Kotimaa Maahanmuutto

Maahanmuuttovirasto perusti lisää uusia vastaanottokeskuksia 1.7.

Maahanmuuttovirasto valmistelee uusien vastaanottokeskusten perustamista, koska Ukrainasta paenneiden majoitustarve on Suomessa kasvanut, kerrotaan Maahanmuuttoviraston julkaisemassa tiedotteessa.

Vastaanottokeskusten lisäksi Maahanmuuttovirasto voi perustaa yksityismajoituksen palvelupisteitä, josta itse majoituksensa järjestävät turvapaikan tai tilapäisen suojelun hakijat saavat vastaanottopalvelut, kuten sosiaali- ja terveyspalvelut ja vastaanottorahan. Suuri osa Ukrainasta paenneista on majoittunut yksityismajoitukseen.

Osa uusista vastaanottokeskuksista on jo toiminnassa olevien vastaanottokeskusten sivutoimipisteitä. Maahanmuuttovirasto jatkaa myös vastaanottokeskuspaikkojen lisäämistä jo toiminnassa oleviin vastaanottokeskuksiin.

Maahanmuuttovirasto vastaa vastaanottojärjestelmän toiminnan ohjauksesta, suunnittelusta ja valvonnasta. Maahanmuuttoviraston omat vastaanottokeskukset sijaitsevat Helsingissä, Lappeenrannassa (Joutseno) ja Oulussa. Muita vastaanottokeskuksia ylläpitävät järjestöt, kunnat ja yritykset.

Uudet vastaanottokeskukset, tilanne 1.7.2022

– Kirkkonummen vastaanottokeskus, Babando Oy, 200 paikkaa. Toiminta alkaa 1.7.2022.
– Jyväskylän vastaanottokeskuksen Saarijärven sivutoimipiste, Suomen Punainen Risti (SPR), 150 paikkaa. Toiminta alkaa 1.8.2022.
– Kuusamon vastaanottokeskus, Suomen Punainen Risti (SPR), 150 paikkaa. Toiminta alkaa 1.8.2022.
– Äänekosken vastaanottokeskuksen Laukaan sivutoimipiste, Hemcare Oy, 230 paikkaa. Toiminta alkaa 16.8.2022.

Lisätietoa:

Perustietoa migri.fi-sivuilla majoittumisesta vastaanottokeskukseen ja majoittumisesta yksityismajoitukseen

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ukrainalaisten majoituksesta

Maahanmuuttovirasto

Lue lisää Maahanmuuttoviraston aiemmin perustamista vastaanottokeskuksista:

Maahanmuuttovirasto perustaa uusia vastaanottokeskuksia 18.3. (kansalainen.fi)
Maahanmuuttovirasto perustaa lisää uusia vastaanottokeskuksia 23.3. (kansalainen.fi)
Maahanmuuttovirasto perustaa lisää uusia vastaanottokeskuksia 30.3. (kansalainen.fi)
Maahanmuuttovirasto perustaa jälleen uusia vastaanottokeskuksia 6.4. (kansalainen.fi)
Maahanmuuttovirasto perustaa jälleen uusia vastaanottokeskuksia 21.4. (kansalainen.fi)
Maahanmuuttovirasto perustaa jälleen uusia vastaanottokeskuksia 6.5. (kansalainen.fi)
Maahanmuuttovirasto perustaa jälleen uusia vastaanottokeskuksia 10.6. (kansalainen.fi)

28 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Bellatrix

Sisäministeriön alainen on Migri,ja mikäs haaskapuolue onkaan sisäministeriöstä vastaava!
VIHREÄT,totaalisen vastuuntunnoton ja yhteiskunnan rakenteita hajottava kommunistien jälkeläisideologismin vajaaälyiset.

pahasti sanottu

”Sairaaloissa on niin kova hoitajapula, että Valviran ylijohtaja pyytää suomalaisia vähentämään juomista”Julkinen terveydenhoito natisee liitoksistaan koska verorahoilla pyyhitään kepposkemujen p..seet.

John Quiman

Rahalla saa lisää hoitajia.

ike

Jatkaisin vielä että kaikki tiedämme mistä rahaa on saatavissa, ei veroja tarvitse nostaa. Haittamaahanmutto ja kehitysapu vie niin ison budjetista että sieltä olisi helppo ottaa, tosin nekin ovat lainattua rahaa mutta menisi ainakin oman kansan hyväksi.

John Quiman

Haittamaahanmuutto maksaakin tukun miljardeja, kun elätetään hyödyttömiä ja ongelmallisia. Kehitysapu on tosiasiassa lähinnä haitta vastaanottajille, joten se ei ole kehitysapu, vaan kehityshaitta. Noista vapautuisikin reilusti miljardeja.

Jos arvaisi, että noihin menee viitisen miljardia, olisi se tonni per jokainen suomalainen. Nelihenkisen perheen osuus olisi silloin 4000 euroa vuodessa. Hoitopuolelle uppoaisi jokunen sata miljoonaa enintään.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ihmettelijä

Eipä siltä näytä, ei löydy hoitajaksi haluavia.

John Quiman

Rahalla saa. Kun maksaa tarpeeksi, tulee hoitajia töihin. Jos eivät tule, on tarjottu liian vähän. Kysyntä ja tarjonta toimii tuossakin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ihmettelijä

Seköhän siinä auttaa. Ambulanssit kyllä ajaa pillit päällä päivät pääksytysten, mutta tuo on jatkunut jo vuoden päivät, niin ei taida kaikki kuskattavat juoppoja olla. Hautausurakoitsijat valittaneet jo pidempään kovaa työmäärää, mitä ei aiemmin urallaan ole kokeneet.

Tapio Pusa

Saisiko tiedon julkisuuteen ketkä ovat taustatoimijoina noissa vastaanottopisteissä?Aiemmin ainakin demarit ja kokoomus hoitivat rahat pois kuleksimasta.Tilaisuus siis tekee varkaan.

John Quiman

Kansan kukkarolle on monta pyrkijää, poliitikot etunenässä.

Juha

Voitaisko sopia, että kaikki maahantulijat sijoitetaan kehä 3n sisäpuolelle etenkin rkp ja kokoomus alueille Westendiin, Gtaniin, Kulosaareen, Katajanokalle, Eiraan ja Kaivopuistoon. Samoin kaikki huumeiden käyttäjät, rikolliset, prideporukka ja ym koko maan kommunistit suljetaan Trump muurilla tälle menetetylle alueelle. Aikansa kun tämä katastrofi muhii ja tekeytyy siellä niin se tuhoaa lopulta itse itsensä.. näin on käynyt kaikille kommunistisille utopioille aiemminkin.

Kemut jyrää meitin

”Globalisaatio tulee samankaltaistamaan eri yhteiskunnat”, totesi eräs luennoitsija vuostuhannen vaihteessa.
Siitä tuli ensimmäisenä mieleen, että kyllähän ainakin Eurooppa rajansa sulkee, mikäli polarisoituva kehitysmaalaistuminen alkaa valua tännekin,

Kun Tornion rajapuomi avattiin (Soini & Orpo), totesin olleeni pahasti väärässä.

Lieväasteinen

Tuskin sulje, kun Euroopan kehitysmaalaistaminen ja väestönvaihto on juuri globalistien ZOG:n ja sen paikallisten satraappien tarkoitus ja päämäärä.

Lieväasteinen

Tuskin sulkee…

Lieväasteinen

Affenanmaalle, kaikki nuo Affenanmaalle.

juha II

Tietäkää sitten se, että k0ohta viedään kesämökit ja senn jälkeen meidän persjalkaisten kodit, autot ja rahat. Pahimmassa kauhuskenaariossa kuitenkin jättävät akan ja tuhkat voi talon omistaja viedä työleirille metsään mikäli ympäristölaki sallii.

Eikä edellisessä ole mitään kummalista. Sillä eihän ketään valkoista (talvella) suomalaista ILMAISEKSI elätetä!!!

Niimi*

Migrin kaltaiset laitokset osaoptimoivat härskisti Suomen tulevaisuuden kustannuksella.
Ohjeet ja määräykset tulevat tosin YK/EU -tasolta.

juu

Rahaa, miljoonia tai edes miljardeja ei lasketa sillon kun joku on sanonut sanan asylum.
Vaikka ei ois uskonut niin saattaa vielä suomalaisillakin tulla tarve lähteä pakolaisiksi, vaan kukapa meille sitten ilmaisen elämän tarjoaisi?

Suomi ajetaan tarkoituksella alas

Ja Pohjanmaan litiumkaivos myytiin Etelä – Afrikkaan pilkka hintaan, kun muka valtiolla ei ole siihen pistää rahaa.

Lieväasteinen

”Ja Pohjanmaan litiumkaivos myytiin Etelä – Afrikkaan pilkka hintaan,”

Vau! Käänteistä kolonialismia. Niin edistyksellistä.

John Quiman

Hupsuinta tuossa turvapaikanhaussa on, että se on läpinäkyvästi pelkkää valheellista systeemin hyväksikäyttöä, jonka vihervassut ja muut suvakit ovat järjestäneet. Ei ole juri yhtään aitoa turvapaikanhakijaa tullut Suomeen vuosikymmenten aikana. Jokunen varmasti, mutta ei läpi Euroopan marssimalla.

Tuloksena onkin sitten tullut mielipuoliset kulut, kasvanut rikollisuus ja turvattomuus maassa, joka olisi voinut pysyä lintukotona, jos olisi ollut vähänkin järkeä touhuissa ja nuiva maahanmuuttopolitiikka olisi jatkunut. Tarpeellinen työvoima on aina saanut tulla, mutta loput ei.

Saisi olla hyvin yksinkertainen sääntö oleskelu- ja työluville. Maahan voi tulla ja jäädä asumaan kuka tahansa, joka pystyy elättämään itsensä ja perheensä, tulipa se raha sitten työstä tai omaisuudesta, eikä nosta tukia. Jos lakkaa kyky elättää itsensä ja perheensä, voi muuttaa jonnekin missä siihen kykenee tai on kykenemättä, mutta ei voi jäädä Suomeen.

Kansalaisuuden saaminen EU-aluetta ja Pohjoismaita lukuunottamatta on mahdollista 7 vuoden asumisesta. Kielitaitotesti on tiukka, eikä mitään nykyisen tapaista lepsua ja fuskaamisen sallivaa. Maan historiaa pitää tuntea sopiva määrä jne.

Pohjoismaiden kansalaisille nykyinen kahden vuoden asuminen on ihan hyvä. Vaatimukset voivat olla samat kuin muissa Pohjoismaissa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
juu

Suurta kusetusta ollut koko ”turvapaikka” järjestelmä tosiaan pitkään.
Yksi osa kusetusta on se, että sanotaan ettei ole ollut paljoa turvapaikanhakijoita viime vuosina.
Mutta mitä väliä sillä on millä perusteella se haitallinen maahanmuutto tulee?
5-vuoden aikana on myönnetty 400 000 oleskelupaa, ja iso osa siitä ”perheenyhdistämisen” perusteella.
Ne perheet voisi yhdistää esimerkiksi sinne somaliaan.
Ruotsi on jo ammuskelujen ja pommiräjäytysten valossa vaarallisempi kuin joku somalia, ja raiskauksissakin maailman ykkösmaa, kukaan ei varmaan arvaa mistä se johtuu?

Lieväasteinen

Ruotsi on nykyään Euroopan toisiksi vaarallisin valtio Ukrainan jälkeen. Ennen sotaa tilanne oli päinvastainen eli Ruotsi vaarallisin ja Ukraina toiseksi vaarallisin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Lieväasteinen

Virossa tiukkaan kielikokeen lisäksi kansalaisehdokkailta vaaditaan myös Viron historiankokeen suorittamista sekä kansalaisvalan vannomista, jossa uusi kansalainen sitoutuu lojaalisuuteen ja virolaisiin arvoihin. Kansalaisvalan rikkojalta voi ottaa Viron kansalaisuuden pois, samoin väärät tiedot esittäneiltä ja kokeissa huijaneilta, jos asia paljastuu myöhemmin kansalasuuden myöntämisen jäljeen. Lisäksi naturalisoituneelta (ei-syntyperäiseltä) Viron kansalaiselta on kielletty toisen tai useamman maan kansalaisuus. Ja viis ”kansainvälisistä sopimuksista” sekä ”jakamattomista ihmisoikeuksista”.

Matti

Pitää tarkkaan tsekata kierojen poliitikkojen kytkyt veikkaan että kebulit kököömys loistaa heti kättelyssä tuskin sössyt ja hippiäisetkään paljon taakse jää
🤔🤔

ja sitten ilmaiseksi töihin

Joo se on varma se. Minusta kyseessä on epäsuorasti ihmiskauppa. Lain sallimissa rajoissa.

John Quiman

Lähetetään kutsu, siis luodaan houkutin ja kerrotaan porttien olevan auki ja että taikasanalla saa ilmaisen elämän iäkseen. Kun lähtevät, autetaan matkalla jopa rahallisesti ja perillä sitten sijoitetaan vastaanottokeskuksiin, joka on joillekin runsaudensarvia ja raha sen kuin kerääntyy tilille. Hyvin on organisoitu ja kansalle on kerrottu uskottavia tarinoita, jotka ovat silkkaa kusetusta, mutta kansa uskoo.

Kata

Sehän se jurppaseekin ihan hitokseen.Miten voi massahysteria vain jatkua?Minusta tämä kaikki on sitä.
MASS PSYCHOSIS – How an Entire Population Becomes MENTALLY ILL – YouTube

Ja muistan eräät viekkaat kasvot mediassa kun saapuivat ja alkoi sitten jotain puolustusasianajohommia…oksettaa kun muistankin.Ja niin on suosittu otteri.Motiiveja ei saa arvostella…!!!

Kansalaisen verkkokauppa