Kotimaa Maahanmuutto

Maahanmuuttovirasto perustaa jälleen uusia vastaanottokeskuksia 6.5.

Maahanmuuttovirasto valmistelee uusien vastaanottokeskusten perustamista, koska Ukrainasta paenneiden majoitustarve on Suomessa kasvanut, kerrotaan Maahanmuuttoviraston julkaisemassa tiedotteessa.

 

Vastaanottokeskusten lisäksi Maahanmuuttovirasto voi perustaa yksityismajoituksen palvelupisteitä, josta itse majoituksensa järjestävät turvapaikan tai tilapäisen suojelun hakijat saavat vastaanottopalvelut, kuten sosiaali- ja terveyspalvelut ja vastaanottorahan. Suuri osa Ukrainasta paenneista on majoittunut yksityismajoitukseen.

Osa uusista vastaanottokeskuksista on jo toiminnassa olevien vastaanottokeskusten sivutoimipisteitä. Maahanmuuttovirasto jatkaa myös vastaanottokeskuspaikkojen lisäämistä jo toiminnassa oleviin vastaanottokeskuksiin.

Maahanmuuttovirasto vastaa vastaanottojärjestelmän toiminnan ohjauksesta, suunnittelusta ja valvonnasta. Maahanmuuttoviraston omat vastaanottokeskukset sijaitsevat Helsingissä, Lappeenrannassa (Joutseno) ja Oulussa. Muita vastaanottokeskuksia ylläpitävät järjestöt, kunnat ja yritykset.

Uudet vastaanottokeskukset, tilanne 6.5.2022

– Hämeenlinnan vastaanottokeskuksen Lammin sivutoimipiste, Suomen Punainen Risti (SPR), 100 paikkaa. Toiminta alkaa 2.5.2022.

Lisätietoa:
Perustietoa migri.fi-sivuilla majoittumisesta vastaanottokeskukseen ja majoittumisesta yksityismajoitukseen
Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ukrainalaisten majoituksesta

Kansalainen uutisoi aiheesta aiemmin:
https://www.kansalainen.fi/maahanmuuttovirasto-perustaa-uusia-vastaanottokeskuksia/
https://www.kansalainen.fi/maahanmuuttovirasto-perustaa-lisaa-uusia-vastaanottokeskuksia/
https://www.kansalainen.fi/maahanmuuttovirasto-perustaa-lisaa-uusia-vastaanottokeskuksia-2/
https://www.kansalainen.fi/maahanmuuttovirasto-perustaa-jalleen-uusia-vastaanottokeskuksia/
https://www.kansalainen.fi/maahanmuuttovirasto-perustaa-jalleen-uusia-vastaanottokeskuksia-21-4/

16 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Sensuroimaton Totuus

Ukrainalaiset ajoivat minun mummoni pois kodistaan ja tappoivat pappani vuonna 1939.

Myös silloin j..talaisten käskyttäminä.

juha II

Mahmutteja ja afrikkalaisia ovat valtaosa, sillä EU:ssa ollaan aivan täpinöissä uudesta Euroopan raunioittavalle kehitysmaalaisten vyörylle.

Ainakaan valkoiset pakolaiset eivät kiinnosta SPR:n herkkiä naisia eikä niin muutoin feministi hallitruksia pullollaan olevia eurooppalaisia hallituksiakaan.

Kun vyöry jatkuu kumulatiivisesti räjähtäen niin se ei ole Putin, joka laittaa jalkansa pöytieeme alle vaan habitus on aivan toinen!

Ja jos Venäjä avaa hilat sepposenselälleen itärajalla. Siitä on turha syyttää haravaa, jos siihen kävelee ja se lyö päin näköä!

Rudi

Vähä-venäläisille/ukrainalaisille on nyt Suomessa luotu etuineen ns. kissanpäivät. Apua annetaan avokätisesti niin täällä, kuin kotomaassaan proxy-sotaa käyville miehilleen. Kun sota päättyy niin alkaa perheenyhdistämiset ja tilaa tarvitaan. Tuhannen taalan paikka Suomella koittaa saada jäämään heitä tänne työvoimaksi. Sellainen pikku vaara kyllä leijuu ilmassa että tuet koetaan niin hyviksi ettei työ lopulta maistukaan. Sellaisesta kyllä esimerkkejä aiemmilta ajoilta.

Juha

Nyt kun valtiomme (lue EU) harrastaa stalinistista väestönsiirtopolitiikkaa voitaisiin kaikki muutkin marxisleninistiset menetelmät ottaa käyttöön. Varsinkin tämä kommunistinen sukupuoli-ideologia on mielestäni hyvä kun nykyään voin mennä naisten vessaan ja uimahallin naisten saunaan jos on naismainen olo. Aika harvoin tosin.. kun on tuota testosteronia.. mutta voinhan teeskennellä. Odotan innolla kesää että kaikki uimarannat muutetaan yläosattomiksi.. marxististen sukupuolinormien mukaanhan ei voida sukupuolia erotella esim pukeutumisen mukaan. Ja burkhat ym muslimikaavut täytyy kieltää. Ei täällä eläintarhassa saa toiset eläimet olla tasa-arvoisempia kuin toiset.. paitsi siat. Mutta sika ei muustaakseni ollut muslimien pyhä eläin.

Kata

Juu näinhän se menee…Lia Thomas on ”nainen” kun tuntuu siltä eli kun laittaa naisten kokouimapuvun niin on nainen vaikka pikkuveikka siinä mukana somasti…ja kuulemma pukukopilla on veikka huomattu…tilanpuutteesta uikkareissa.
Maailma on sairas.

juu

Vähän meni jo maku Ukrainan pakolaisistakin, kun lehdissä valittavat että annettu asunto on liian huono (olihan se huonossa kunnossa joo) ja sitten valitetaan kun ei rahaa saa, kuitenkin varmaan syömistä saavat ihan ilman rahaa.
Itse ollu 7-viikkoa ilman rahaa, kaikki mitä rahaa tullu niin maksannu ettei häätöä saa.
Apua ei mistään saanu kun ois tarvinnu, leipäjonosta vanhentunutta leipää että hengissä pysyy.
Suomalaisista ei Suomessa enää välitetä *** vertaa, veroja kyllä kelvataan maksamaan mutta muuten ollaan pelkkä painolasti.

Ali

Herrat ja varsinkin rouvat haluaa hävittää Suomen kansan kokonaan.
Millä herrat ja rouvat luulee juhlivansa sitten, kun Suomalaisia veron maksajia ei enään ole?
Maahanmuuttajista suurin osa maksaa veroja ainoastaan huussissa,,,ai joo justiin, rouvat ja herrat on näitä uus-suomalaisia pyyhkimässä,,,,se on kyllä heille sopiva työ.

epäkorrekti

Melkoinen osa saattakin olla juuri päätoimisia sanitteetileipureita.

epäkorrekti

Kaiken takana on luultavasti jokin YK:n ja/tai EU:n taholta valuva painostus joka kehottaa ikääntyvää ja harvaan asuttua Suomea ottamaan vastaan kaikki Kemut koska muutkin EU-maat ovat joutuneet ottamaan. Vain persut yrittävät torjua sitä.
Elintaso ja yhteiskuntarauha valuvat sitten pikku hiljaa kohti maailman maiden keskiarvoa.

juu

Vaikka kuinka kuulostaa ”salaliittoteorialta” niin nehän on nämä YK, WEF, EU ja muut herrakerhot ylimielisyydessään jo aikoja sitten itse paljastanut, että tavoite on hävittää valkoinen ”rotu” maailmasta.
Tavoite on maailma jossa on vain ”ruskeita” ihmisiä, ja heidän toiveensa mukaan niin vähälahjaisia että niitä ihmisiä on helppo hallita ja saada tekemään ihan mitä se pieni herrakerho haluaa.
Siihen suunnitelmaan sopii myös venäjän täydellinen tuho/eristäminen, koska venäjä ei sen herrakerhon ”uutta maailmanjärjestystä” hyväksy.
Enkä tosiaan ole edelleenkään mikään venäjän fani tai puolustele hyökkäystä Ukrainaan, mutta asioissa on paljon enemmän eri puolia kuin mitä meille kerrotaan.
Vielä meillä on vuoden tämä Suomen historian tuhoisin hallitus, voi olla että vuoden päästä ei ole enää mitään pelastettavaa, ja vaikka olisikin niin seuraavakin hallitus jatkaa Suomen myymistä koska joka ainoa puolue on ihan samaa p*skaa eri värisessä paketissa vaan.

Kata

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/1a231ffe-10b3-4be3-b235-2e0ab445cfdc

Mutta kuten eräs mummeli kirjoitti..”Onhan hän niin kaunis ja kiva kun pukeutuu omalla tavallaan..”eli maailman ja Suomen johtajien glamour se vaan hallitsee ja on tärkeää, muusta viis…
”Talouskasvu ei ole tärkein vaan ilmasto””Kaikki on lopussa” jne jne jne aivopestyt nuoret ja muutama huppana vanhempikin eloapinallinen, joo yli 45 haha joita kanniskellaan poliisin toimesta pois ja taas meni varmaan muutama satatuhat tuohonkin järjettömyyteen.
Miten tämä on mahdollista?

this means war !

”Valmiuslakiin kaavaillaan pykälää, joka velvoittaisi luovuttamaan rakennuksia ja huoneistoja Migrille”

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008790836.html

Herrat ja Rouvat yrittävät näköjään ihan tosissaan saada rivikansalaiset aktivoitumaan…

Miksi ihmeessä?

Miksi ihmeessä ne tänne tulisi? Maahan joka alistetaan seuraavaksi jos liitymme NATO:on?

Ja ylipäätään, eihän koko Ukrainassa sodita. Sielä on paljon asuintilaa missä ihmiset voivat elää ihan normalisti. Elettiinhän sielä ennenkin vaikka kahdeksan vuotta Donbasilaisia ja Luhanskilaisia pommitettiin.

Siitä tässä on kyse

Juuri niin. Tää meidän nykyinen maailma ajetaan vain tarkoituksella perikatoon.

Tuumailija

Oletuksena; pukkaako lauteille nyt ukrainasta loisimispaikkaa hakeneiden aalto, eli samoja itämaan tietäjiä ja hottentotteja kuin aiemminkin, toisella verukkeella vain, ukrainalaisia on mukana vain väriksi?

ihmettelijä

Joo, keskustahotelli on nuoria ulkomaalaisia miehiä täynnä taas. Lienevätkö niitä opiskelijoita, joita Ukrainassa on ollut kuulemma yli 20 000 ulkomaalaista.