Kulttuuri Muu maailma

Yhdysvallat: Maybellinen yhteistyösopimus ”transsukupuolisen” Dylan Mulvaneyn kanssa johtaa boikotointiin

Transseksuaali Dylan Mulvaney. Kuvakaappaus: Twitter.

Monet sosiaalisen median käyttäjät vaativat boikotoimaan meikkifirma Maybellinea sen viime kuussa Dylan Mulvaneyn kanssa tekemän yhteistyön vuoksi.

Transsukupuolinen Dylan Mulvaney, joka on myös Bud Light -boikotin keskipisteessä, julkaisi 13. maaliskuuta videon, jossa hän meikkasi itsensä ja totesi ”getting glam” hashtagilla ”#Maybellinepartner”.

Video keskittyi hänen 365. päiväänsä ”tyttönä olemisesta”.

Maybelline julkaisi videoklipin uudelleen Instagram-tilillään 15. maaliskuuta ja kirjoitti: ”Maybelline Glam koko päivän, joka päivä!”

”Niin ylpeä siitä, että saimme olla osa @dylanmulvaneyn uskomatonta matkaa, kun hän juhli 365 päivää tyttönä olemisestaan maanantaina. Kiitos, että annoit meidän olla osa erityistä päivääsi. Rakastamme sinua!”, postaus lisäsi.

Video on saanut viime päivinä runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa, ja monet ovat ilmoittaneet boikotoivansa Maybellinea. Hashtag #boycottmaybelline oli tiistaina jonkin aikaa trendi, Daily Wire totesi.

”Ehkä hän on syntynyt sellaiseksi, ehkä se on Maybelline”, tviittasi Oli London. ”Maybellinen uudet kasvot, hyvät naiset!”

Psykologi Jordan B. Peterson twiittasi: ”Ilmeisesti on aika toivottaa @Maybelline tervetulleeksi boikottikerhoon yhdessä @Disney @Nike @Budweiser kanssa.”

Konservatiivinen asianajaja Jenna Ellis otti kantaa sekä Bud Lightiin että Maybellineen.

Eräs nainen twiittasi, että hän aikoo hylätä Maybelline-tuotteensa käytettyään merkkiä 40 vuotta. Hän liitti mukaan hashtagin ”#boycottmaybelline”.

”Okei @Maybelline näyttää siltä, että te haluatte tulla huomatuksi. Oikeat naiset, tiedätte mitä tehdä! #BoycottMaybelline #GoWokeGoBroke”, kirjoitti toinen käyttäjä.

Boikottikehotukset ovat peräisin siitä, että Bud Lightin myynti on laskenut 17 prosenttia Mulvaneyn kanssa tehdyn mainonnan jälkeen, kuten Breitbart News kertoi:

”Anheuser-Busch, belgialainen panimo, myy viisi pulloa olutta jokaista kuutta pulloa kohden, jotka se myi ennen kuin se mainosti itseään ”transsukupuoliseksi” julistautuneen miehen kanssa, joka esittää itseään huimapäisenä nuorena tyttönä.”

NielsenIQ:n ja Bump Williams Consultingin viimeisimmät myyntitiedot osoittavat, että Bud Lightin myynti laski dollareissa mitattuna 17 prosenttia, kun taas volyymi laski huimat 21 prosenttia 15. huhtikuuta päättyneellä viikolla”, New York Post kertoi 24. huhtikuuta.

Lisäksi kaksi Bud Lightin johtajaa on tiettävästi jäänyt virkavapaalle boikotin vuoksi.

Lähde: Breitbart

12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kyllönen

Ei mua haittaa yhtään toikaan tyyppi, ihan niin kuin kelle tahansa mielenterveyspotilaalle toivon pelkkää hyvää.

John Quiman

Jos se elää omaa elämäänsä missä liene, ei kai se haittaa ketään, mutta kun sitä käytetään luomaan mm. lapsille ja nuorille mielikuvia transideologian hengessä, se on haitta koko yhteiskunnalle, ymmärrettiin sitä tai ei.

Ilkka

Eikö siinä ole ristiriita, jos tyyppi juhlii tyttönä olemistaan. Hän on ollut sitä aina vai miten pitää käsittää tilanne jossa henkilö on koko elämänsä ajan kokenut olevansa tyttö jolla on pallit. Eihän sen pitäisi olla mikään juhlinnan aihe jos on lähtökohtaisesti tiennyt olevansa toista sukupuolta. Niin, ja jäähän siihen vielä 30 muuta mahdollisuutta olla vaikka kameli.

S. “seant” A

Myös Nike, joka avaa liikkeen Selloon elokuussa boikotoidaan maailmalla, sillä hän mainostaa  Nike Women -mallistoa, joka sisältää leggingsit ja urheiluliivit.
https://www.lansivayla.fi/paikalliset/5844979
https://samnytt.se/massiv-kritik-mot-nike-womans-samarbete-med-transinfluencer/

Marko Kyllönen

Itseä ällöttää OP pankin mainokset sen verran paljon, että ihan miettinyt pankin vaihtoa.
Vähän asiaa sivuten..

John Quiman

Omituista, että yritykset yrittävät tehdä politiikkaa. Ilmeisesti niiden henkilöstössä on merkittävissä asemissa sen sortin sekopäitä, joille nämä woke-kampanjat ovat sydämen asia. Uskonevat myös, että kaikki ihmiset ovat heidän kanssaan samaa mieltä näistä jaloista aatteista.

Todellisuudessa noihin uskovia taitaa olla vähemmistö, mutta leimakirveiden ja konkreettisten kortotoimenpiteiden pelossa useimmat ovat hiljaa. Saattaa lähteä työpaikka ja lapset, kun nuo wokettelijat iskevät. Niin paljon on hallinnonkin piirissä wokettelijoita.

Onhan jopa yliopiston professoreita potkittu töistään, kun ovat kehdanneet olla muuta mieltä kuin viimeaikojen poliittisesti korrektia mieltä. Kun fanaattisten opiskelijoiden edessä kertoo, että on vain kaksi sukupuolta, nousee mellakka ja pian tulee lähtö.

Ei kyllä olisi jokunen vuosikymmen sitten uskonut, että tällaiseksi maailma menee.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka

Kun kassakoneen kilkatus vähenee ja dollarit haihtuu muiden valmistajien kassaan, loppuu wokettaminenkin. Tämä maailma ei ole siltä osin muuttunut etteikö yritysten tarvitse tehdä voittoa elääkseen, ja antaakseen osinkoja omistajille.

John Quiman

Juu, jos ideologia hallitsee yrityksessä, se on kohta entinen yritys.

Ilkka

Edesmennyt Red Bull:n omistaja teki silloin BLM huuman aikaan selväksi mikä yrityksen tarkoitus on. Hänelle koitti jotkut firman wokettajat esittää että mainoksiin olisi hyvä laittaa paljon mustaa etnisyyttä, johon tuli vastaus. ” Tämän yrityksen tehtävä on myydä virvoitusjuomia, eikä olla mikään BLM:n päämaja, ja voitte saman tien mennä hakemaan lopputilinne minulla ei ole teille käyttöä. ”

Red Bull:n menestys ei nytkähtänyt piiruakaan alaspäin vaikka he eivät reagoineet silloiseen hössötykseen. Väittämä kuului että nyt kyllä meni markkinat alta. No menikö ? Taisi päin vastoin liikevaihto kasvaa.

John Quiman

Kappas vaan, kun ei ole muut yritykset tuosta esimerkistä ottaneet vaarin.

Vihervassujen ja muiden suvakkien tapana on pitää kamalaa meteliä. Yhdestä kiljujasta lähtee niin paljon ääntä, että meluna se vastaa varmaan pataljoonaa. Tästä syntyy harha, että heidän kannallaan on enemmistö, vaikka tosiasiassa heitä on vain pieni vähemmistö.

Moni yritys on peet housuissa kuunnellut niiden uhkauksia ja myötäilleet woketusta. Ei olisi tarvinnut.

Ilkka

Se on sitä samaa kuin Arhinmäen puheet kansan-noususta uutta hallitusta vastaan. Jos suomen kansasta niin suuri enemmistö halusi vaihtaa punavihreän sössimisen oikeistolaiseen hallituspohjaan, on turha vinkua että nyt kansa barrikaadeille. Sitä paitsi kiihottaminen hallitusta vastaan, puhumattakaan siitä että vihjailee tekevänsä laittomuuksia vaaleilla valittua hallitusta tai sen kannattajia kohtaan, on tiukan tulkinnan mukaan kapinaa, joka on rikoslakiin kirjattuna ja johtaa oikeustoimiin toteutuessaan. Noin se alkoi 1918. Ensin huudettiin punaliput kourassa sosialismia ja lopulta haettiin pertaanit kaapista. Tuoloksena oli kaikkien hyvin tietämä asia. Hiekkakuopalla tavattiin vähemmän hilpeissä merkeissä.

John Quiman

Juu, on vaarallista demokratialle, jos ei ole vasemmiston diktatuuria.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by John Quiman