Muu maailma

Yhdysvaltain armeijalla rekrytointivaikeuksia valkoisten keskuudessa – syynä woketus

Kuvituskuva. Kuva: Flickr / Public domain / Navy Medicine.

Yhdysvaltain armeijan valkoisten sotilaiden rekrytointi on laskenut merkittävästi viimeisen puolen vuosikymmenen aikana. Tämä lasku muodostaa suuren osan historiallisesta rekrytointilamasta, joka on kasvavan huolen aiheena armeijan johdolle.

Vuonna 2018 yhteensä 44 042 uutta armeijan rekrytoitua luokiteltiin palveluksessa valkoisiksi, mutta tämä luku on laskenut johdonmukaisesti joka vuosi, saavuttaen alhaisen 25 070:n vuonna 2023, jossa 6 %:n lasku vuodesta 2022 vuoteen 2023 oli merkittävin pudotus. Mikään muu demografian ryhmä ei ole kokenut yhtä jyrkkää laskua, vaikka vuosittain on ollut nousuja ja laskuja.

Vuonna 2018 uusista rekrytoinneista 56,4 % luokiteltiin valkoisiksi. Vuonna 2023 tämä luku oli laskenut 44 %:iin. Samalla viiden vuoden ajanjaksolla mustien rekrytoitujen osuus on noussut 20 %:sta 24 %:iin ja hispaanien 17 %:sta 24 %:iin.

Valkoisten rekrytoinnin lasku on tapahtunut paljon nopeammin kuin valtakunnalliset demografiset muutokset, tietoasiantuntijat ja armeijan viranomaiset huomauttivat. He eivät näe yhtä syytä rekrytointiongelmaan, vaan osoittivat yhteenliittymään ongelmia armeijan rekrytoinnissa, mukaan lukien puolueellinen tarkastelu palveluksesta, kasvava lihavuusepidemia ja alirahoitettu julkinen koulutusjärjestelmä.

Yhä useammat valkoiset nuoret miehet ovat myös kyllästyneet woke-ideologiaan, jonka kelkkaan myös Yhdysvaltain armeija on lähtenyt. Pienenevää määrää ihmisistä kiinnostaa taistella Israelin etua ajavissa sodissa ympäri maailmaa sateenkaarilipun alla.

Armeijan markkinointi LGBT-ideologialla ei ole osunut kohdeyleisölle, sillä sotia harvemmin sotivat epäisänmaalliset ja testosteronin puutteesta kärsivät yksilöt.

Lähde: Yahoo

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian
Marko Kristian

Kyllä mekin ollaan nyt vähän väärässä jengissä.
Tietysti ois kiva ajatella että ollaan hyvien puolella, mutta ei se ole niin yksinkertaista, paitsi yksinkertaisille ihmisille tietenkin.
Häviäjien puolella taas ollaan, niin kuin oltiin natsisaksan aikaankin.
Meidän historiankirjoittajat on saanut siitä jonkinmoisen voiton väännetty6ä.

John Quiman

Suomi ei ollut natsi-Saksan puolella, vaan omalla puolellaan ja käytännön pakosta Suomen oli otettava apu Saksasta, sillä toinen vaihtoehto oli Neuvostoliitto. Saksan apu auttoi säilyttämään itsenäisyyden. Neuvostoliiton apu olisi pitkälti tuhonnut kansan. Ilman Saksan apua, olisi se Neuvostoliiton ”apu” vyörynyt” maahan väkisin.

Torjuntavoitto on ihan oikea määritelmä. Suomen asema oli puolustautua niin hyvin kuin suinkin Venäjän, silloin salanimellä Neuvostoliitto, imperialismia vastaan. Se torjuttiin, on fakta, eikä sitä poista se, että tuli tappioitakin.

John Quiman

Koska nyt katsot Suomen olevan väärässä jengissä, uskonet, että Venäjän ystävänä oleminen olisi se oikea ratkaisu, kuten Valko-Venäjälläkin on tehty.

Venäjälle ystäviä ovat ne, joita se voi määräillä ja lypsää.

Jos joku uskoo, että puolueettomana pysyminen olisi hyvä ratkaisu, elää se joku kuvitellussa todellisuudessa. Puolueettomuus asettaisi Suomen Venäjän mielivallan uhriksi, seuraavaksi Ukrainaksi.

John Quiman

Ei kai houkuttele, jos armeijasta tehdään höpönassujen kerho. Ei tunnu enää armeijalta.