Kotimaa Kulttuuri

Operaatio Kotkanpesään voi nyt lahjoittaa myös MobilePaylla – numero 18898

Kansallismielisten Liittouman pyörittämä taloprojekti Operaatio Kotkanpesä on saanut yhden rahankeräystä helpottavan elementin valikoimaansa. Siihen voi nyt lahjoittaa rahaa MobilePaylla. Lahjoitusnumero on 18898.

Operaatio Kotkanpesän tarkoitus on kerätä rahaa, jolla Kansallismielisten Liittouma voi ostaa talon, jossa voi järjestää toimintaa ilman pelkoa cancel-kulttuurin vaikutuksista. Operaatio on ollut voimissaan reilun vuoden ja jatkuu koko ajan varman tasaiseen tahtiin.

Marraskuussa tullaan myös järjestämään seminaari, jonka tuotot menevät samaan projektiin. Lisätietoa seminaarista tulee piakkoin julkisuuteen.

Voit lahjoittaa operaatiolle rahaa myös tilisiirrolla:

Tilinumero: FI13 4500 0010 1552 70
Saaja: Kansallismielisten liittouma ry
Lupanumero: RA/2021/1043

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
seant

Onko viisasta, sillä PayPal varoittaa käyttäjiä, että väärän tiedon levittäminen on alustan poistamisen arvoinen rikkomus uusien palveluehtojen mukaan, jotka tulevat voimaan ensi kuussa. Alustan uusien ehtojen mukaan käyttäjät voivat menettää tilinsä tällaisten välinpitämättömyyksien vuoksi, mutta heille voidaan myös saada 2 500 dollarin sakko jokaisesta rikkomuksesta.Tarkistetut käyttöehdot kieltävät sellaisten materiaalien julkaisemisen tai mainostamisen, jotka ” edistävät väärää tietoa ” tai ” riskin käyttäjien turvallisuudelle tai hyvinvoinnille ”. vihaa, väkivaltaa, rotua tai muuta suvaitsemattomuuden muotoa, joka on syrjivää .”.Tämä tulee koskemaan ns. vaihtoehtomediaa, joilta se on jo joiltakin pidättänyt rahat, esim. erään konservatiiviseen kommentaattorin

Kata

No eilen luin että PayPal kielsi tuon muka ”vääränä ilmoituksena” ja aikoivat ”korjata” sen…eli kuulemma tilejä poistui pikavauhtia…

John Quiman

Juu, kuulemma pakittivat, kun alkoi tilejä katoamaan rivakkaan tahtiin.

Kukapa voisi elää siinä riskissä, että joku Paypal saa päähänsä, että olet edistänyt väärää tietoa? Sehän on ihan mielivaltainen perustelu. Toisekseen, ei Paypal voi alkaa sakottaa mielivaltaisesti ihmisiä. Eihän sellainen olisi edes laillista. Ei voi, vaikka jossain käyttöehdoissa niin lukisikin. Kuka määrittelisi silloin esim. väärän tiedon?

Kata

Niinpä!Varmaan sukkeri ja porttipoika.

Jäitä hattuun

Jep, yhtä mielivaltainen perustelu kuin vaikkapa tiettyjen tahojen hanke lihansyönnin kieltämisestä vetoamalla ilmastonsuojeluun.

Aatu H.

Kotkanpesällä on MobilePay.

Timo

Lahjoitetty myös tätä kautta! 😉

Uusimmat uutiset