Kotimaa Kulttuuri

Viikko aikaa Kotkanpesä 3-seminaariin!

Tiedote 13.5.2023 | Kansallismielisten Liittouma ry

Tulevaan Kotkanpesä 3-seminaariin on enää viikko aikaa. Tapahtumassa tulee olemaan esitelmiä, kansallismielisiä kauppiaita, ruoka- ja juomatarjoilua sekä loistavaa seuraa ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Paikalle tulee ulkomaalaisvieraita unkarilaisesta Légió Hungaria-aktivistijärjestöstä ja suomalaisina puhujina Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja ja kansalaisaktivisti Tuukka Kuru sekä Kansallismielisten Liittouman puheenjohtaja Terhi Kiemunki.

Seminaarissa kerätään rahaa Operaatio Kotkanpesälle, jonka tarkoituksena on ostaa kansallismielisten kollektiiviseen käyttöön tila, jossa ei ole pelkoa sen alta menemisestä tänä poliittisen syrjinnän aikakautena.

Lippuja on myyty jo hyvin, mutta tilaa on vielä jonkin verran. Varmista siis paikkasi ostamalla pilettisi etukäteen tiistaihin 16.5. mennessä. Voit ostaa lipun seuraavin ohjein:

Laita 30 euroa tilille FI13 4500 0010 1552 70 tai MobilePaylla numeroon 18898 viimeistään tiistaina 16.5. Laita viestiin mukaan kaikkien lipun ostaneiden nimet sekä sähköpostiosoite, josta saamme yhteyden sinuun. Tapahtumapaikan osoite kerrotaan lipun maksaneille tapahtumaa edeltävänä päivänä sähköpostilla.

Voit myös tukea keräystä lahjoittamalla seuraavin tiedoin:

Tilinumero: FI13 4500 0010 1552 70
Saaja: Kansallismielisten liittouma ry
MobilePay: 18898
Lupanumero: RA/2021/1043

Kotkanpesä 3-seminaarissa 20.5. myynnissä myös kannatustuotteitamme!

Operaatio Kotkanpesän kannatustuotekauppa: Kannatustuotteet – Kansallismielisten liittouma Ry (kansallismielinen.fi)

Kansallismielisten Liittouma

 

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kyllönen

Vaikka kunnioitan muita puoluita, niin ikävä kyllä on sanottava ettei ne muuta mitään.