Kulttuuri Muu maailma

Yhdysvallat: ”Rock the Woke” -kampanja aikoo kyseenalaistaa ja boikotoida yrityksiä, jotka lähtevät mukaan Woke-kulttuuriin

Kuva: Flickr.

Job Creators Network (JCN), yksi Amerikan suurimmista pk-yritysten etujärjestöistä, on käynnistämässä kampanjaa nimeltä ”Rock the Woke”. Järjestön mukaan kampanja tuo esiin räikeitä esimerkkejä siitä, miten “wokeness” (“herääminen”) valtaa vapaan markkinatalouden pääomaa.

Aloite painostaa yrityksiä ”keskittymään tarjoamaan tuotteita ja palveluja, joita kuluttajat haluavat, eikä toimimaan kulttuurisotureina”, JCN sanoo lausunnossaan. “Rock the Woke” -aloitteeseen sisältyy kansallinen radiomainoskampanja, korkean profiilin mainostauluja, digitaalisia mainoksia, videoita sosiaalisessa mediassa ja mahdollisia oikeustoimia.

JCN suuntaa katseensa ensin Disneyyn.

”Rock the Woke” -mainokset kannustavat kuluttajia sitoutumaan ”No Mouse in My House” (“Ei Mikki Hiirtä Minun Talooni”) -lupaukseen ja boikotoimaan Disneyn massiivista viihdeimperiumia, kunnes se tajuaa, että sen on keskityttävä viihdyttämään perheitä eikä toimimaan äärivasemmiston käsikassarana”, lausunnossa sanottiin.

Disney on todellakin näyttänyt enemmän poliittiselta toimintakomitealta kuin voittoa tavoittelevalta suuryritykseltä. Aiemmin tänä vuonna Disney julisti sodan Floridan vanhempien oikeuksia opetuksessa koskevaa lakia vastaan, joka kieltää seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuoli-ideologian – mukaan lukien transsukupuolisuuden – opettamisen lapsille päiväkodista kolmanteen luokkaan.

Disneyn toimitusjohtaja Bob Chapek on vannonut taistelevansa lain kumoamiseksi, vaikka Floridan äänestäjät tukevat sitä puoluerajat ylittävällä tavalla.

”Disneyn kaltaisten yhtiöiden on aika ymmärtää, että jos ne menevät mukaan ”wokeiluun”, ne menevät konkurssiin”. Kannustamme kaikkia kuluttajia boikotoimaan Disneytä ja sen omistamia yrityksiä lähettääkseen viestin, että niiden tulisi pysyä erossa kulttuurisodista ja keskittyä viihteeseen”, Rock the Woke -verkkosivustolla lukee.

Disney meni mukaan ”wokeiluun” ja sen osakkeet romahtivat.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Disney Parks (@disneyparks) jakama julkaisu

Vastatoimena Florida riisti hiljattain Disneylta itsehallinto-oikeudet Orlandossa, mikä saattaa altistaa yhtiön uusille veroille ja hallituksen määräyksille.

”On liian yleistä, että yritykset tekevät vääriä päätöksiä ja yrittävät vedota liberaalien poliitikkojen ja aktivistiryhmien viimeisimpään painostukseen. Näillä päätöksillä ei ole mitään tekemistä yritysten tai niiden kannattavuuden kanssa. Ne ovat poliittisten valheiden ja manipuloinnin tulosta”, sanoi Alfredo Ortiz, JCN:n toimitusjohtaja.

”Meidän on painostettava heitä aktiivisesti, ja se tarkoittaa, että amerikkalaiset on saatava mukaan. ”Rock the Woke” on juuri sitä, kulttuuripyrkimys häpäistä yrityksiä, jotka ovat menneet mukaan ”wokeiluun””, Ortiz jatkoi. ”Tavoitteenamme on korjata näiden yritysten toimintatapa radiomainosten, sosiaalisen median toimien, mainostaulujen ja jopa mahdollisten oikeustoimien avulla.”

”Rock the Woke” tarjoaa synergiaa JCN:n muiden aloitteiden kanssa, mukaan lukien aloitteet, jotka toimivat näiden yritysten johtokuntien sisällä. ”Rock the Woke” antaa amerikkalaisille mahdollisuuden saada äänensä kuuluviin ja estää vasemmistoa tekemästä johtokunnista ”wokeja” (heränneitä) – samalla tavalla kuin he yrittävät tehdä myös koulujen luokkahuoneista ”wokeja”.”

Lisätietoja on osoitteessa RockTheWoke.com.

Lähde: Breitbart

27 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Disney meni heti vessanpönttö asteelle kun Walt Disneyn perikunta möi sen j..talaiselle omistajalle. On silkka fakta siinä missä oma ruma naamani, että uskonnottomat j..talaiset ovat Yhdysvalloissa ja Euroopassa olleet kristittyjen valkoisten yhteiskuntien mädättäjiä. Ja edellinen on vielä kaunista puhetta eikä kaunaista puhetta! No, Herra on itse seuransa valinnut.

Jerry Cotton

Tuosta joukosta löytyy terävimpiä aivoja suhteellisen paljon. Esimerkiksi puolet oikeista Nobeleista menee heille. Se, että joukkoon mahtuu myös mätämunia ei kerro mitään koko joukosta. Nuo eivät itseasiassa toimi uskonsa mukaan, vaan heitä ohjaa kulttuurimarxistinen ideologia. Meilläkin on noita mädättäjiä ja he ovat ihan ateisteja. Katso vaikka YLEä.

ike

Näinä aikoina pienikin valopilkku on kuitenkin valopilkku.

Lieväasteinen

Woke, BLM ja Antifa ovat Yhdysvaltain vasuridemsien rynnäkköjoukkoja (Sturmabteilung), joiden tarkoituksena on järjestyksen horjuttaminen, valtiojärjestelmän purkaminen ja väkivaltainen vallankaappaus tavoitteena äärivasemmistolainen diktatuuri.

Lieväasteinen

Kaikista huolimatta Yhdysvalloissa on sananvapaus ja saa sanoa periaatteessa mitä vaan, kun ei yllytä väkivaltaan. Yhdysvalloissa on mahdollinen sekä wokeness- että wokeless-toiminta. Suomessa on eri tilanne. Woke ja intersektionaalinen feminismi on hallituksen mukaan maan virallinen ideologia, ja woke-vastainen järjestö tai liike olisi Suomessa heti kielletty rasistisena ja fasistisena.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Lieväasteinen
Armis

watch/now-these-demons-are-trying-to-promote-a-satan-after-school-club-somewhere-in-america_vi5Intn3mFJAf8h.html

Pena

Kuten Donald Trump totesi hyvin: ”kaikki woke muuttuu p..kaksi.” Pitää paikkansa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Pena
John Quiman

Disneyn osake oli tammikuun 3. päivä noin 157 USD ja eilen noin 103 USD. Suuntaus tuntuu olevan tasaisesti alaspäin.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Juha

Hyvä niin. Saataispa suomalaiset wokeyhtiötkin miinukselle.. esim marksistinen Sodoma Oy on punakommariwokekulttuurin pää-äänenkannattaja

juu

Itsellä ei varmasti ole mitään kenenkään seksuaalisuutta vastaan.
Aikuiset ihmiset tehköön keskenään mitä haluaa vaikka avioon, mitä se minulle kuuluu?
Mutta olen seurannu USA:ta pitkään enemmän kuin Suomea.
Ja se on oikeasti aika sairasta.

John Quiman

Tuossa wokeilussa onkin kysymys lasten manipuoloinnista.

Mikä WOKE?

…kun vielä joku osaisi selittää kansantajuisesti ilman englanninkielisiä lyhenteistä tai sanoja mitä tuo ”woke” oikein tarkoittaa. Herääminenhän on ihan eri asia kuin mielenterveysongemista johtuva kieroutunut käytös joka tulee esiin esim. seksualisuudessa.

Armis

Oliskohan tarkoitus tehdä käänteinen käsitys sotkemaan heräämistä kusetukseen. Jotenkin noin oon arvioinu.

Armis

käänteinen käsitys sotkemaan heräämistä kusetukseen. Siis heräämiseen siihen todelliseen kusetukseen jota on tehty vuosisatoja ihmisten uneen ohjaamiseen. Nyt tätä wokea käytetään luonnollistamaan kaikkea pedojen ja pervojen käyttäytymistä. Jotenkin noin oon arvioinu.

Lieväasteinen

Woke on afroamerikkalaista murretta (normaalienglanniksi awake) ja nykyään se tarkoittaa aina hereillä, aina valppaana, aina kyttäämässä eri mieltä olevia.

Ilkka Forsten

Dindu nuffin…

Kata

Wokeja on meilläkin…katsele ympärillesi …he ovat vastaan järjestäytynyttä yhteiskuntaa.He tykkäävät anarkiasta ja avoimista rajoista ja että kaupasta saa ottaa mitä haluaa ja kukaan ei saa vastustaa.
Heillä on monenväristä tukkaa ja tatskoja ja renkaita…(en tarkoita että kaikki keltatukat on wokeja).Sukupuolia ei juuri erota koska niitähän on 500…ainakin ja se on tunne ei biologiaa…saat olla tänään mitä haluat.
Työnantaja voi olla ihmeissään aamuisin…jos siis tuota töissä….

Työnteko ei heitä kiinnosta vaan remuaminen ympäriinsä(elopapanat mm)ja todellakin,kaikkien normien rikkominen kuten tuo lasten sukupuolien lääkkeillä muuttaminen ja että 5v voi tehdä sen….Heille tuotiin alpakkoja eri ”rauhoittumispaikoille” kun Trump valittiin koska ”kohta meillä on hiamerkki ja meidät viedään leireille”…no sekin on tullut monessa paikassa esiin plandemian kautta…mutta Joe ja kumppanit siellä ja muut muualla,vihervasemmisto+multimiljonäärit ,sai aikaan ”kiinailmiön”…
Woket on siis hyödyllisdä idiootteja.Samaa kuin Cancel-kulttuuri…
Lapsille wokeopet tuo seksiä kaikin tavoin esiin(jopa päiväkodeissa) mutta prideä eniten…niin monta ällöä tapausta paljastunut ainakin jenkeissä.Onneksi vanhemmat tyssää hommat ja opet useimmiten saa kenkää..ainakin vielä.

https://www.instagram.com/reel/CelxEchPjiG/?utm_source=ig_web_copy_link

Oletettu-mies-woke…sekoja…

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Kata
Lieväasteinen

”Heillä on monenväristä tukkaa ja tatskoja ja renkaita…”

Heillä on myrkynväristä tukkaa tai woke-naiset ajelevat itsensä kaljuiksi.

ike

Muistakaa aina että väkivalta on aina kuulunut ollennaisena osana näiden Leftistien käyttäytymiseen.

Tuumailija

Näinhän se suomessakin tapahtuu. Eräässä pride tapahtumassahan oli ensin alpakoita paijattavana ja sitten chemfisting pläjäys eetteriin.
Suomessa ei opettajat saa potkuja kun tätä propagandaa jakavat ”sitoutumattomina”, koska OKM näin sanelee opettamisen sisällön.

Yliopistoillakin on kriitisen ajattelun kursseja, mutta mitään vasemmistolaista/vihreää ei saa kritisoida tai kyseenalaistaa, vart(t)avasten tulee Turusta luennoitsija puhumaan, näin ollut jo pari vuosikymmentä ellei kauemminkin.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Tuumailija
Ilkka Forsten

Tatuoinnit ei tee ihmisestä Wokea, jos tekisi, minäkin olisin superwoke.

Kata

No miehän kiriotin ettei kaikki vaikka keltatukkaa eli etten yleistä.
Mutta nämä hm hm usein pyöreähköt rouvat tiukoissa legginseissä ja topissa ja käsivarret ja kaula kukkii…Ja kun juttu alkaa niin mie nostan jalkaa…😄😣

juu

Eiköhän se riitä kun vasemmistolasesta ”heräämisestä” seuraa vain painajaisia.

ike

Aika vaikeaa koska se vähän riippuu keneltä kysyy ja punavihreille on ominaista käsitteiden sotkeminen, jopa uuden määritelmän niille antaminen että keskustelu kävisi mahdollisimman vaikeaksi ja jokainen voisi sitten omasta määritelmästään käsin perustella miksi on oikeassa. Se kai ei ole sivistyneen keskustelun tarkoitus.

Kata

Näin on.18v on nyt liian nuori ostamaan kiväärin no se vois olla ok mutta…5v on kypsä muuttamaan sukupuoltaan jos tuntuu siltä ja yhteiskunnan piikkiin.SAIRASTA!
https://www.instagram.com/p/CekGTogBn1-/?utm_source=ig_web_copy_link

Ilkka Forsten

Kiväärin ostolupa pitäisi olla kaikilla, myöskin suomessa, ja lupa kantaa sitä mukana sekä käyttää tarvittaessa. USA:n osavaltioista ne joissa on eniten aseita, ja saatavuus helppoa, sattuu vähiten hillitöntä väkivaltaa. Tämä ei ole minun keksimä juttu, tämä on FBI:n tilasto.

Takavuosina, en nyt muista mikä osavaltioista oli kyseessä, sattui hampurilaisravintolassa silmitön ammuskelu, jossa yksi aseistettu ääliö sai mellastaa pitkän aikaa ennen kuin kukaan ehti hätiin. Sen tapauksen jälkeen haastateltiin paikallisia, joista jäi mieleen yhden henkilön toteamus. ” Mikäli tässä osavaltiossa olisi kaikilla mukana ase, sekin näytös olisi loppunut alkuunsa, sillä näitä ei koskaan tapahtunut 1800 luvulla, jolloin aseita kannettiin vapaasti. ”

Se muuten on näin. Ei ne kouluihin tai mihin tahansa suunnatut teot olisi niin tuosta vaan juttuja, jos tekijällä olisi tiedossa että takaisin tulee, ja jään hopealle siinä melskeessä. Oletteko koskaan kuulleet että jotain vastavaa olisi sattunut vaikkapa aseliikkeessä, tai ampumaradalla ?

Kata

Totta.Jos Uvalden opeilla olis ollu aseet tai edes aseistettu vartija heti kun se mielipuoli alkoi hulluutensa…Asiat olis toisin.
Mutta Joe huutaa että 2nd amand pitää poistaa,mikään ei ole pysyvää….Hullut.Vielä ne sen tekee jos marraskuu näkyy konservatiiveille huonona.😬

Uusimmat uutiset