Kulttuuri Muu maailma Rikos Uutiset

Antifa vartioi AR-15-rynnäkkökivääreillä aseistautuneena ”lapsiystävällistä” drag-show’ta Texasissa

Antifan jäseniä. Kuvituskuva: Wikimedia Commons (CC BY 2.0).

AR-15-rynnäkkökivääreillä ja käsiaseilla aseistautuneet, naamioituneet Antifan jäsenet saapuivat vartioimaan pohjois-teksasilaisessa tislaamossa järjestettävää ”lapsiystävällistä” drag-show’ta. Raporttien mukaan show sisälsi osittaista alastomuutta ja alaikäisten seksualisointia.

BlazeTV:n tuottaja Kris Cruz twiittasi kuvia naamioituneista Antifan jäsenistä, jotka seisoivat vartiossa AR-15-rynnäkkökiväärien kanssa ”lapsiystävällisessä” drag-show’ssa Roanokessa, Texasissa. Cruz kertoi, että ainakin yhdeksän jäsentä kantoi AR-15-rynnäkkökivääriä.

Cruz ja BlazeTV:n juontaja Sara Gonzales twiittasivat kuvia, joissa Antifan jäsenet olivat tarkka-ampujan asemissa tapahtumapaikan läheisyydessä.

Anderson Distillery and Grill järjesti sunnuntaina iltapäivällä ”Barrel Babes Drag Brunch” (Tynnyrityttöjen drag-brunssin) heidän Facebook-julkaisunsa mukaan.

Sara Gonzales ja toimittaja Tayler Hansen twiittasivat tapahtumasta videon, jossa drag-show esitetään yli 20 hyvin pienen lapsen läsnä ollessa.

Riippumaton toimittaja Andy Ngo twiittasi raportin, jonka mukaan aseistautuneet Antifan jäsenet kuuluvat John Brown Gun Clubin paikallisosastoon. Hän määritteli ryhmän Antifa-miliisiksi, joka liittyy kotimaan terrorismiin.

Asekerho mobilisoitui vastauksena Protect Texas Kids -järjestön kehotukseen järjestää ”pop-up-mielenosoitus” tislaamon ulkopuolella, kertoi Post Millennial.

Eräs tapahtumasta autollaan poistunut nainen riitaantui heti mielenosoittajien kanssa. Hän paljasti rintansa ajaessaan pois ”perheystävällisestä” tapahtumasta, Sara Gonzales twiittasi.

Sama äiti nähtiin tapahtumapaikan ulkopuolella poikansa kanssa roikkumassa poikansa kaulassa ja yrittämässä suudella häntä, vaikka poika yrittää vetäytyä pois.

Uutistoimiston mukaan paikallinen poliisi ei vastannut mielenosoittajien avunpyyntöihin.

Lähde: Breitbart

20 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Peter Kreisler

Tosi sairasta, varsinkin kun viranomaiset puolustavat lasten hyväksikäyttöä ja aivopesua.
Kummallista ja epäjohdonmukaista on vasemmistolaisten ja globalistien taipumukset ja mieltymykset lasten hyväksikäyttöön, tai ehkä sairaat ihmiset vain mielellään fanittavat globalismia ja vasemmistolaisuutta.

juha II

Missähän ne demokraattisen puolueen aseiden kieltäjät mahtoivat olla?
Ai niin, mutta tämähän oli ”eri asia”.

Kata

Niinpä..eikö ne talipäät jo sielläkin tajua missä mennään?Eri lait todellakin!Mitähän sannoopi Joe?Ai no, varmaan imee jätskiä.

Irmeli

Ennen vanhaan, wanhaan hyvään aikaan, kun vielä oli mielisairaaloita jne…

John Quiman

Nyt politrukit vahtivat lapsiasi ja heidän aivopesijöitään. Seuraavaksi he vievät sinulta lapsesi aivopesulaansa. Lopulta he seisovat lasten takana valmiina ampumaan, elleivät ”käyttäydy”.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Sisällissotaa pukkaa

Maa on SAIRAS! Eipähän tartte tuonnekaan matkustaa. Pitäkööt tunkkinsa!

Ilkka Forsten

Miksi minulle nyt juuri tulee mieleen Li Anderssonin klassikkoksi jäänyt lause suorassa TV lähetyksessä. ” Vasemmisto EI OLE MILLOINKAAN turvautunut VÄKIVALTAAN asiansa ajamiseksi.” Nyt odotamme kuinka Li kommentoi tapahtunutta vai kommentoiko lainkaan ?

Sanna Marinille annan muistuksena tiedon että vuonna 1918 sosiaalidemokraatit ampuivat koko eskalaation ensimmäiset laukaukset, mutta seuraavalla kerralla voi olla joku muu sen verran hätäisempi että ne jää demareilta(kin) ampumatta.

John Quiman

Sadat miljonnat kommunismin uhrit tuskin syntyivät ilman aseita.

Ilkka Forsten

Kyllä he ” syntyivät ” ilman aseita, mutta kuolivat niiden seurauksena..

Kata

Suomen kieli on niin jännää..sanoo son-in-law’kin…”voi voi kun on voi lopussa..”Per*everance..sentään 😀

Tuumailija

Usein ne uhrit olivat köyhdytetty ”onnellisiksi” joilla oli nippanappa jotain riepua päällä kun pitkät marssit alkoivat, näitä massoja oli helppo hallita pelkillä nagaikoilla (https://en.wikipedia.org/wiki/Nagaika).
Tietysti on sitten nämä modernimmat versiot kuten Mosambikissa, Kambodzhassa etc. joissa on ollut kuularuiskut mukana luonnollisena osana.

Kata

https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-green-new-deal-means-poverty

Tuo koko kööri on sairasta porukkaa,niin antivantit kuin vihreet itikatkin!Resettiä pukkaa siellä ja täällä!
Oksettavaa, siis vain muutama vuosi sitten olisi poliisi hoitanut asian yhteiskunnan normien mukaan mutta nyt kaikki mieleltään sairaimmat tekee mitä haluaa.Eikö hemmetti ala joku jotain rotia laittamaan!
Tuo videon paksuhko matamikin(vai setiäinen tai tätiäinen),hyi vattu mikä kuvatus!

LAPSIPARAT!

jep

Kertoo jo aika paljon tapahtumasta, kun pitää olla terroristit ”turvamiehinä”?
Vanhan liiton aikana Sodoma kukistui muureista huolimatta. Lasku tulee yläkerrasta.
Hölmölässähän antifantit on Soma Lin suojeluksessa ja vasemmistopuolueen (ja vihreiden) lisäke.

Eka Kettunen

Joo..o..nämä ovat tosiaankin ottaneet lapset kohteeksi levittääkseen sairasta ideologiaansa. Yäk, millaista materiaalia oli jutun liitteenä, oli jo liian sakeaa, ei pystynyt katsomaan.

Äärivasemmistolainen antifa on oikea löyhäpäisten joukko, jonka kannattajia on Suomessakin tällä hetkellä rikosprosessissa raakuuksista lapsia ja naisia kohtaan. Yäk, miten vastenmielistä porukkaa, yäk ja yäk.

otto suni

Antifan merkitävimmät toimijat USA:ssa ovat etnisiä kasaareja ja he myös yrittivät murhata erään nuoren miehen BLM mellakoissa, mutta saivat AR 15 luoteja siten, että 2 arkkuun ja yksi hoitoon!
Pahimmat asevastaiset ovat juuri näiden etnisiä uskonveljiä USA:n kongressissa, joten hyvin menee USA:ssa, Schumer, Feinstein etc.

Lapa

Eikö khazarian kulttuurilla ollut jotain tekemistä erityisesti kristittyjen lapsien kanssa…eikö edelleenkin heidän ”pyhissä kirjoissa” kerrota heidän erinäisistä oikeutuksistaan lapsia kohtaan.
Pelkkää sattumaa?

riitta

ei ole olemassa aarivasemmistoa, se on ihan normaali vasemmisto joka on aina omannut aseellisen ryhman aivoituksiensa tueksi.

juu

Kyllä on sairasta, pienet lapset tunkee seteleitä naiseksi pukeutuneiden miesten pöksyihin.
Vasemmisto on mielisairaita pervoja täynnä.

Timppis

Saastaa isolla kädellä miten alas voi ihminen vajota ja yhteiskunta tämäkö on sitä unelmaa