Muu maailma Politiikka

Yhdysvallat: Senaatin työntekijä jäi kiinni homoseksivideon kuvaamisesta senaatin istuntosalissa

Kuvituskuva. Kuva: Kansalainen.

Vuotanut videomateriaali näyttää kongressin työntekijän harrastavan anaaliseksiä tuntemattoman miehen kanssa pöydällä senaatin istuntosalissa, jossa senaattorit usein kokoontuvat esittämään kysymyksiä kuulemisten aikana.

Daily Caller -lehti sai haltuunsa senaatin istuntosalissa kuvatun amatööripornon, jossa näytetään suojaamatonta homoseksiä.

Senaatin istuntosalissa otetussa kuvassa väitetty kongressin työntekijä nähdään myös alasti nelinkontin katsomassa kameraan, kun hän on pöydällä, jossa senaattorit kuuntelevat todistuksia.

Lähde kertoi Daily Callerille, että kuvassa näkyvä huone on senaatin huone SD-G50. Daily Callerin toimitus sumensi miehen kasvot, sillä hänen henkilöllisyyttään ei ole vielä vahvistettu.

Daily Caller kertoi tarkastaneensa ryhmän chatin, jossa vuotanut videomateriaali ja kuva lähetettiin. Lehden toimitus vahvisti, että kuvat jaettiin yksityisessä ryhmässä, joka oli tarkoitettu politiikassa toimiville homomiehille.

Konservatiivinen aktivisti Laura Loomer kertoi X/Twitterissä, että kyseinen kongressin työntekijä työskentelee senaattori Ben Cardinille (D-MD).

”Voin yksinoikeudella vahvistaa, että se senaattori, jonka työntekijä jäi kiinni homoseksivideon kuvaamisesta senaatin istuntosalissa, on demokraattisenaattori Ben Cardin”, Loomer kirjoitti X/Twitter-julkaisussaan perjantaina.

Lähde: Daily Caller

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Rappion merkkejä.

Ilkka

BMW / NMT / HIV. Menevän miehen tuntomerkit. Miten mahtaisi onnistua Saudi – Arabiassa, suvaitsevaisuuden kehdossa josta kaikki hyvä on mailmaan levinnyt. Pian soitetaan jälleen tuttua laulua ” jihadbells jihadbells, jihad all around.”

John Quiman

Mielenkiintoinen laulu. Varmaan sopii hyvin oikeauskoisten jouluriehaan, kunhan pääsevät vauhtiin.

Suvakkien ihailemien oikeauskoisten kulttuurissa suvakilta katkeisi pää ensimmäisenä.

Ilkka

Odotellaan nyt rauhassa, kyllä se rekka taas ” ajautuu ” väkijoukkoon kun Joulukin on näin lähellä. Sitten se on jälleen yksittäistapaus, mielenhäiriö, tai kantaväestön loputon rasismilla flirttailu josta vasemmisto on varoitellut jättäen vastuun kaikille muille, koska Andersonin mukaan kyse on sittenkin siitä paremmasta väkivallasta mihin köyhyys ihmiset tulee ajaneeksi.

John Quiman

Ennen muukalaisten invaasiota oli Rinkeby Tukholmassa köyhien alue, mutta suomalaisten ja ruotsalaisten köyhien. Rinkeby oli siihen aikaan selvästi ankeampi paikka kuin mitä myöhemmin, kun sitä muukalaisten iloksi kohenneltiin. Vaan ei se tehnyt suomalaisista ja ruotsalaisista terroristeja tai kovan luokan rikollisia. Oli niitäkin, mutta hyvin vähän ja Rinkeby oli turvallinen öisinkin. Se oli 70-luvulla. Sitten tulivat muukalaiset ja vähitellen alue muuttui ns. no-go-alueeksi, johon poliisitkaan eivät mene, ellei ole ainakin kaksi partiota matkassa, eivätkä ambulanssit ja paloautot mene sinne, ellei ole poliisin tuki mukana. Sama on toistunut lukuisilla alueilla pitkin Ruotsia.

Ilkka

Mutta onneksi me Suomessa osaamme välttää nämä sudenkuopat. Itärajaakaan ei saisi sulkea, se vie Syyrialaisilta, Afgaaneilta, Irakilaisilta, Somaleilta, Ghanalaisilta sekä monelta muulta suuressa hädässä olevalta kaiken toivon joka on asetettu KELA:n varaan. Jostain ihmeen syystä heitä on nyt Venäjän puolella tulokkaina, mutta sitä se sota UKRAINASSA tuottaa, paljon kyseisiä pakolaisia jotka eivät ole koskaan ukrainassa olleetkaan eikä liioin venäjälläkään. Hys hys, jakamattomat ihmisoikeudet jyllää, niitä ei voi kumota edes maamme perustuslaki vaikka se olisi muualla mahdollista.

John Quiman

Viimeisimpiä suvakkisyitä on sellainen, että itärajalla maahanpyrkijät voisivat palella, joten kyllä ne täytyy ottaa vastaan ja tarjota valmiiksi maksettu elämä , jotta eivät palelluttaisi varpaitaan.

Ei tule suvakille mieleenkään, että jos ei oteta vastaan, eivät ne mene sinne palelemaankaan. Sitäpaitsi ovat ihan itse menneet keskellä talvea rajalle ilman viisumia palelemaan, joten ihan oma vika, eikä siitä ole suomalaiset vastuussa.