Kotimaa Uutiset

Suomi Herää -tapahtuman kaksi viimeistä puhujaa julkaistu

Kuva, Suomi Herää

”Itsenäisyyspäivänä 6.12.2022 isänmaalliset suomalaiset tulevat marssimaan poliittisen uudelleenitsenäistymisen ja kulttuurillisen uudelleenheräämisen puolesta. Suomalainen kulttuuri on taistellut läpi historian olemassaolonsa puolesta. Kulttuurimme kohtaa juuri nyt vahvemman vihollisen kuin koskaan aiemmin: juurettoman ja kansainvälisen materialismin aatteen, joka tekee kokonaisista kansakunnista tasapaksua kuluttajamassaa.”

Tämän vuoden kaksi viimeistä puhujaa on julkaistu

Tapahtuman kolmas puhuja on Jasmina Jalonen, 27-vuotias kirjailija ja kansallismielisen kentän monitoiminainen. Luonto ja kulttuuri ovat erityisesti Jasminan sydäntä lähellä. Siispä hän on aktiivinen varsinkin Suunta-kulttuurikollektiivissa ja Matkalla Impivaaraan -kanavalla YouTubessa.

Tapahtuman neljäs ja viimeinen puhuja on Tuukka Kuru, 32-vuotias Rovaniemellä syntynyt koneinsinööri, joka toimii tällä hetkellä Sinimusta Liike-nimisen radikaalikansallismielisen puolueen puheenjohtajana. Kuru on Monokulttuuri FM-verkkoradion perustajajäsen, sekä aktiivinen esiintyjä kansallismielisissä mielenosoituksissa ja seminaareissa. Kuru on toistuvasti korostanut esiintymisissään fyysisen läsnäolon tärkeyttä, eikä tuleva itsenäisyyspäivä tee tämän suhteen poikkeusta!

Aiemmin julkaistut puhujat ovat Pyry-Lii Soinio ja Tapio Rantanen.

www.suomiheraa.com sivulta voi käydä tulostamassa jaettavaa materiaalia jos haluaa olla edistämässä tapahtuman markkinointia.

Tiedotuskanavat: Twitter, Telegram, Instagram.

Yhteydenotto: info@suomiheraa.com

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jani Rantala

Tuukka Kuru on ainakin tunnettu kommunisti

John Quiman

Eikös tuo ole enemmänkin kansallissosialismiin kallellaan? Sekin on totalitarismia suosiva aate ja sosialistinen.

John Quiman

Kaksi viimeistä puhujaa julkaistu? Ovat siis juuri syntyneet?

Vai olisikohan ollut tarkoitus sanoa, että kahden viimeisen puhujan nimet on julkaistu?

Juha

Asioista täytyisi pystyä puhumaan niiden oikeilla nimillä. Yksittäisen suomalaisen suurin vihollinen on kommunistinen EU hallinto ja sen yliloordit, globaali rahanväärentäjäeliitti ja EUn paikallissatraapit, kuten meidän nukkehallitus.

Suomi on sotinut kolme sotaa vapauden puolesta kommunismia vastaan. Nyt vihollinen on keskuudessamme ja soluttautunut tärkeimpiin instituutioihin kuten maan hallintoon, poliisiin, puolustusvoimiin, kirkkoon, kouluihin jne.

Omituista on, että keskiluokkaiset keski-ikäiset keskituloiset, joille on jo työteliäinä kertynyt omaisuutta, kuten asunto, ajoneuvo ja ehkä kesämökki, haluavat luopua omaisuudestaan, kuten kommunismiin kuuluu. Omaisuuden ryöstö on pieni kommunismin synti, kuten kaikki sivistyneet ihmiset tietävät. Lukemalla Soltshenitsin Gulag, R. de Jaegher in The Enemy Within ja kommunismin mustakirja voi päästä pikkaisen jyvälle siitä mikä on tulevaisuutesi. Mutta 99.9 %a kansasta on sivistymättömiä moukkia eikä ymmärrä kommunismin vaaroja.

otto suni

Totta puhut sillä EU hallinto on täysin kommunistinen ja meidän hallitus globalistinen nukkehallitus. Olen ihmetellyt nykyistä keskiluokkaa ja sen suunnatonta tyhmyyttä, ei ymmärretä sen joutuvan maksamaan koko hulluuden. Olen myös samaa mieltä kansan sivistymättömyydestä ja pääsyy siihen oli peruskoulu. Isänmaa on vain kaukainen unelma enää ja vain sota voi muuttaa suomalaista ihmistä ymmärtämään mitä merkitsi minun ikäluokkani isien työ. Toisen Maailmansodan aikana syntyneidne määrä vähenee vauhdilla ja jäljellä olevista suurin osa luottaa painettuun sanaan ja Ylen antoon, joten mitään hyvää ei ole odotetavissa!

John Quiman

Juuri kertoi Schwab, että Kiinassa on sellainen systeemi, jota Schwab kavereineen haluaa koko maailmaan.

Huru-ukko

Ja näillä kaikilla on tunnustulauluna jo kommunistien käyttä: Aatteema ainoan oikean…
Muita mielipiteitä ei hyväksytä, vaikka se oma vähän haisisikin. Liikkeitä pitää olle, että kaikille pyrkyreille riittäisi ”johtajan” paikkoja.
Jos ja kun et mahdu asenteellais yhteisön normeihin, niin mutta hei, perustanpa oman ”ideologian” ja soitan kuin Hamelnin pilliipari….

Uusimmat uutiset