Kotimaa Kulttuuri

Hyvää Uutta Vuotta!

Kuva: Kansalainen.

Verkkolehti Kansalainen vaihtoi omistajaa vuoden 2021 marraskuun lopussa. Jo heti vuoden 2022 alussa uusi toimitus sai uutisoida maailmanpolitiikan myrskyisistä ja historiallisista tapahtumista.

Elämme uutisoinnin kannalta hyvin merkittävää aikaa, kun propaganda-uutisointi on saanut valtavat mittasuhteet ja oikean tiedon ja totuuden löytämisestä on tullut hyvin haasteellista.

Kulunut vuosi oli kiireinen kotimaan sekä ulkomaan uutisten parissa. Pidämme Kansalaisen toimitusta etuoikeutettuna, koska saamme mahdollisuuden uutisoida maailman tapahtumista ja ilmiöistä tässä ajanjaksossa, kun Suomi, Eurooppa ja koko maailma käy läpi ennennäkemätöntä ja radikaalia muutosta. Saamme myös raportoida asioista, joista valtamedia yleensä vaikenee. Kansallismielisen uutisoinnin edistäminen ja näkyvyyden laajentaminen on tärkein tehtävämme.

Mitä uusivuosi tuo tullessaan? Tuskin kukaan pystyy ennustamaan tulevia tapahtumia. Varmaa on kuitenkin se. että uutisaiheet eivät tule loppumaan.

Suomessa käydään eduskuntavaalit ensi keväänä. Vuosi 2023 tulee olemaan maallemme poliittisesti erittäin tärkeä ja ratkaiseva. Eduskuntavaalit ovat myös vuoden tärkein uutisaihe.

Kansalainen kiittää yhteistyökumppaneitaan ja lukijoitaan kuluneesta vuodesta ja toivotamme hyvää uutta vuotta kaikille!

Uusi vuosi

Vuosi vanha vaipui hautaan
riemuineen ja murheineen.
Ihmissydän puhkee nöyrään
rukoukseen, kiitokseen.
Oi, jos vuosi alkava
oisi Luojan siunaama.
Oi, jos koittais’ päivä uusi
joka lapsen sydämeen!
Saisi siellä uinuavat
hyvät hengen valveilleen.
Silloin vuosi alkava
oisi Luojan siunaama.

Kasva suureks’ Suomen lapsi,
kasva avuks’ isälles.
Voimistu ja vartu vainen
tositurvaks’ äidilles’!
Isän, äidin kotimaan
ole kelpo lapsi vaan.

Korkehimman haltuun anna
kallihimmat toivehes’.
Pienet huolesikin kanna,
Hän ne kääntää parhaakses’!
Hänpä vuoden alkaneen
johtaa hyvään päätökseen.

Immi Hellén (1861 – 1937)

14 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kimmo Leino

Vuosi 2023 on se, kun vuosikymmeniä kansalta peitellyt totuudet tulevat julki ! Vuosi 2023 on se, kun kansa viimein ottaa vallan itselleen; sillä tieto on valtaa ja sen jakaminen siksi on kansalle kielletty ”vihapuheen” varjolla.
”Media”, jonka palkan me veroina toimittajille veroina maksamme valehtelee meille, eikä kerro edes niistä lakiesityksistä, joita hallitus eduskunnalle suoltaa.
Maamme hallinto jo vuosikymmeniä sitten myytiin ylikansallisille yrityksille; mutta myynti, johon ei kansan lupaa kysytty oli laiton ja rikollinen.
Tästä syystä myös poliisi piti myydä ja ostaa Kansainvälinen rikostuomioistuin myötämieliseksi Suomen hallinnon rikoksille kansaa kohtaan .
Lainsäädäntö tehdään LAHJONNAN mukaan. ( Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille”. )
Eläkevarat on varastettu: ( Iltalehti 7..4 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. )
Mitä on tapahtunut niille toimittajille, jotka vielä vuosikymmen sitten uskalsivat tuoda kipeitä asioita esille ?
Onko heidät lahjottu ? ; kiristetty ? vai tapettu ?
Anteeksi; on pakko kysyä, koska vuosikymmeneen ei ole noin merkittäviä artikkeleja Suomessa julkaistu ”median” toimesta ?
Uuden maailman luominen ei näet voi alkaa ennekuin kaikki menneisyyden synnit on nähty, tunnustettu ja päätetty; ettei ikinä enää toimita näin … kansan selän takana salassa.
Aina joku hullu kuitenkin tallentaa kaiken ja säilyttää jälkipolvien nähtäväksi !
Sensuuri on kova, mutta täydellistä sensuuria EI onneksi ole olemassa .
Tulee olemaan niittä, joiden pää ei kestä totuuden paljastumista; ja totuus kielletään; ei Suomi voi olla pahimpia ihmisoikeusrikkojia; kyllä kun rikollisuus kohdistuu ensisijaisesti lapsiin jo kasvatusvaiheessa ”koulun” kautta kyse on pahimmanlaisesta rikollisuudesta maailmassa !
Vuosi 2022 oli ihmeellinen kuin tyhjästä nousi jatakin, jota he ( eliitti ) pelkäävät !
Se jokin on TOTUUS .
Mikään ”vihapuhelainsäädäntö” ei sitä voi kieltää tai syrjäyttää; kyse kuitenkin vain on AJASTA .
Mennyt vuosi on joskus tuntunut ikuisuudelta; joskus lennättänyt kellon viisarit pitkin seiniä, mutta USKO jäi ja vahvistui; moni mielessään on jo liittynyt TOTUUDEN kerhoon; mutta empii tämän päätöksen kertomista kaikelle kansalle .
Irrottautuminen tutusta ja turvallisesta on se ensimmäinen askel .
USKALTAKAA PUHUA !

Lallukka

Täällä sentään toivotetaan hyvää uutta vuotta toisin kuin…

Uusi vuosi, uudet kepposet

”Sitoutumalla pakolaisten vastaanottoon Suomi ja vastaanottavat kunnat tukevat osaltaan ihmisoikeuksien toteutumista sekä moninaista ja avointa yhteiskuntaa.”
Suomi tukee ihmisoikeuksien toteutumista vastaanottamalla pakolaisia | Kotoutuminen

Ihan hyvä vaikkapa uudenvuoden lupaukseksi, joka on kuitenkin vesittynyt jo vuosia sitten siihen että vastaan otetut määrät ovat olleet ainakin kymmenkertaisesti liian suuria ja erityisesti sellaisista ryhmistä jotka halveksivat meidän käsitystämme ihmisoikeuksista.

Tuo ”avoin” yhteiskunta tarkoittaa yhä useammin yhteiskunnan jäsenten avoimia haavoja.

Anomaster

Ihmisoikeudet, moninaisuus ja avoin yhteiskunta suvakkien käsissä tarkoittaa myös kansainvälisesti avointa lompakkoa, joka johtaa siihen, että kanta-asukkaat menettävät ihmisoikeudet ja ovat persaukisia.

Sari Saarela

Suurin osa maailman valtioista Suomi mukaan lukien on sitoutunut noudattamaan YK:n vuoden 1951 Geneven pakolaissopimusta. Sopimukseen sisältyy palautuskielto maahan, jossa henkilöä uhkaa vaino.” (julkaisusta). Ihmisoikeusidootit eivät koskaan noteeraa sitä, että YK:n arvojen vastaiseen toimintaan syyllistyneet eivät ole edes oikeutettuja pakolaisasemaan (YK:n pakolaisia koskeva yleissopimus). Näin ollen ne voidaan ihan huoletta paluttaa siine, mistä ovat tulleet.

Sari Saarela

Olkoon se parempi kuin mennyt.

Puolueeton

Kansalainen on yksi parhaista medioista, hyvää jatkoa tuleville vuosille.
Toivottavasti saatte paljon aikaan kansalaisten kyvyissä, jotta kansalaiset osaavat äänestää kevään vaaleissa oman ajattelun eikä massatunteen varassa. Siksi kansalaisten tulisi tietää, miten ehdokas suhtautuu kansalaiselle tärkeisiin kysymyksiin.

Uusi vuosi, uudet kepposet

Kansalainen -sivuston suhteellinen painoarvo on kasvanut sen jälkeen kun Suomen Uutiset -sivusto canceloi lukijoiden kommentit.

Anomaster

Uusi vuosi on huijaus. Ei ole mitään uutta vuotta, vaan täällä kierrätetään vanhoja vuosia.

GLGL

Kiitos Kansalaisen toimitukselle ja hyvää uutisvuotta 2023. Toden totta on vaikeaa löytää luotettavia uutisia. Valtavalhemedian vyörytys on mittavaa. Onneksi valtavalhemedian propaganda on helppo tunnistaa, koska se on aika amatöörimäistä ja lapsellista, mutta moni silti nielaisee syötin ja kaikki muutkin kalastusvälineet siinä samalla.
Kiitos Kansalaiselle myös siitä, että kommentointi on mahdollsita. Aika moni, hyväkin julkaisu,, on blokannut kommentoinnin (katson teihin SU ja Pate).

Ja raketit pois marakateilta

Taas on tänä yönä tapahtunut tyypillistä neekeröintiä.. 🤦🏻‍♂️

Ilkka Forsten

Hyvää uutta vuotta 2023 toimitukselle, kanssakirjoittajille sekä suomen kansalle.

ike

En nyt halua hymistellä, sen aika ehkä tulee ensi vaalien jälkeen, jos tulee. Kuka auttaa masokisteja. Uudesta vuodesta tulee parempi, ainakin jos hallituspohja vaihtuu. Huonommin ei asioita olisi voitu hoitaa kuin mihin Sanna kykeni vuonna 2022, ainakaan taloudellisesti ja perusoikeuksien kunnioittamisen suhteen. En vieläkään ymmärrä kenelle hän työskentelee, ei ainakaan suomen kansalle.

Bellatrix

Kiitos vuodesta 2022!
ONNEA ja MENESTTYSTÄ vuodelle 2023,Immi Hellenin iki-ihananin ajatuksin ja sanoin,ja toivetta Suomen säilymisenä suomalaisten omana maana.