuaalirikollisiksi:

https://twitter.com/MrAndyNgo

Kun näitä perversioita toteutetaan nykyisin kiihtyvällä tahdilla myös Suomessa, ei ole mitään syytä olettaa, etteikö niiden taustalla myös täällä olisi tuomittuja lastenraiskaajia.

Vittuuntunut Stadilainen
Kata

Hyi helevetto…mutta käsitys ”perhe” on revittävä ja tilalle näitä perversioita joihin siis vanhemmat vie lapsiaan.Täysin käsittämätöntä.
Siis halu suojella lastaan on kadonnut näiltä kuten näkee tämän Roe v Wade-jutunkin kaheleissa rääkyjissä.
Eilen ne valtasi Wisconsinin capitolin..onko missään ollu insurrection-juttua?Aa että!
Vai sanoiko Joe taas että ”erection” kuten Washingtonin keissin jälkeen? 😀

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
John Quiman

Lapsille tehomyydään asioita, jotka tähän asti on ymmärretty sellaisiksi, että ne eivät ole lasten juttuja. Lapsi ei noista muuta kuin sekoaa.

Kata

Surullista mutta niin käy ja on jo käynyt.

Kata

😝😝😠Hyi hitto miten sairasta!

Ilkka Forsten

Toista oli Markus-sedän lastentunnit silloin aikoinaan, paitsi että markus setä möläytti yhden ohjelman lopussa tajuamatta että mikrofoni oli yhä auki, ” Ja nyt tämä setä lähtee pas*****le.”

Tuumailija

Heh, legenda jonka työura radiossa päättyi tuohon lausahdukseen.

Jarno

Markus Setä ei tainnut tuota lausahdusta sanoa, eikä näin ollen hänen työuransa päättynyt tuohon lauseeseen.
Tuo on urbaanilegenda josta ei ole säilynyt tallennetta. Useissa lähteissä tuon lausuja on Alexis af Enehjelm, toisissa se on joku tekniikan henkilö.

ike

No kun olen vanha konservatiivi niin eiköhän tuosta tulisi jo joutua tuomarin eteen sukupuolisiveellisyyden loukkauksesta. Niin ei kai tuotäytä rikoksen tunnusmerkkejä. ison, vaikkakin, tekopeniksen näyttäminen julkisesti ei kai sitten riitä. Luuletteko että lapset ovat tyhmiä.

Kata

https://melmagazine.com/en-us/story/christina-aguilera-green-dildo-la-pride

No tämmöstä tekee tämäkin laulajatypykkä…. naurettavaa huomionhakua!
Kokokuvan saa kun painaa dicks hoho omg ja silleen…

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
John Quiman

Ehkeivät luule, että lapset ovat tyhmiä, mutta uskovat, että lapsista voidaan tehdä tyhmiä. Valitettavasti lapsista voidaan noilla touhuilla tehdä epätasapainoisia hupsuja, mitä nuo esiintyjät itsekin ovat.

Niinintö on lääketieteen emeriitus tai sitten ei

näyttelijä ja amerikkalaisen jalkapallon legenda Tony Siragusa on kuollut 55-vuotiaana, Hkertoo.
Siragusan tiedottaja Jim Ornstein vahvisti suru-uutisen keskiviikkona. Kuolinsyy on vielä epäselvä. Vahvistamattoman tiedon mukaan hän kuoli nukkuessaan.

IS: Presidentti Niinistö on huolissaan koronatilanteesta –”vaikea ymmärtää, miksi rokotteita pantataan”ehkä syy on tämä
Kuolinsyy on vielä epäselvä. Vahvistamattoman tiedon mukaan hän kuoli nukkuessaan
yht äkkiä

Juu Verkkouutisissa moitittiin miksei saa neljättä jabbia..ja pressakin jo sairasti taudin ,ihan sairaalaressukin ,mutta ois halunnut neljännen…
ooomaigaad…

Täytyy ymmärtää että Niinistö on täysin samalla viivalla tässä asiassa meidän tavisten kanssa. Ei hänellä ole mitään muuta tietoa, toki ajatus siitä että olenpa hyvä kun olen presidentti.Jos vähän hänen taustojaan selvittää, tai kenenkään poliitikon taustoja, niin ei hyvältä näytä. Pitäisi tuollaiset lausunnot jättää vähän vähemmäle.

Eka Kettunen

Kirjastojen toiminta on muuttunut sairaaksi, tuputtaa nyt lapsille erilaisia seksuaalisia perversioita, hyi h..vetti sentään.

Lintilän Aivoissa virtaa kusta

SUKUPUOLI NEUTRAALI DIGI HENKILÖ PASSI ON YLPEYDEN AIHE KUN SILLÄ VOIDAAN TUHOTA SUOMALAISINEN TES
RAIJAAMALLA HALPATYÖVOIMAA JOUHEVASTI SUOMEEN
MIKA LINTILÄ ON GLOBALISTI KESKUSTAN MAANPETURI
KIRJAIJAIMELLISESTI VAI MITÄ **MAAN **VILJELIJÄT

pakoteet haittaavat,,,, siis keitä

pointti tämä maa on ajettu tahallaan
todelliseen epä-demokraattisen tilaan
tämän Sauli Niinistön ja nyky liberaali puna viher vasuri hallituksen takia
ja se on fakta

Kirjaston Stalin muumiot

kirjastot pitäisi lakkauttaa siellä ei käy Kuin taistolaiset yliopisto opiskelijat hieltä Haisevina
ja JOTKUT Demari mummot jotka eivät uskalla opetella tai käyttää tietokonetta
Esim lukemiseen siksi Ylen uutiset rulettavat AINA
SLOKANILKA IHANAA FAKTA UUTISET ALKAVAT
ESIMERKKI
PANKIN TISKILLÄ 2 TUNTIA JONOTETTUNA
JOKU TUTTAVA KYSYY SOSIALISTI KOMMUNISTI MUMMOLTA
MISTÄ MAIJJA ON TULOSSA
KIRJASTOLTA

ike

No ei. Jos joku meillä jotenkin toimii niin kirjasto. Olen toki sitä mieltä että järjestelmää voitaisiin nyt vähän uudestaan tarkastella. Joskus 70-luvulla se kyllä täytti tarkoituksensa. Ehkä tuommoinen50 vuotta olisi hyvä aikajana tuota tarkastella. Kun olen digitaalitekniikan kanssa ikäni työskennellyt, myös ennenkuin sitä edes oli😊 tai muutos oli kovimmillaan, olen joskus ajatellut ”mitä jos”. Voihan se suurin tieto jo olla digimuodossa, mutta jos sitten tapahtuu se kaikkein pahin. Se voi olla mikä vaan katastrofi jossa kaikki nämä tiedot katoavat. Esim . magneettinen pulssi. luulisin että voi tulla muualtakin kuin ydinsodasta. Mitä sitten tehdään. Toivotaan parasta. Maailmassa on aika paljon tietoa jota ymmärtää vain kourallinen ihmisiä ja se olisi aika vakava paikka. Taidanpa kaivaa sulkakynän esiin.

Ilkka Forsten

Olet auttamatta myöhässä, pergamentin valmistus lopetettiin kun keksittiin Soft Embo.

Ilkka Forsten

Kirjastossa saa tyrkyttää sitä, mutta jos menet kysymään voinko lainata taidemaalarin kuuluisan teoksen Mein Kampf, niin vastaus on että teidän pitää ensin selittää miksi haluatte lainata sen. Ja ei siinä kaikki. Ensin tarjotaan sitä versiota missä kommunistisuvakit selittävät joka sivulla mitä ei saisi ajatella, tai kuinka luettua pitää tulkita.

ike

Jos todella noin on niin aika kumma juttu. Ovat töissä kirjastossa ja ei siinä pitäisi mitään motiiveja kysellä. Olin joskus siinä käsityksessä että kirjaston työntekijältä vaaditaan jonkintasoinen yliopistotutkinto. No kai olen niin vanha. Ehkä se koskee vain vihervasemmiston tutkintoa.

Kata

On tämä maailma niin sairas…mihin johtikaan moraalittomuus vaikkapa Roomassa..jotain niin samaa on nykyajassa…Rappiolla ollaan.Ja ei ole hyvä olla!
Ja lapset tuhotaan tällaisella oksettavalla tavalla.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Rooman_valtakunnan_tuho

Tuumailija

Kautta aikain on ”eliitti” harrastanut moraalittomuutta ja silti saarnannut (kokemuspohjalla) tavalliselle kansalle moraalittomuudesta ja sen välttelemisestä.
Nyt se yläkerran kakka on valunut vain alaspäin, koska moraalittomuudesta yritetään tehdä uutta ”normaalia”.
Kun varttuneempaan/valistuneempaan kansaan ei juuri uppoa, niin helpointa ottaa haavoittuvammat kohteeksi eli lapset ja alkaa näille syöttämään ideologiaa.
Tulevaisuudessa on työpaikkoja tarjolla tuolla mielenterveyspuolella kun porukka ihmettelee mitä ja miksi ovat?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Tuumailija
Kata

Kyllä,mt potilaita tulee lisää ja rutkasti…ja myös pukusuolenvaihtoimmeisistä…onhan siitäkin jo ollut mainintaa kuinka moni on mt potilas nyt.
Kattokaa pari jaksoa ”Botched” ohjelmasta…ihania on miehetkin nykyään. OMG!

Uusimmat uutiset