Kotimaa Kulttuuri Uutiset

Tue Kotkanpesää – Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Kuva: Kansallismielisten liittouma.

Kuten tiedätte, on Operaatio Kotkanpesä ottanut uutta tuulta purjeisiin keräyksen toisena vuonna. Olemme järjestäneet nyt kaksi seminaaria ja kolmatta suunnitellaan keväälle tai alkukesälle.

Lisäksi lähikuukausina on tulossa erilaisia tukijulkaisuja sekä muita tapahtumia, joista tuotot ohjataan Kotkanpesän hyväksi. Näistä tiedotetaan sitä mukaa, kun asiat ovat ajankohtaisia!

Nämä erilaiset tapahtumat ovat kuitenkin vain pieniä puroja, joista muodostuu isompi potti pitkässä juoksussa. Havaintomme mukaan merkittävin kassavirta tuleekin kuukausilahjoittajilta, joiden tasainen rahavirta kasvattaa kassaamme varminten.

Kutsummekin ihmisiä nyt ryhtymään Operaatio Kotkanpesän kuukausilahjoittajiksi! Laittamalla vapaavalintaisen summan joka kuukausi tilillemme olet mukana rakentamassa kansallismielistä tulevaisuutta meille kaikille.

Mitä enemmän kuukausilahjoittajia, sitä lähempänä olemme joka kuukausi tavoitettamme.

Muista myös liittyä Kansallismielisten Liittouma Ry:n tukijäseneksi: https://www.kansallismielinen.fi/liity/

Maksutiedot keräykseen osallistumiseksi:

Tilinumero: FI13 4500 0010 1552 70
Saaja: Kansallismielisten liittouma ry
Sekä Mobilepay lyhytnumerolla 18898
Lupanumero: RA/2021/1043

Kansallismielisten liittouma

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
ike

No tuossa yksi juttu joka ehkä kannattaisi katsoa.https://www.youtube.com/watch?v=NNsz_R2LpZk. Kertokaa itse. Mielestäni aika hyvää asiaa. Laitoin kun oli aika uusi, ei se kuitenkaan ole itseisarvo. Jos joku haluaa minua kritisoida etttä ei kuulu asiaan. Koska olet kuullut että hallitus olisi puhunut asiaa kyselytunnilla.

Kata

Tuomas Malinen,järkimies joten kuuntelen todellakin !Kiitti!

John Quiman

Erinomainen video. Suosittelen kaikille. Yksi niistä harvoista pitkistä videoista, jotka olen katsonut kokonaan ja vieläpä heti kerralla.

Tuo liittyy hyvinkin vähän kaikkiin asioihin Suomen politiikassa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Jäitä hattuun

On tosiaan hyvä video, kannattaa ehdottomasti katsoa!

Yhteistyössä

Mietin tässä että tuo talo/rakennus kannatta valita sille alueelle jossa on eniten kanattajia. Eli tiheys on suurin. Silloin rakennuksessa ollaan useimmin ja siitä tulee ”ovet auki” tyylinen toimintatapa.

Kuukausilahjoittajille tämä tieto lienee arvokas sillä silloin kun se tulee ”omille nurkille”, siihen sijoitetaan enemmän. Vieläpä niin, että jos siitä voisi jo nyt varata itselleen asunnon, niin kuukausivuokralla saataisiin rakennus nopsemmin hankittua. Samalla kiinteät kulut tulisivat peitotuksi ja alueen vertiointi olisi valmis.

Erikseen sitten voi jo kertoa mitä rakennusmateriaaleja tarvitaan. Esim. siltatyömaalta tulee niin paljon patikkaa ja lautaa että niistä rakentaa 50:lle hevoselle tallit ja varastot varusteille sekä rualle (tehty on). Ja sitten jos kuka ottaa vastaan nauloja ja muuta niin yheystietoja vaan. Kimpassa hyvä tulee. Nyt muuten on muotia vaihtaa vanhat kunnon elohopealamput led-lamppuihin. 5e polttimot vaihdetaan 800e led-yksiöihin. Niitä on kylien nurkat pullollaan.

Lucky Luke

Ei kuulosta hyvältä lahjottaa rahaa uudesti syntyneelle Kotkan pesälle, jossa aikaisemmassa versiossa eräs viiksekäs ukkeli punoi juoniaan ja 3 valtakuntaa. Liekkö sama aate ja tavoitteet kiikarissa tällä nykyisellä syntyvällä pesällä ja millaisten toimesta?

Tuumailija

Arkadianmäellä on sellainen kuin tuulenpesä ja siellä kirjaimellisesti tehdään tuota mitä mainitsit, sivussa Leninin ja Stalinin kolmatta kautta ( päiväkäskyt tulevat Brysselistä).

John Quiman

Arkadianmäki on takapuolesta, mutta pitää harkita kahdesti mihin yhden pahan vaihtaa, ettei vaihtaisi toiseen pahaan.