Kotimaa Maahanmuutto Rikos

Porin etsinnöissä löytyi murhasta epäillyn miehen ruumis

Tiedote 3.1.2023 | Poliisi

Tiistaina Porissa suoritetuissa murhatutkintaan liittyvissä vesistöetsinnöissä on löytynyt ruumis. Koemäenjoesta löydetty henkilö on Porissa uudenvuodenyönä tapahtuneen murhan epäilty tekijä.

Lounais-Suomen poliisi suoritti tiistaina laajoja etsintöjä Porin Linnansillan alueella yhdessä pelastuslaitoksen ja Rajavartiolaitoksen kanssa. Etsinnöissä Kokemäenjoesta löytyi ruumis, jonka tuntomerkit ja vaatetus täsmäävät murhasta epäiltyyn mieheen.

Kokemäenjoen etsinnöt liittyvät uudenvuodenyönä Porissa tapahtuneeseen epäiltyyn henkirikokseen.

Poliisi sai sunnuntai-iltapäivällä ilmoituksen yksityisasunnosta löytyneestä kuolleesta henkilöstä. Asunnossa oli tapahtunut perheensisäinen väkivallanteko, jossa 49-vuotiaan miehen epäillään surmanneen 38-vuotiaan vaimonsa.

Esitutkinnassa esiin tulleiden seikkojen perusteella poliisi piti yhtenä vaihtoehtona, että murhasta epäilty mies on surmateon jälkeen hukuttautunut Kokemäenjokeen.

Vihjeitä auton liikkeistä pyydetään yhä

Lounais-Suomen poliisi pyysi tiistaina yleisöltä silminnäkijähavaintoja harmaasta, porrasperäisestä BMW-merkkisestä henkilöautosta ja sen liikkeistä uudenvuodenyönä noin kello yhden ja aamukuuden välillä.

Poliisi kiittää yleisöä lukuisista saamistaan vinkeistä ja vihjeistä. Poliisilla on nyt pääpiirteissään käsitys epäillyn liikkeistä surmayönä.

Tapahtumien kulun tarkentamiseksi poliisi kuitenkin yhä pyytää autosta havaintoja erityisesti Keski-Porin kirkon alueelta, kauppakeskus Puuvillan läheisyydestä sekä Isosannan alueelta.

Henkilöautoon liittyvät havainnot ja tiedot voi toimittaa Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655 tai soittamalla arkipäivinä kello 8 ja 16 välisenä aikana Porin poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 449 290.

Poliisi

Lue lisää:

Pori: Poliisi jatkaa murhasta epäillyn tunisialaismiehen etsintöjä

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Uusi vuosi, uudet kepposet
Sari Saarela

Jos tuo pitää paikkansa, niin säästyipä aimo annos verorahoja.

Tuura

Tämähän on ilon ja onnen päivä !

Eipähän tule valtavaksi muodostuvia elinkautisvankeuskuluja (>200eur/vuorokausi), eikä hiton kalliita oikeudenkäyntikuluja, jossa konnuuden korkeakoulun käyneet oikeusavustajat opastavat valittamaan kaikki oikeusasteet läpi varsinkin silloin, kun tämä menee veronmaksajien piikkiin.

Anomaster

Kaipa menee omaisuus valtiolle, joten voi valtio tuossa tienatakin.

Pohdiskelija

Ja se Valtio on kansalaisen paras ystävä?

Tilintarkastaja

Tuskin 5 euron kuraläppäpitsojen myynti ollut niin tuottoisaa ja sellaisia ylijäämiä jäänyt, että niillä katettaisiin edes rikospaikkatutkinnan ja ruumiiden avauskuluja yms.

vesku

tässäkin tapauksessa mainittiin aluksi Suomen Kansalainen,,,seuraavana päivänä,,, kotoisin Pohjois-Afrikan Tunisiasta,,,,