Kotimaa

Suomen Sisun puheenjohtaja Henri Hautamäki puhuu Suomi Herää -tapahtumassa

Henri Hautamäki ja Simo Grönroos

Uusia tiedotteita on julkaistu molempien kansallismielisten itsenäisyyspäivän tapahtumien järjestäjiltä. 612.fi tiedotti tänään soihtukulkueen toiseksi juhlapuhujaksi Suomen Perusta -ajatuspajan toiminnanjohtaja Simo Grönroosin. Suomi Herää -tapahtuman neljäs puhuja on Suomen Sisun puheenjohtaja Henri Hautamäki.

Suomi Herää -kulkueen neljäs ja viimeinen puhuja on julkaistu. ”Uskon että jokaisen suomalaisen velvollisuus on pitää esillä isänmaan ja kansansa asiaa tavalla tai toisella, ja siksi olenkin tänä vuonna yksi Suomi Herää-tapahtuman puhujista.” toteaa Hautamäki tapahtuman esittelyssä.

Kolme muuta puhujaa ovat kansalaisaktivisti ja Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru, etnofuturistisen Suunta-kulttuurikollektiivin johtaja Toni Jalonen sekä Kansalainen ry:n puheenjohtaja, Kansallismielisten liittouman puheenjohtaja ja Sinimustan Liikkeen sihteeri Terhi Kiemunki.

Toisen perinteistä 612 -soihtukulkuetta edeltävän juhlapuheen pitäjä Simo Grönroos on Suomen Perusta -ajatuspajan toiminnanjohtaja ja espoolainen kunnallispoliitikko. Grönroos on Perussuomalaisten entinen puoluesihteeri. Aiemmin julkaistu tapahtuman puhuja on Kristian Viding.

Lue myös ”Kansallismieliset kulkueet kuuluvat Suomen itsenäisyyspäivään”

(Artikkelia päivitettiin klo 21.00)

65 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Pussyboy

EIIIIII NATSEJA HELSINKIIIIIIIIN!!! EIIIIII NATSEJA MINNEKKÄÄÄN!!! EIIIIII NATSEJA HELSINKIIIIIIIIN!!! EIIIIII NATSEJA MINNEKKÄÄÄN!!!

John Quiman

Eipä niitä juuri siellä ole, paitsi eräiden mielikuvituksessa. Sellaisten, jotka huutavat noita iskulauseita, kuten sinäkin.

Lieväasteinen

Otaksun, että tuo oli pila Jussiboysta.

juha II

Saatte vielä SUPO:n ja kummpanit kylään, sillä nyt ajetaan NWO-hallitusta sisään ja lujaa.

Neuvostoliitossa muuan Lavrenti Berija (1899-1953) sanoi: ”Näytä minulle mies, ja minä näytän rikoksen.”

Lieväasteinen

Kunpa olisi (rikoslain) pykälä, ihminen aina löytyy.

Tai toinen juttu. Neuvostoegyptologien retkikunta tekee Egyptissa kaivauksia, KGB-mies tietenkin mukana. Pyramidista löytyi sarkofagi, siinä muumio. Tiedemiehet tutkivat paikalla, onko Amenhotep III vai Amenhotep IV, väittelevät. KGB-mies kyllästyi, käski tiedemiehet poistumaan ja odottamaan ulkona. He odottivat, sisältä kuului hirveitä huutoja, sitten KGB-mies tulee ulos ja sanoo: ”Amenhotep IV”. Tiedemiehet: ”Mistä tiedätte?”. KGB-mies: ”Hän itse tunnusti”.

Kata

😀 Voi mahoton!

John Quiman

Saa nähdä, josko jossain vaiheessa niin supolaiset ja poliisit alkavat vastustaa nykyistä menoa, siis kansan alistamista. Maailmalla on jo jonkin verran poliiseja, jotka ovat alkaneet vastustaa hallintojen mielivaltaa, myös Euroopassa.

John Quiman

Eräässä Halla-ahon oikeudenkäynnissä sanoi tuomari puolustukselle, että ei tässä ole kysymys siitä, että onko se totta.

Kata

https://www.instagram.com/tv/CXEmfrQJtiJ/?utm_source=ig_web_copy_link
Ja siis tämä ei ole jotain 80v sitten….aivan kauheaa.Miten tämä on mahdollista?

John Quiman

Globalistien tarjoamaa uutta todellisuutta: terveet karanteeniin, koska on kamala virus, johon on kuollut ihmisiä ainakin saman verran kuin kausi-influenssaan.

Kata

https://www.foxnews.com/health/norway-christmas-largest-omicron-variant-outbreak-outside-south-africa
Joo näin kaikki täyteen piikitetty.Variantteja tulee kohta lisää…nuo immeiset tekee niitä ite.
Ulkoministerikin sai tartunnan…ja full vaxx…Eikö ihmiset herää että lääkitystä tarvittaisiin ei lisää rokotettuja koska tulos on tämä?
Ja Marin on etänä kun on altistunut..niin mitä?Se vapaus passista????No tuo aussivideo kertoo mistä kyse mutta ei talipäät usko missään.

John Quiman

Juu, rokotetut saivat kasapäin tartuntoja, koska bileissä ei ollut rokottamattomia, joten syy on rokottamattomissa ja tämä on rokottamattomien pandemia.

Noinhan se viranomaisten logiikka kulkee.

Kata

Joo siis ihan sekopäistä touhua!Ja yhä vingutaan tuota….emmie ala miten tyhmiksi ihmiset on tulleet!

John Quiman

Kansalle syötetään ”luotettavien” tiedotusvälineiden kautta epäloogisuuksia ja valheita pelottelulla maustettuna. Eipä tarvitse ihmetellä, miksi ihmiset ovat tulleet tyhmiksi asiassa.

Ilkka Forsten

Palaan vielä hetkeksi tähän kyllästyttävään koronarumbaan kirjoituksellani, suokaa anteeksi. Katselin tänään tilastokäppyröitä joita on tehty viimevuodelta jatkuen tälle vuodelle. Tartuntojen määrä oli hyvin alhainen vielä alkuvuodesta 2020 jolloin sen ensimmäinen versio teki tuloaan. Sitten vaikka se oli jo suomessakin, pysyi luvut suht alhaisina, mutta kun alettiin rokotukset, alkaa myöskin tartuntakäyrä nousta. Nyt kun kansa on peloteltu ottamaan kohta varmaan neljäskin piikki ja kaiken pitäisi olla kohdallaan, onkin tartuntaluvut tapissa ??

Eikö ole ihmellinen sattuma. Rokote tuntuu pikemminkin lisäävän lukuja kuin vähentävän niitä. Nyt kerrotaan varsin ristiriitaista tietoa siitä leviääko omikron variaatio yhtä helposti kuin kolme aiempaa, sillä yksi taho ilmoittaa ettei sitä ole mitään huolta, ja toiset julistavat maailmanloppua. Lisäksi tunnustetaan puoliavoimesti ettei haluta hätäillä lasten rokotuksia, koska EI OLLA VARMOJA siitä mitä HAITTAVAIKUTUKSIA rokotuksella on ? Ahaa, sillä on siis haittavaikutukset, jotka on tähän mennesssä pyritty sivuuttamaan satunnaisina tapauksina.

Minua ihmetyttää ainakin se, että omikronin sanotaan ilmaantuneen Etelä-Afrikkaan suunnilleen viikko sitten, ja nyt sitä on joka puolella maailmaa. Suomestakin sitä löytyy pikapuoliin joka paikasta. Mikä sitä levittää, ja mikä sitä kantavirusta muuntaa loputtomalla tahdilla ? Näyttäisi käppyröiden valossa siltä että mitä enemmän rokotetaan, sitä enemmän se synnyttää uusia muunnoksia, joten näin maalaisjärjellä joutuu pohtimaan onko rokotukset lainkaan järkevää hoitoa. Muistamme kaikki miten koronan alkuvaiheessa ruotsi jätti asian lähes tyystin hoitamatta. Kuolleisuus kasvoi, mutta nyt siellä on tilanne huomattavasti parempi kuin suomessa, vaikka meillä rokotekattavuus alkaa kohta olemaan jotain 85% luokkaa. Tekikö håkanit kuitenkin viisaammin kun eivät höntyilleet asian suhteen eikä luotu joukkohysteriaa rokotusten tarpeellisuudesta ?’
Toisin sanoen, alan epäilemään että jatkuva viruksen kyky muuntautua uuteen kuosiin ei johdukaan rokottamattomuudesta, vaan siitä että rokotteet muuntavat lähtökohtaa ja tarjoavat aina uuden alustan virukselle. Näin siitä saatiin lääkefirmoille loputon rahasampo ja hallituksille keino valvoa kansan liikkumista tai toimintaa. Ja sokerina pohjalla olkoon se, että kansan saa jakaa hyviin ja huonoihin siitä riippuen, onko joku älytön koronapassi taskussa vai ei ? Kansalaisten liikkumista ja vapaa-aika saa rajoittaa, mutta rajoja ei saada kiinni, vieläkään. Sitä kun tullaan ja mennään, ja passi kourassa tämä rumba saa jatkua, joten koronalinkoa pukkaa, sanokaa minun sanoneen.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Ilkka Forsten
John Quiman

Viruksista syntyy jatkuvasti kaikenlaisia mutaatioita. Jos ei ole rokotetta, virus X lisääntyy ja voi hyvin ja leviää runsaimmin. Jos on vaikkapa rokote virus X:n elämää vaikeuttamassa, sen lisääntyminen heikkenee, mutta jokin mutaatioista ei pysähdy siihen, vaan pärjää paremmin, jolloin se lisääntyy enemmän. Useimmat mutaatioista eivät toimi, mutta ne jotka toimivat, alkavat lisääntyä ja levitä. Niin syntyy variantti X2. Lisääntymiskyky ja leviäminen hyötyvät siitä, että virus on voimissaan ja se aiheuttaa lievän taudin. Jos uhrit kuolevat hetkessä, lakkaa virus lisääntymästä ja leviämästä. Siksi lievän taudin aiheuttavat virukset lisääntyvät ja leviävät parhaiten. Tämän vuoksi on todennäköistä, vaikka ei varmaa, että virus muuttuu siten, että sen aiheuttama ongelma lievenee.

Ilkka Forsten

Toimiiko ihan itsestään syntynyt virus kuvailemallasi tavalla, vai onko tässä nyt nähtävissä yhden tarkoituksella luodun viruksen todellinen luonne ? Jos on, se tarkoittaa sitä ettei kyse ole enää mistään luonnon muovaamasta kannasta vaan ihmisen tarkoituksella tuottamasta haitasta.

Jenkit sanoivat miltei heti kun ensimmäisen aallon tapaukset ilmaantuivat, että olisi syytä painostaa kiinan hallintoa myöntämään totuus, mutta meillä runoiltiin ilmastonmuutoksesta ja ruokaketjusta joka olisi syntynyt sen seurauksena. Jotenkin kallistun siihen jenkkien versioon alkusyistä, sillä suomen(kaan) hallitus ei uskalla sanoa mitään kiinan suuntaan, mutta yrittää vaikka millä keinolla pakottaa ihmiset koekaniineiksi rokotteille.

Ja ilmaston lämpenemisestä puheen ollen, ulkona on nyt -15 C astetta eli ihan sietämätön ” kuumuus ” kuten voisikin olettaa. Paljonko kiinassa on tätä nykyä ongelmia viruksesta tai sen eri variaatioista ? Ottaisin kernaasti vastaan tietoa jota ei tunnu olevan missään. Ja sinnehän sorvataan ihan olypialaisiakin, mutta kai se onnistuu kun kaikilla on koronapassi ja lupa huohottaa naapurin niskaan.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=jG3cFe2vcT8
Mielenkiintoinen dokkari,en muista joko olen sen tänne laittanut.Kivat isot kisat ja kadut tyhjinä jota urheilijat ihmettelivät..100 maata osallistui…ja niin lähti virus kiitoon…aika metka yhteensattuma.

John Quiman

Suositeltava video!

Kata

Samaa mieltä!

John Quiman

Tuo kuvasi sitä, miten virus luonnossa toimii.

Siitä, että tämä meille supervaarallisena myyty koronaversio olisi laboratoriotuote, näyttää olevan paljon viitteitä. Aika alussa moni viruksiin perehtynyt sanoi heti, että se on laboratoriotuote, mutta poliittisista syistä painostettiin hyvöksymään, että se on eläimistä siirtynyt. Siispä ne, jotka sanoivat sitä laboratoriotuotteeksi, vaiennettiin nopeasti.

Muista, että kun on kylmää, se on paikallinen sää ja kun on lämmintä kyseessä on ilmastonmuutos. Näin ilmastopoliitikot tietävät kertoa.

Kata

Täällä on -25C…huh hellettä sanoi jänis pakkasta…

Kata

Olet ihan oikeassa.Kesken ”pandemian” aloitettu rokotusrumba oli ihan älytöntä ja näin on moni tuubissa kirjoittanutkin mutta kun vautsi on science…
Virus ei halua kuolla..se elää vaikka me häivyttäisiin joten se kyllä keksii variantteja jottei siis kuole…tämä on ihan järkeenkäypää.
Lääkehoitoa olisi pitänyt aloittaa sekä tutkia että valmistaa ja kuten ollaan todettu sitähän oli jo mutta kun a-siantuntijat sanovat että se on vaarallista…rokote ei.
Bisnes bisnes…..tätä vielä joku päivä puidaan viimisen päälle..ihmiset saatiin uskomaan väärään vapauteen.
https://www.youtube.com/watch?v=B4zJzjCiYww
Tässäkin hoitohenkilökunta sanoo miten asiat on.

John Quiman

Ihmisiä on suoraan sanoen huijattu perin juurin tällä koronahysterialla. Yksi suurimpia osasyyllisiä huijauksessa on media ja valtioiden instituutit, joista tulevat ne ”asiantuntijat” sekä tietysti isot lääketehtaat. Kaiki nuo ovat tarkoituksellisesti huijanneet.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kata

Oli IS 3.11.21 tällainen…3.11.2020 rokotettuja 0%…237 tartuntaa
3.11.2021 rokotettuja 80%,1150 tartuntaa…
Joku mättää vähän…

John Quiman

Sehän todistaa päivänselvästi, että rokotteet toimivat, koska tartunnat ovat vain viisinkertaistuneet. Voisihan tilanne olla pahempikin, eikö?

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kata

Ainakin meille niin kerrotaan.Ei ollut mitään ihmettelyä kun Haavisto sairastui…siis että vaikka on kunnon koronapassimies.

Tuumailija

Olihan tuossa plandemian alussa suomalaisen ”asiantuntijan” ennuste taudin leviämisestä, kuinka se vain kattaa lopulta koko maan. Tähän disinformaatioon tartui eräs eläkkeelä oleva tartuntatautien kanssa 30v tutkimusta tehnyt professori ja selvitti mistä tällaiset luvut on saatu, koska virus ei toimi näin.
Hän jäljitti ”asiantuntijan” ennusteen Jyväskylän aalto yliopistolle, josta oli tilattu ennuste neiti matemaatikko mutikaiselta. Tämä tutkija oli matemaatikko (varmasti pätevä alallaan) mutta hänellä ei ollut harmaista aavistusta virusten käyttäytymisestä, joten hän oletti että sellaiset leviävät vain exponentiaalisesti ts. nousevalla käyrällä.
Epidemiologian evp. proffa ojensi häntä esittämällä faktan, että alkuun virus leviääkin tehokkaasti, mutta mitä useamman ihmisen kautta se kulkee, niin se heikkenee samalla ts. jossain vaiheessa se ei vain enää tee mitään ja kuolee pois luonnollisesti tai jää olemaan heikentyneenä sekä harmittomana (paitsi riskiryhmäläisille).
Tässä yhteneväistä on intialaisen professori Sucharid Bhakdin kuvaus siitä, että ihmisellä on jo immuniteetti tätä virusta vastaan, koska se perustuu samaan kantaan kuin n.20 muuta flunssavirusta (A-,B-, Rhino-, sikainfluenssa yms.) ja immunipuolustus tunnistaa sen.
Tämän tietäen lääkefirmat ”kehittävät” rokotteen joka ensinnäkin romahduttaa immunipuolustuksen ja jatkaa näin keinotekoisesti viruksen elinikää, jolloin alkaa syntyä variantteja. Luovat piikkiuskovaisille syyn ottaa loputtomasti neuloja nahkaan ja nappia naamaan että pysyvät jotenkin läjässä perussairauksiakaan vastaan, variantit sen kun lisääntyvät heidän keskuudessaan.
Tällä perustalla ei ole mitään tekemistä terveyden, sen hoidon kanssa, vaan puhtaasti geopoliittinen (sulku- ja pakkotilat, perusoikeuksien mitätöiminen, valvonta sekä eriarvoistaminen) ja tuloksellinen (taloudellisesti) päämäärä.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Tuumailija
Kata

Tuohon ei ole lisättävää.
Näitä ”asiantuntijoita” on noussut kuin sieniä sateella koska kaikki haluaa vähän näkyä kun vautsikin näkyy joka päivä….olen science-sanoo hän.

John Quiman

Media ja poliitikot etsivät asiantuntijoita, jotka puhuvat sopivia, eivät päteviä.

Levitys

Pirkanmaalle tulossa epidemian ylivoimaisesti synkin koronaviikko: nyt 172 uutta tapausta

3.12. 2021

Synkkä viikko tartunnoissa: Pirkanmaan kokoontumisrajoitus kiristyy – 

koronapassia tarvitaan kaikissa yli 20 hengen tapahtumissa

Pirkanmaalle on tulossa tätä tahtia epidemian synkin koronaviikko. 
Viitenä päivänä uusia tartuntoja on varmistettu jo 730.

samaan aikaan 

Esimerkiksi Tampereen areena avataan perjantaina Tapparan ja Ilveksen jääkiekkopelillä. 
Otteluun on tulossa 13 000 ihmistä ja siellä on jo käytössä koronapassi.

17.11.2021 IL

Koronarokotteet ”vuotavat” – ylilääkäri kertoo seuraavien rokotteiden tarpeen
THL: n ylilääkäri Hanna Nohynekin 
mukaan on vielä liian aikaista arvioida, tarvitsemmeko koronan vuoksi

 vielä neljännen ja viidennenkin piikin.

Hanna Nohynek: Tämä on epämiellyttävin tieto rokotteista

02.12.2021

Rokotteet vuotavat, minkä vuoksi korkeakaan rokotekattavuus ei kokonaan estä koronaviruksen leviämistä.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri Hanna Nohynek sanoo,

 että hyväkään rokotekattavuus ei estä koronaviruksen leviämistä ihmisten keskuudessa. 

TÄSSÄ ON TÄMÄ JÄRJETÖN YHTÄLÖ

 3.12.

Tapparan ja Ilveksen jääkiekkopelillä. 
Otteluun on tulossa 13 000 ihmistä 

ja siellä on jo käytössä koronapassi.

Mitä helvetin virkaa sillä koronapassilla .on koska

Hanna Nohynek sanoo 02.12.2021

Rokotteet vuotavat, 

minkä vuoksi korkeakaan rokotekattavuus ei kokonaan estä koronaviruksen leviämistä.

Kata

Ei sillä olekaan virkaa mutta se on väline kontrolloida ihmisten elämää.Ja niin moni on onnesta mykkänä kun on se passi…ei ne ajattele kokonaisuutta.Vain että saa hummailla nyt ”vapaasti”ja ”jatkaa vapaasti elämää” ja kun kerrot että passillakin voi saada tartunnan niin ei millään ne usko.He ovat ”turvassa” ja kaikki johtuu rokottamattomista vaikkei niitä ollut yhtään paikalla.
Näin on ihmiset,suurin osa,aivopesty.Luin facessa kiertokirjeen jossa oli että sama mitä minuun pistetään kun saan jatkaa elämääni…en olisi ikinä uskonut tällaista, lähihistorian vanavedessä.

Ilkka Forsten

Sama kuka minua panee, kun saan jatkaa suvakismia..Nykyään kovin paljon esillä oleva ajatus etenkin kehäkolmosen sisäpuolella.

Ilkka Forsten

Sinä varmaan muistat kun talidomidi oli olevinaan hyvä ratkaisu, josta sitten koituikin ikäviä sivuoireita. Viiskymmenluvulla käytettiin estoitta DDT nimistä ainetta, josta seurasi niin ikään epämukavia ” sivuoireita ” kuten hengenlähtöjä. Ja nyt meillä on tehoton rokote, josta voimme vain odottaa ja katsoa milloin sen tuoma hauskuus paljastuu. Tuolloin ei yksikään lääkefirma kanna mitään vastuuta mistään, ja poliitikot syyllistävät rokotteen ottajat tyhmiksi koska eivät osannet itse arvioida haittavaikutuksia.

John Quiman

Tulevat tekemään kaikkensa, etteivät käryäisi rikosestaan. Korkeintaan poliittista vastuuta tarjotaan. Saattavat jo tietää, että onpa tullut tehtyä jotain, mikä voi johtaa syytteisiin ja maineen menetykseen. Peloissaan saattavat yrittää vaikka mitä, jotta kukaan ei saisi tietää, eikä kukaan voisi nostaa mitään esille. Mediakin tietää osuutensa, joten toimittajilla, jotka ovat vähän valveutuneempia, voi olla jo kylmät väreet selkäpiissä.

Kata

Muistan hyvinkin oli järkyttävää ne lapsiparat ilman raajoja…mietinkin miten tämä vaikuttaa noihin 12-17v lapsiin kun ja jos lapsia haluavat niin saavatko he niitä…
Ja DDT sitä vaan tukkaan koulussa humpsautettiin kun oli asukkaita lasten päissä…ja sekin ongelma oli kauan poissa mutta nyt joka syksy…ja hymistellään ”ei se likaisuudesta johdu” ja että ihan normaalia hommaa.Oujeeee…
Pigpharma on vastuuvapaa…koska experimental vaxx mutta sun on pakko se jabbi ottaa…karmeaa.

John Quiman

Myydään koronapassia vapautena, mutta eipä aikaakaan, kun korona on passissa sivuroolissa, jos on edes mukana ja kaikenlainen muu valvonta on tullut tilalle. Tietysti ne kiinalaismalliset sosiaaliset pisteet, joita saa jos ajattelee oikein, siis miellyttää hallitusta.

Kata

Ja heti perään ilmastopassi..kaikki seurataan mitä teet.

John Quiman

Kun on passit täysin kunnossa keksivät verottaa pieruista.

Kata

Voi Joe parka sillähän pääsi ”long wind” Camillan seurassa.Camilla kuulemma puhuu siitä koko ajan mutta Joe saa sakot sitten kun tulee ”windmill”-rankku. 😀

Ilkka Forsten

Mutta koronapssi estää, hallitus tietää tämän ja antaa siksi kansalle mahdollisuuden kokoontua pikkujouluihin ihan täysin rinnoin. Tammikuussa sitten siunailemme miten omikron valtasi koko suomen niin nopeassa ajassa. Eihän sen pitänyt olla mahdollista, koska vain rokotesuojan sisäpuolella olevat ja passilliset pääsivät riekkumaan glögien äärelle.

Seuraavaksi meille kerrotaan että on oltava koronasuperpassi, sekä kuusitoista rokotekertaa joilla taataan se että rokottamattomat, siis syylliset koko sotkuun, voidaan eristää koko yhteiskunnasta vakavaa muunnosta levittämästä. Näin päästään hetki eteenpäin, ja uusi muunnos löytyy, mutta siihen haittaan onkin sitten ratkaisuna kahdenkymmenen rokotekerran tuoma suoja ja supurhyperkoronapassi, sekä rokottamattomien täydellinen eristäminen muusta yhteiskunnasta biologisen terrorin levittäjinä.

Kaikki rokotetut saavat edelleen jatkaa kuten tähänkin asti, koska he eivät levitä mitään, sillä kreosoottiliuos on tehnyt heistä muumioita joiden käyttö ratapölkkyinä on mahdollista. Näin voidaan luoda pysyvä reittiliikenne välille Mogadishu – Helsinki, ja suorittaa väestönvaihto onnistuneesti oireettomiin somaleihin.

Kata

😀 Tottahan tuo mutta silti pakko nauraa tuskissaan.

Tomppa

Nythän on hyvä alkaa seurata koronapassin vaikutusta taudin leviämiseen, kun yleisötapahtumissa, iltaravintoloissa ja yökerhoissa voivat olla vain rokotetut ja muut puhtaan testituloksen antaneet henkilöt, joilla on koronapassi. Veikkaan, että tartuntaluvut lähtevät lähipäivinä rakettimaiseen nousuun. Jatkossa viranomaiset ja poliitikot eivät voi enää syyttää tartunnoista rokottamattomia – etenkin, jos tartuntojen lähteeksi mainitaan em. paikat.

Ilkka Forsten

Siihen juuri viittasin omassa kirjoituksessani. Tartuntaluvut lähtevät takuuvarmasti nousuun kun päästään ensivuoden alkuun, kenties jo ennen sitä koska ne rokoteintoilijat ja rokotepassiin ihastuneet päästetään levittämään uusinta varianttia ihan vapaasti.

Se mainitaanko taudin ilmaantuvuuslisäksi yökerhot, tai muut julkiset paikat joissa saa nyt sitten öyhöttää mielensä mukaan kuvitellut suojan turvin, jää nähtäväksi. Mutta sitä ainakin toivon että joku taho ottaa silloin asian puheeksi ja pakottaa poliitikot myöntämään virheensä.

Tilanne on joka tavalla absurdi. Rokote joka ei tarjoa suojaa kuin nimeksi, ja josta ei koskaan synny laumasuojaa, kuvitellaan nyt maailman pelastaksi ja sitä mielikuvaa pönkittämään on otettu koronapassi, joka on sama kuin lupaus toilailla vailla mitään järkeä.

Tilanne on yhtä typerä kuin laittaisi mehutölkkiin viinaa, antaisi sen rattijuopolle ja sanoisi että näytä tätä poliisille niin voit ajaa vapaasti… Mutta ei huolta, Sanna Marin pelastaa TAAS suomen koronalta, ja nimetään suomen parhaaksi pääministeriksi minkä KAIKKI suomalaiset äänestivät virkaa hoitamaan. Paitsi ettei äänestänyt, sillä marin pääsi jakkaralle vain koska Rinne kusi muroihinsa.

En ole koronadenialisti, itse asia on todellinen, mutta tapa millä sitä nyt hoidetaan ei synnytä luottamustani. Luulisin että hyvin moni on samoilla linjoilla, ellei sitten ole hurahtanut kuvitelmaan lääketeollisuuden ihmelääkkeistä, jotka tuntuu löytyvän jo etuajassa varastoista kun vaan joku keksii että nyt on meneillään maailmanlopun variaatio.

Kata

Samoilla linjoilla ollaan.Hain kausipiikin ihan kiltisti ja ei mitään ongelmaa joten rokotevastainen en ole miekään.
Jos tämä nykyrokote olis toimiva…mutta kun se ei ole niin ei ole!

John Quiman

Minä en ole koskaan ottanut mitään kausipiikkiä. Koen sen turhaksi, joten ei kiinnosta. Ei ole mitään pahempaa lunssaa ollut. Jos elämän aika täyttyy, sitten lähdetään manan maille niillä tavoin kuin luonto päättää.

Ainakin lakkaavat laskuttamasta ja verottamasta, eikä kukaan pyydä passia.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
John Quiman

Ja toimivat lääkinnät pyritään kieltämään tai ainakin vähintään mustamaalaamaan, jotta rokotteita voitaisiin myydä hätätilaluvalla, jota ei saisi, jos olisi toimiva lääke.

Näille touhuajille ei ihmishenki merkitse mitään. Ivermektiinillä on menestyksekkäästi hoidettu koronaa ja sen avulla on sairaala- ja kuolintapauksia vähennetty erityisen olennaisesti. Montakohan miljoonaa on kuollut koronaan ja rokotteisiin ihan turhaan?

Kata

Aamun Operaatiolivessä oli mm. että kuka onkaan yrzylän mies….voi kiesus sentään on se kieroa hommaa…paljon oli muutakin hyvää juttua.
https://www.youtube.com/watch?v=z_2JdDchJcI

John Quiman

Ihan mielenkiintoisia juttuja tuo nostaa esille, tuo Klasu. No, Ursulan mies on noissa rokotebisneksissä hyvällä pallilla. Bisnes sujuu, kun on vaimo hyvällä paikalla vaikuttamassa.

John Quiman

Koronapassi on kuin lupa tartuttaa toisia. Eikä ole sairaskaan, jos on vain lieviä oireita, koska lieväoireisia rokotettuja ei testata.

Mutta rokottamattomana ole sairas ja iljettävä hylkiö, vaikka olisit täysin terve.

Tämä tätä nykyajan ”järkeä”. Terveet karanteeniin, jotta tauti ei leviä.

Millähän ÄO:lla maata johdetaan ja mistä käsin?

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kata

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur….

John Quiman

Kuukkelin kääntäjän mukaan tuo on suomeksi: ”Siitä huolimatta, viholliseni, maailma on täynnä viisautta”.

Hyvin on vaan se viisaus piilotettu, kun harva sen löytää.

Kata

”Tietäisitpä poikani miten vähällä järjellä maailmaa hallitaan” Oxenstiernan lausuma pätee yhä.
Kuukkeli on siis ”retusoitu” 😀 Kuten kaikki muukin on nykyään on päälaellaan.

John Quiman

Olipa kuukkeli pahasti pielessä. Kun laittoi koko lauseen kuukkeliin, löysi tuon ikivihreän ja kaikkien tunteman viisaan lausahduksen.

Ilkka Forsten

Muistammehan nyt että kansallismielisyys on tunkkaista ja sisäänpäin kääntynyttä aatemaailmaa, jolla ei ratkaista mitään ongelmaa, vaan lisätään polarisaatiota, sekä yleistä vastakkainasettelun ilmapiiriä joka ruokkii terrorismia.. Ja siitä saan aasinsillan kuin itsestään Kankaanpään terrorismiepäilyyn josta nyt uutisoidaan kovin kiihkeästi.

YLE on jo ilmoittanut henkilöiden, siis viiden epäillyn olevan nimeltään ” perinteikkään suomalaisia ”, heidän olevan vanhastaan tuttuja, asuvan kankaanpäässä, omaavan rikollisen menneisyyden ja kytkökset ” äärioikeistoon ” on mitä ilmeisimmät. Aseitakin kuulemma on, voi että.

Kysymys kuuluu, milloin viimeksi viranomaistaho on ollut näin perusteellinen vuotamaan tekijöiden etnisyyden julkisuuteen kun kyse on vasta epäilystä, joka siis ilmenee nyt perinteikkäistä suomalaisnimistä. Kertoneen missä tekijät asuvat, että heillä on rikollinen menneisyys ja sokerina pohjalla kytkökset ääri-islamiin ? Koska viranomaiset ovat olleet näin hanakoita puhumaan jo kuuden uutisissa vaikkapa itähelsingin katujengeistä, ja julistamaan että tekijöiden nimet ovat perinteikkään itämaisia kuten Ahmed, tai Jussuf ? että heillä on yhteinen kannatushuuto allahu akbar, että heillä on rikollistausta ja että ääri-islam olisi motiivina ? Apulantayhdisteen teko tai yritys valmistaa biodieseliä sekottamalla litkuun ammoniumnitraattia, ei ole yritys valmistaa pommia, vaan kemian perusopetusta joka kuuluu koraanikoulun alkeiskurssille. Tämä tulee nähdä rikkautena, ei uhkana.

Haiseeko pasha jo ennen pääsiäistä, kyllä, nokkani ottaa sen aromin talteen jo nyt, ja samalla huomaan ajattelevani että kylläpäs sattui sopivaan aikaan näin mehevä tapaus, kun on tuo ” natsimarssikin ” tulossa 6.12 Helsinkiin soihtuineen päivineen. Tämä erittäin vakavaksi luonnehdittu tapaus on kuin tilattu suoraan äärivasemmiston keinovalikoimahyllystä, minkä voi todentaa myöskin dosentti Oula Silvennoinen, vaikkakin edessä häilyvä palingeneettinen myytti jonkin verran häiritsee sanoman sisältöä. Jos vaan maltatte mielenne ja odotatte, niin tämä tapaus ei tule luokitelluksi kategoriaan satunnaiset ilmiöt, tai hetkellinen mielenhäiriö. Tämän yksittäistapauksen taustat perataan kuin komposti konsanaan, ja lopputulemana on että aselakeja on kiristettävä, sillä äärioikeiston tarjoama vakava uhka voi haitata yhteiskuntamme jakamattomia ihmisoikeuksia, joiden toteutumista ei koskaan uhkaa jussuf tai mohamed sillä he eivät halua muuta kuin kännykän, takin ja kengät kuten kunnon roadmanin imagoon kuuluu.

Tämä tällä kertaa. Palataan asiaan kun antifan taisteluhuuto taas kuullaan helsingin yössä ja proletariaatti viskoo kananmunia kansallismielisten joukkoon, julistaen täten rauhaa ja rakkautta, sekä veljeyttä yli puoluerajojen. EIIIIII NATSEJA HELSINKIIIIIIIIN EEIIIII NATSEJA HELSINKIIIIIIIN !!! Ulilii ulilii ulilii, ja allah on akbar ulilii…

Markku Nieminen

Oma maa ja kansallismielisyys nousuun. Suomalaista sisua tarvitaan nyt laittamaan tämä globaali hulluus aisoihin.

Jussiboy

Kankaanpääläiset teidän heimoveljet jo yrittivät aloittaa mutta pieleen meni kun poliisit olivat valppaana. Eipä tässäkään verkkolehdessä ole uutista tästä ollut samoin kuin ei muissakaan äärioikeisto laidan julkaisuissa. Auta armias, jos kysymys olisi ollut muista kuin kantasuomalaisista niin olisi revitty mahtavia otsikoita. Nyt ollaan vain hiljaa.

Kata

Äärioikeisto 😀 ..siellä se viherpunanuttu jo hikoilee.Johan tuossa on juttua ollut tapauksesta mutta pussiboy ei ole huomannut.Tuu bois pussista!
Suurimmat rikokset suhteessa väkimäärään tekee kuitenkin nämä sun lemmikkisi.Ja millaisia oksettavia tapauksia onkaan…menköön omalle maaperälleen painimaan ja p%¤##maan,emme tarvitse heitä mihinkään!
Joka maassa on rikollisia ihan omasta takaa.Lisää ei tarvita eikä verorahojen läträämistä tuntemattomille.

Jussiboy

Näin se whataboutismi jyllää jälleen. Eihän meidän pojat mutta nuo toiset ovat niitä pahiksia. Tule pois sieltä ääripussista.

Kata

😀 Ei mulla oo pusseja…. 😀 Mutta mieluummin täällä kuin sun maailmassa.
Whataboutismi on jo so last season- sana…Nyt on kaikkien puheissa vain koronapazzi.

John Quiman

Eikös se whataboutismi ollut ihan tuossa ensimmäisessä kommentissasi, jossa nostit esiin sen, että mitä jos olisi ollut kysymys muista kuin suomalaisista.

Itse nostit kanta-asukkaat ja ”vieraat” esiin. Kata ei käyttänyt whataboutismia, sillä hän vastasi siihen, mitä itse kirjoitit.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
John Quiman

Missäs täällä näet ”äärioikeistoa”? Kannattaa hankkia muutakin kuin ideologiset lasit, jotka vääristävät todellisuuden.

Kata

Ei ne muutu…kun katsoo vaikkapa mikkosta ja ilmettä ja juttujaan niin…ylimielisyys huipussaan,siis suomalaisia kohtaan!Yäk.

Tuumailija

Jospa henkilöllä on oikolukulaite ja se nostaa näppäimistössä kaikki T kirjaimesta oikealla olevat 45° kulmaan. ;D


Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Tuumailija
Tollasia tarvitaan lisää

Todella hyvällä asialla kumpikin porukka.