Muu maailma Rikos

Kanadan poliisi ei osaa sanoa epäillyn raiskaajan sukupuolta spermanäytteestä huolimatta

Kuvakaappaus: YouTube.

Tarkoituksellinen ”väärinsukupuolittaminen” on rikos Kanadassa.

Poliisi Kanadan Vancouverissa ”ei tiedä” metroasemalla tapahtuneen seksirikoksen epäillyn sukupuolta, vaikka he keräsivät todistusaineistona spermaa rikospaikalta.

Poliisi julkaisi valvontakamerakuvia epäillystä saadakseen yleisövinkkejä hänen tunnistamisekseen, joissa näkyy selvästi peruukkipäinen musta mies naistenvaatteisiin pukeutuneena. Mitään mainintaa epäillyn sukupuolesta ei kuitenkaan annettu.

Toimittaja oli ottanut yhteyttä poliisiin asiasta ja poliisi oli suoraan sanonut, että he tarkoituksella jättivät tiedon antamatta, koska he eivät tiedä miten epäilty määrittelee sukupuolensa.

”Jätimme sen syystäkin kertomatta, sillä emme vain tiedä. Videotodisteen mukaan kyse on jostakusta, joka näyttäisi naiselta mutta fyysinen todiste on geneettisen miehen,” poliisi oli kommentoinut ja vahvistanut kysyttyä fyysisen todisteen olevan miehen siemennestettä. He myös ”uskovat” epäillyllä olevan penis.

”Uskomme epäillyllä olevan penis mutta videossa näkyy joku, joka näyttää naiselta, joten siksi jätimme sukupuolen pois. Koska emme ole varmoja miten tämä henkilö identifioi itsensä. Emme halunneet antaa väärää tietoa.”

Lähde: Reduxx

Tilaa
Ilmoita
8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kauko Aalto

 
Onko sukupuolen määrittelemisellä mitään väliä, jos kerran on kyennyt raiskaamaan. Näitä perverssejä evoluution vastaisia poikkeamia on ”ymmäretty” kyllin kauan ja tulos on tämä.

John Quiman

Amerikkalainen poliitikko vastasi kysymykseen josko biologinen mies voi synnyttää, että ei hän tiedä. Elämme harhaisessa maailmassa, missä siemenneste ei todista sukupuolta, eikä poliitikko tiedä, voiko biologinen mies synnyttää.

John Quiman

Amerikkalainen poliitikko vastasi kysymykseen josko biologinen mies voi synnyttää, että ei hän tiedä. Elämme harhaisessa maailmassa, missä sperma ei todista sukupuolta, eikä poliitikko tiedä, voiko biologinen mies synnyttää.

John Quiman

Tämä kommentti juuttui odotushuoneeseen pari päivää sitten. Vaihdoin kriittisen ”sp*ema” -sanan ja ylempi näistä kommenteista meni heti läpi.

Teuvo Kauppi

Kuten suomessa : espoolais- tai oululaismiehiä ei saa rangaista koska heilläpä on koskemattomuus toisin kuin kantiksilla

Marko Kristian

Sairas vasemmistolainen ”woke” maailma iskee taas.
Mitä sillä on väliä miten raiskaaja ”idetifioi” itsensä.

Ilkka

Toiseuttaminen on suurempi rikos kuin peruukki päässä raiskaaminen..

Ilkka

Kohta ollaan tilanteessa ettei pystytä sanomaan onko henkilö ihminen vai kani, koska todisteiden valossa henkilö nauttii salaattia ruokaillessaan. Eiköhän nyt olisi jo aika lopettaa myöskin sen miettiminen onko somali laiskiainen joka riippuu lapion varressa uneliaan näköisenä, vai oikeasti laiskiainen.