Eurooppa Kulttuuri Maahanmuutto Politiikka Talous

Saksa: Vanhukset voivat joutua äärimmäiseen köyhyyteen – maahanmuuttajiin käytetään 36 miljardia euroa pelkästään vuonna 2023

Kuva: Pixabay / PxHere / (CC0)

Vanhukset joutuvat siirtymään pois tieltä, kun Saksan hallitus toivottaa tervetulleeksi uuden ”siirtotyöläisten sukupolven”.

Samalla kun Saksa lupaa jatkaa suuria menoja liberaaliin maahanmuuttopolitiikkaansa – yli 36 miljardia euroa pelkästään vuonna 2023 – yhä useamman maan vanhuksen kerrotaan olevan kasvavassa köyhyysriskissä.

Liittovaltion hallituksen tiedot, jotka julkaistiin useiden Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puolueen lainsäätäjien pyynnöstä paljastivat, että 28,1 prosenttia saksalaisista vanhuksista on köyhyysriskissä. Tämä luku on korkeampi kuin EU:n keskiarvo 27,4 prosenttia ja paljon suurempi kuin länsieurooppalaisilla naapureilla Ranskalla (19,1 prosenttia), Belgialla (17,4 prosenttia) ja Luxemburgilla (9,3 prosenttia).

Tämä on 8,3 prosenttiyksikköä korkeampi ennen kuin Saksan entinen liittokansleri Angela Merkel ja hänen ääriliberaali massamaahanmuuttopolitiikkansa tulivat valtaan vuonna 2005. Saksan vanhusten köyhyysriski kasvoi siis 40 prosenttia ”Mutti” Merkelin aikana.

Vaikka liittovaltion hallitus budjetoi hyvinvointivaltionsa rahoittamiseen 163 miljardia euroa vuodessa, eläkeläiset jäävät vähälle. Näistä varoista alle 40 prosenttia käytetään vanhusten hoitoon ja huolenpitoon, mikä on jälleen alle EU:n keskiarvon, joka on yli 44 prosenttia, ja kaukana Länsi-Euroopan naapureista, joissa osuus on lähempänä 60 prosenttia.

Vaikka Saksan vanhukset ovatkin antaneet panoksensa valtiolle, joka vaatii kansalaisiaan maksamaan toiseksi korkeimmat verot Euroopan unionissa, heidät jätetään usein huomiotta, kun heistä ei ole enää hyötyä ja heidät siirretään syrjään.

Hallituksen politiikka on vaikuttanut siihen, että maa on nyt täysin sekaisin. Työvoima vähenee, syntyvyys laskee ja 20 prosenttia väestöstä on nyt yli 65-vuotiaita, joten talouteen osallistuvien määrä vähenee vuosi vuodelta.

Ranskan tavoin Saksan hallitus on heittänyt kaikki munansa massamaahanmuuton koriin talouden elvyttämiseksi, mutta tämä on osoittautunut erittäin kalliiksi. Saksan odotetaan käyttävän tänä vuonna yli 36 miljardia euroa maahanmuuttajien elättämiseen, ja tämä kaikki tapahtuu samaan aikaan, kun saksalaiset kamppailevat heikentyvän talouden ja kasvavan inflaation kanssa. Vuonna 2020 Saksa ilmoitti käyttävänsä 64 miljardia euroa neljän vuoden aikana, mutta kustannukset ovat nousseet huomattavasti korkeammiksi, koska maahanmuuttajia on tullut valtavasti.

Tämä on jyrkässä ristiriidassa Puolan ja Unkarin kaltaisten maiden kanssa, jotka ovat torjuneet Euroopan syntyvyyden laskua ottamalla käyttöön perheystävällisiä toimintatapoja ja veronalennuksia houkutellakseen pariskuntia hankkimaan enemmän lapsia. Lapset panostavat paljon enemmän iäkkäisiin perheenjäseniinsä kuin muista maista tulleet tulokkaat. Unkarin pääministeri Viktor Orbán ilmoitti hiljattain myös suunnitelmista mobilisoida työelämän ulkopuolella olevia Unkarin kansalaisia, jotka haluavat tehdä työtä, ja asettaa heidät etusijalle täyttämään maan työvoiman aukkoja ennen matalasti koulutettujen maahanmuuttajien joukkomuuttoa, joka vaarantaa sekä maan turvallisuuden että kulttuuriperinnön.

Saksaan saapui tämän vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana 163 000 maahanmuuttajaa – 80 978 laitonta maahanmuuttajaa, jotka saapuivat pääasiassa Syyriasta, Afganistanista, Turkista ja Irakista, ja 81 647 ukrainalaista sotapakolaista. Merkelin jälkeinen liittovaltion hallitus näyttää aikovan jatkaa siitä, mihin hän jäi.

Tämä tarkoittaa valitettavasti sitä, että uusiin tulijoihin, joista monet kieltäytyvät integroitumasta saksalaiseen yhteiskuntaan, kiinnitetään suhteettoman paljon huomiota ja rahoitusta. Se johtaa myös peruuttamattomaan muutokseen maan kulttuurissa ja turvallisuudessa. Samalla laiminlyödään saksalaiset vanhukset, jotka ovat työskennelleet koko ikänsä ja antaneet panoksensa talouteen, mutta jotka on sitten heitetty syrjään.

Ehkä selvimmin tämä suuntaus näkyy siinä, että kaupunkien ja osavaltioiden hallitukset pakkohäätävät yhä useammin vanhuksia tehdäkseen tilaa maahanmuuttajille.

Lähde: Remix

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Kysmyksessä ei ole väestönvaihto, se on pelkkää propagandaa jolla pyritään estämään työperäinen maahanmuutto, jota niin kovasti kaivataan myöskin meille.

John Quiman

Sossutätien työllistäminen onkin hyvässä vauhdissa.

John Quiman

Merkelillistä ajattelua saksalaisilla: mitäs omista, kunhan vieraat voivat paksusti.

Tuohon syntynee reaktio, kunhan kiukku kasvaa. Vieraat ulos, tulee olemaan seuraava voittoisa politiikka.

Helposti saa maahan kehitysmaista pummeja, kun niille antaa mahdollisuuden. Niitä riittää, mutta rahat eivät tule riittämään. Pummien filosofiaan ei kuulu tehdä töitä ja elättää itsensä, vaan ne ovat käenpoikia, jotka heittävät saksalaiset ulos sossun pesästä, saadakseen elatuksen. Tyhmät poliitikot ovat rakentaneet tämän puhuen ihmisoikeuksista ja työvoimasta sekä talouden noususta.

Vähäjärkinenkin olisi kyennyt etukäteen laskemaan, että tuo yhtälö ei johda kuin romahdukseen ajan kanssa. Siinä romahtaa saksalaisuus ja Saksan talous, ellei sitä pysäytetä ja korjata keinolla millä hyvänsä, kunhan se toimii.

Marko Kyllönen

Kyllähän Suomessakin valitetaan eläkeläisistä.
Ihmiset jotka on vuosikymmeniä maksannut maailman korkeimpia veroja, eläkemaksuja jne..
Paitsi tietenkin jos olet huijannut itsesi juoskus eduskuntaan.

Mutta ylipäätään kaikesta suomalaisten rahoittamasta maksetaan mielummin jollekin hottentotille kuin niille jotka on asiaa kymmeniä vuosia rahoittanut.

Ilkka

Viimeksi tänään suuri guru Wahlroos kertoili mitä tulevan hallituksen pitää tehdä jotta talous tasapainottuu. Sosiaaliturvasta leikkaamalla, mutta ei hottentottien, työttömyyspäivärahaa pienentämällä, ja rikkaiden verotusta keventämällä, sillä vaarana on että meiltä lähtee varakkaat muualle. Lypsylehmää ei siis kannata menettää, mutta on hyvä siirtää lypsäminen niiille joilla on jo muutenkin pennit rivissä.

Ankara työvoiman tarve pakottaa tekemään päätöksiä, ilmoittaa herra wahlroos, mutta jättää sanomatta että samaan aikaan täysin ammattitaitoista työvoimaa, ( kantaväestöä ) potkitaan pihalle yrityksistä kun on oltava tiedostavia ja annettava virka tummalle tyypille, joka ei osaa edes lukea tai kirjoittaa. Postilaitos on tästä hyvä esimerkki. Paketit vaan tuntuu katoavat yhtä mittaa, eikä kaikki kirjepostikaan tule perille. Hyvin menee, hurrataan sille yhdessä. Halusiko joku walhroosin kertomaan millä talous tasapainotetaan, siis miehen joka lähtoi heti ruotsiin kun olisi pitänyt maksaa verot ?

Marko Kyllönen

Mä en oikeasti ymmärrä noita tyyppejä.
Niillä on rahaa enemmän kuin eliniässä tarvii.
Onko niiden tavoite tosiaan tuhota suomalaisuus?

John Quiman

On helpompaa verottaa lisää niitä, joilla ei ole mahdollisuutta lähteä maasta, eikä ole mahdollisuutta kierrättää rahoja veroparatiisin kautta. Voivat kyllä veronkierron oikotienä maksaa palveluista pimeästi, mutta kansa on jo niin alistettu verojenmaksuun, että kyttäävät toinen toistaan, jotta onko verot maksettu.

Uusimmat uutiset