Kotimaa Kulttuuri

Sinimusta Liike: Kielletyt Kirjat teki reilun lahjoituksen puolueelle

Kuva: Kielletyt Kirjat

Sinimusta Liike kertoo sosiaalisen median kanavillaan saaneensa runsaan lahjoituksen Kielletyiltä Kirjoilta. Liike kertoo käyttävänsä lahjoitusvarat verkkokaupan perustamiseen sekä markkinointikuluihin.

”Kielletyt Kirjat teki runsaan rahalahjoituksen Sinimustalle Liikkeelle. Lahjoitus käytetään videomarkkinointiin, somenäkyvyyteen ja kannatustuotteiden verkkokaupan perustamiseen. Olemme erittäin kiitollisia tuesta. Tukekaa te tätä kirjakauppaa www.kielletytkirjat.com”, puoluerekisteriin pääsyä varten kannattajakortteja keräävä liike kirjoittaa.

Kielletyt Kirjat oli vastikään ”boikotin” kohteena valtamedian ja äärivasemmiston hyökätessä sen kimppuun. Tämä ”boikotti” aiheutti kauppaan jättimäisen tilaussuman, jonka vuoksi nyt kaupalla oli varaa osoittaa rahallista tukea poliittiseen toimintaan. Kirjakaupan omalla Telegram-sivulla kerrotaan, ettei kyseiselle kaupalle tuen osoitus ole pelkkää sanahelinää.

Kauppias kommentoi Kansalaiselle lahjoittaneensa ”boikotin” aikana tulleita varoja useammalle poliittiselle ryhmälle. ”He voivat sitten itse tiedottaa asiasta julkisuuteen, jos haluavat. Minulle tärkeintä on, että homma toimii ja toiminta kehittyy”, hän kertoo. ”Lisää boikotteja, kiitos, niin voidaan tukea enemmänkin eri tahoja”, hän jatkaa.

Kielletyillä Kirjoilla on ollut jo ennen kohua mainos myös Kansalaisen sivuilla. Kauppa on ollut nettikaupan lisäksi esillä usein kansallismielisissä tapahtumissa myyntipöydän kanssa.

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Puhukoot teot puolestaan!

Ilkka Forsten

Minunkin dinaarini menivät lopulta hyvään tarkoitukseen. Tuli tilattua kirjoja jokin aika sitten.

Harri

Laitankin nyt ihan vaan periaatteesta menemään tilausta Kielletyille kirjoille 🙂

Tuumailija

Todellakin lisää boikottia, oikein halveeraava kirjoitus HS:n, IL:n ja IS:n etusivuille tästä väkivaltaisesta äärioikestolaisesta kirjakaupasta.

Karavaani liikkuu ja koirat haukkuu.

Nationalisti

Upeaa toimintaa, muistakaa keskittää ostoksenne kansallismielisille toimijoille, kaikki tuki on tarpeen!

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa