Kolumnit

Natsihysterialle arvaamattoman kova hintalappu?

Silminnähden hysteerinen naisoletettu.

Kuten tiedettyä Venäjän Ukrainaan kohdistuvan silmittömän hyökkäyssodan yksi julkilausuttu motiivi on jälkimmäisen valtion hallinnon väitetty natsimielisyys. Niinpä jo kolmatta kuukautta jatkuvan silmittömän teurastuksen eräänä tavoitteena on ”denatsifikaatio”. Kremlin propagandamylly onkin jauhanut vaivojaan säästelemättä (luonnollisesti paikkansa pitämättömiä) teorioita väitteidensä tueksi.

En jaa niitä tähän hienotunteisuussyistä vaan kehotan kääntämään katseet koti-Suomeen ja sen mediakentän lähimenneisyyteen aiheen parissa.

Suomessa tiedostavainen mediaväki ja vihervasemmisto ovat jo vuosikausia tehneet samaa työtä, mutteivat suinkaan mitään ulkovaltaa vaan ihan maamme omia vallankäyttäjiä sekä instituutioita kohtaan. Pyrkimyksenä on ollut osoittaa se, että osa eduskunnasta ja ajoittain myös Suomen poliisista on natsiaatteelle, tarkemmin sanottuna kansallissosialismille, myötämielinen.

Se, että säihkysilmäinen ekoaktivistinuorukainen huutaa mielenosoituksesta maijaan tai linja-autoon kannettaessa ”poliisi on natsi” on pientä verrattuna siihen, että ”ulkomaalaisen näköisiltä ihmisiltä” henkilöllisyystodistusta virantoimituksessa pyytävä poliisiviranomainen olisi jonkinlainen rasismin, fasismin ja natsismin ruumiillistuma.

Surullisinta tässä kuviossa on se, että vihervasemmistolaisesti orientoitunut tiedostavaisto ei ole kaikkina kuluneina vuosina hysterisoinut itseään sekä muita saadakseen valtiovallan ja sen alaisten instituutioiden osalta aikaiseksi mitään muutosta. Tarkoittamani ja kaikkein kovaäänisin sekä itseäni toistaen hysteerisin väki on itse asiassa osoittanut olevansa varsin kykenemätön lailliseen ja parlamentaariseen vaikuttamiseen.

He ovat toimineet näin poliittisessa mustamaalamistarkoituksessa. Lisäbonuksena tietysti tulee oman moraalisen sädekehän kirkastuminen kunkin muka hyvinkin tärkeäksi koetun natsi-ilmiannon kautta. Juuri samoja tarkoitusperiä ajaa Venäjä Ukrainan tapauksessa. Venäjä käyttää samaa hybridivaikuttamisen keinovalikoimaa varsin todennäköisesti myös jatkossa. Tätä ajatellen sille on turha antaa lisää aseita.

En jaksa luetella tähän sen kummempia esimerkkejä kuin erinäisissä valokuvissa esiintyneet henkilöt erinäisessä seurassa tai erinäisten henkilöiden keskinäiset sosiaalisen median tuttavuudet.

Vihervasemmistoon puoluekannan osalta varsinaisesti kuulumaton kokoomuksen Kirsi Piha, tuo lopulta leikin kesken jättänyt Helsingin pormestariehdokas, lausui jotain sen suuntaista, että on hirveää, kun natsit marssivat parvekkeen alla. En väitä, ettenkö tietäisi, että Suomen kamaralla on itsenäisyyspäivää myöten liehunut hakaristilippuja. En väitä, ettenkö tietäisi järjestöstä nimeltä PVL.

Kyseiset pormestarivaalit käytiin aikapäiviä ennen Venäjän hyökkäystä Ukrainaan. Toivon, että niin sanotusti pyytämättä ja yllättäen eteen tullut sotatila palautti kaikesta sanoinkuvailemattomasta raakuudestaan huolimatta edes ripauksen suhteellisuudentajua jopa hysterialle alttiiseen väestönosaamme.

Kuka kehtaa jatkossa väittää, että muutaman yksittäisen hörhön hakaristilippukulkue (josta Suomen muissa asiayhteyksissä parjattu poliisi peräti takavarikoi kyseiset liput) merkitsisi mitään esimerkiksi maamme hallintosäännön suhteen? Jos mietit edes sitä, että Muhonen tässä kivasti puolustelee natseja, olet pahasti hakoteillä terveen itsekriittisyyden ja suhteellisuudentajun polulta.

Vaan onko jotain peruuttamatonta jo tapahtunut? Tarkoitan tällä kysymyksellä sitä, että tuleeko mielikuvituksen rajoja koetteleva hysterian lietsonta ennen pitkää kostautumaan hirvittämimmällä mahdollisella tavalla, eli Venäjän asevoimien invaasiolla? Ainoa ratkaisu, joka meidät itsenäisenä kansakuntana pelastaa, on NATO-jäsenyys.

”Ei koskaan enää yksin!” sanoi jo Adolf Ehrnroothkin.

52 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
jo riittää

Natsit on hienoja ihmisiä toisinkuin globalistit ja imperialistit kuten : Usa, EU, Israel, Venäjä

Tomppa

Kansalaisen kolumnistit ovat järjestään retardeja. Kyllä taso on laskenut toimituskunnan vaihtumisen myötä todella surkeaksi. Ikävä tulee Petri Saarelaa. No, satunnaisestihan tätä aviisia vain selainen, että ei sen puoleen…

Jns. Man

Minkä takia tästä sodasta ei puhuta vain ’Ukrainan sotana’? Kuten puhutaan ’Irakin sodasta’ tai ’Vietnamin sodasta’? Nyt on ilmeisesti yhteisesti sovittu että puhutaan, ’Venäjän aloittamasta hyökkäyssodasta’ tai ’Venäjän Ukrainaan kohdistuvan silmittömän hyökkäyssodasta’.
Lapsellista manipulaatiota.

Jäitä hattuun

Totta. Tuollainen manipulaatio kertoo juuri siitä, että mistään tosiasioihin nojaavasta tiedonvälityksestä ei ole kyse, vaan tässä ollaan nimenomaisesti levittämässä propagandaa.

Hassu juttu sinänsä on, että vaikka kansallismieliset suomalaiset yleensä osaavat varsin hyvin tunnistaa Yle-propagandan ja muun valtamedian levittämän poliittisesti värittyneen julistuksen, monet heistä kadottavat tämän Ukraina-kysymyksen kohdalla kykynsä lähdekriittisyyteen aivan kokonaan ja nielevät valtamedian syöttämän propagandan ihan täysin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jäitä hattuun
Jegros

Niin kremlin totuuksia nieleviä täällä ei ennen ollutkaan..

hedonismi narsismi-liberaali-

eri asia mutta
miten helvetissä jollain 7 päivää lehdellä on
lupa julkaisuunsa
se pitäisi perua välittömästi
Kaupunkilaiset kauhistuivat! Henry Saari teki tarpeensa puistossa – kuva!
Shirly Karvinen tyylikkäässä kuvassa – flirttailee Sannin kanssa estoitta
tämä julkaisu edustaa juuri sitä
mihin rappio tilaan tämä
liberaali demokratia
on maailman ihmiset vienyt
ja nämä turhat 7 hörhöt elävät luxuksessa sen rappion sisällä
tuottamalla juuri sitä moraalitonta
rappiota jota me tirkistelemme
kuten sofian tissejä
jonka kertoo
liberaali runkkareille 7 päivää
seuraavana päivänä he painelevat itse johonkin silikoni leikkaukseen
vakuuttuneina täydellisestä liberaali muovi maailman arvoista
kun esim isot rinnat ja tuhannet selfiet niistä
ovat ainoa ihmisyytesi mittari

liberaali demokratian loppu tulos

vertaus
liberaali demokratian tulevaisuutta ja elämän kaarta
voi verrata Henry Saaren elämään
pinta liidosta totaali rappiolle
ja mihin se lopulta koko maailman ihmiset ajaa

Jupi

Ihan asiasta kukkaruukkuun, 7 Päivää on muuten pitkään ollut suomen myydyin lehti jos mä en väärin muista

Hh1488

hahah no ei yllätä ku ulos katsoo

NATO-hysterian kallis hinta

Tästä me pääsemme hyvinkin luetun ymmärtämiseen. Kuka on sanonut tai kirjoittanut että Ukrainalaisten hallinto on natsimielinen?

Ukrainan armeijan rinnalla, CIA:n rahoilla, toimii kaksi itsenäistä natzi-pataljoonaa joita Ukrainan hallitus ei ole pystynyt hallitsemaan vuoden 2010 jälkeen. Ne elävät omaa elämäänsä ja tekevät mitä haluavat. Ne ovat Azov ja Aidan. Niden kauluto, koulutus ja rahoitus on tullut vuodesa -56 Amerikan yhdysvaltojen CIA:lta. Ja kun jossain vaiheessa Zelensk koitti saada niitä hyökkäyksiä ja kansanmurhaa kuriin Donbasin ja Luhanskin autonomisissa tasavalloissa, Ne haistatteli Zelenskylle pitkät ja käski sen kelkkoa takaisin Kiovaan.

Sen verran on Zelenkykin lännen talutusnuorassa että itse Iso-Britania pääministeri Boris Jeltsin lensi Kiovaan ja käski Zelenskyn olla antautumatta, kun se meinasi antautua jo sodan alussa kun näki että maa tullaan tuhoamaan ja kansaa tapetaan. Niimpä Zelensky ei ole halunnut sen jälkeen neuvotella vaan on aina vaatinut.

Toki apuun tuli USA:N suurin palkka-armeija BlackWater, nykyiseltä nimeltään Academy. Sielä on myös Dyncorp sekä Ranskan muukalaislegioonen eläkkeellä olevia sotilaita. Mutta mys aktiiviuran upseereja Ranskasta, Iso-Britaniasta ja USA:sta. Osa loukussa vielä Azovstalin tehtaan alla olevissa bunkkereissa. Ja sitähän tässä länsi pelkää että he selvivät sieltä hengissä tunnistamista ja kuulusteluja varten.

Mutta että miten tämä NATO, joka maksaa Suomelle joka vuosi >7,8 miljradisa euroa aseostoina, jotenkin turvaisi maatamme paremmin kuin Paasikisi-Kekkosen puolueettomuuslinja? Väitän että NATO-liittymisellä on kalliimpi hinta. Se hinta on valtio nimeltä Suomi.

Ja jos on puutetta videoisat tai sotapäivkirjoista siltä osin mitä on tapahtunut minäkin päivänä, niin tältä sivustolta saa lisää tietoa:

https://southfront.org/

Piikkilampaat

Siinä sitä läjäys taas täyttä propagandaa.
Natojäsennyys ensinnäkään ei maksa Suomelle edes 0,1% tuosta.
Suomi sitävastoin saa alennuksia paremmista aseostoista ja kalusto ostoista.
Ei siinä mitään, taas tuli otettua tiedot ja laitettua suoraan esivallalle, joten kohta vaikenee taas yksi putinisti levittämästä kyseisenlaista propagandaa.

NATO hysterian kallis hinta

NATO-artikloissa sanotaan että 3.1% BKT:stä joka Suomella oli viime vuonna ~246 miljardia euroa.

Maistuu teillä varmaa pahalle suussa

Ensinnäkin nato määrittelee suotavan maan _oman_ puolustus määrärahan ja sekin on budjetista…

Hh1488

Niinku eu:n piti olla sampo, toisin vaan kävi. Näillä globaaleilla pellekerhoilla on aina vitun kallis hintalappu.

Tomppa

Sinun, kuten monien Nato-kannattajien maailmankuvan voi tiivistää yhteen sanaan: tietämättömyys. Jos olet asepalvelukseen soveltuva, mitä kylläkin epäilen, onnittelen jo etukäteen Darwin-palkinnosta. Kun Suomi liittyy Natoon, Venäjä hyökkää Suomeen ja tekee kaltaisistasi Nato-typeryksistä verisiä rättejä.

John Quiman

Tompan käsitykset perustuvat virheelliseen tietoon ja siitä syntyneeseen pelkotilaan.

Ilkka Forsten

Höpö höpö !!! Ketäs Venäjän puolella on ? Uzbekkeja, Kazakstanilaisia, Syyrialaisia jne jne. Ai niin, putin suuri on sanonut ettei länsi saa lähettää ” muita kansallisuuksia ” sotimaan hänen sotaansa, kun siinä voi kuolla venäläisiä.. hah hah ahahahh ahhahahahahhhh !!! Ja sinä komppaat täysillä napoleonsyndroomasta kärsivää hullua.

Putin taisi pahottaa mielensä sitäkin kun ukrainalaiset iskivät rajat itäpuolelle, meni kuulemma sotarikokseksi, sillä venäläisten omaisuutta ei saa tuhota, eikä kansaan saa kohdistaa mitään voimatoimia. On ne kaalisopan kyllästämät Igorit tosi arvokasta joukkoa, voi sentään.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
John Quiman

Olihan Putin heti alussa sitä mieltä, että ukrainalaiset eivät saisi taistella vastaan, vaan heidän tulisi laskea aseensa. Juu, että väärin, jos ukrainalaiset tulittavat Venäjän puolelle. Tuollehan nauraa jo mahorkapellon toveritkin.

NATO hysterian kallis hinta

Minä en muista moista. Enkä ole mistään lukenut.

NATO hysterian kallis hinta

ei kyse ollutkaan siitä keitä taistelee Venäjän Puolella. Mutta kun meille yksinomaan toitotetaan miten 40 miljoonainen urhea Ukrainan kansa taistelee Suurta Venäjää vastaan niin se on valemediaa. Siksi toin julki kertomattoman totuuden.

…joka tarkoittaa että käynnissä on maailmansota jossa mukana on koko läntinen johto-, kalusto-, parhaat tiedusteljat- ja miehistö. Ja silti Venäjä vyöryttää koko ajan rintamiaan eteenpäin.

Kuvitelkaa mitä tapahtuisi Suomelle joka on maana pienempi ja väestötään onnettomampi. Tänne tuskin tulevat BackWater tai Dyncorp avuksi. Legioonalaisiakin näyy vähemmän. Eli, kohtalomme nyt alkaneessa kolmannessa maailmansodassa on olla tuhottu valtio. Tämä viimeinen kappale on spekulaaiota, jos joku ei mmärtänyt.

jegros vekkuli

No ainakin myönnät, että venäjä on kusipäiden maa joka haluaa levittäytyä ympärilleen raiskalemaan lapsia, tietenkin sinun mukaasi se johtuu siitä, että putin on raumalaisten käskyläinen ja sen on pakko toimia niin. No onneksi lopuksi vielä toteat, että suomen tulee liittyä natoon.
Btw Venäläiset tulee seuraavina somaleiden jälkeen raiskaustilastoissa voisi sijoittua paremminkin mutta taitavat hakata naisensa niin ette iso osa pysyy piilossa ja naiset eivät luota suomen oikeuslaitokseen kun ovat tottuneet venäjän malliin jossa on turha puhua miesten tekemisistä.

Jari

Du är helt VANLIG människa

Runtiti-pou

Aivan täyttä pötyä. Ukrainalla on tietenkin ollut täysi kontrolli näistä pataljoonista ja natseja niissä on ollut vain muutama ulkomailta tullut vapaaehtoinen. Näitä on Venäjän propagandan ja Lännen hysterian vuoksi karsittu. Pataljoonat ovat nationalistien perustamia, mutta siis otettu osaksi valtion koneistoa.
Se yksi ainoa netissä kiertävä kuva, jossa on natsilippu ja Ukrainan lippu ja Amerikan lippu, on mielestäni alkuperältään hämärä ja voi olla siis Venäjän lavastus. Kuva on vuodelta 2014

Poks

Niin venäjähän toi omia uusnatsejaan ukrainaan putinin wagner groupin jäsenethän niitä ovat perustajastaan lähtien..

nimetonna

”Elokapina Tynkkyselle: “Sä olet rasisti, natsi!” – jota seuraa totaalinen jauhotus”https://www.youtube.com/watch?v=2Nq4ePKOsYQ
Täytyy vain toivoa että edes joku sotilasvalan vannonut asevelvollinen täällä hölmölässä antaa näille rasisti-natseista houriville idiooteille anteeksi ja suostuu kaikesta huolimatta henkensä kaupalla puolustamaan näitäkin ääliöitä kohtaamasta heidän Venäläisiä hengenheimolaisiaan.
Ukrainassa taitavat tämän tyyppiset älykääpiötalitintit olla hyökkäävien vihollissotilaiden patjoina.

hedonismi narsismi-liberaali-

eri asia mutta
miten helvetissä jollain 7 päivää lehdellä on
lupa julkaisuunsa
se pitäisi perua välittömästi

miettikää tätä touhua
Kaupunkilaiset kauhistuivat! Henry Saari teki tarpeensa puistossa – kuva!
Shirly Karvinen tyylikkäässä kuvassa – flirttailee Sannin kanssa estoitta

tämä julkaisu edustaa juuri sitä
mihin rappio tilaan tämä
liberaali demokratia
on maailman vienyt
ja nämä hörhöt elävät luxuksessa sen rappion sisällä
tuottamalla juuri sitä moraalitonta rappiota

Pertsa

En kaipaa tähän maahan miehittäjiä,tulevat sitten Venäjältä tai mistä hyvänsä.Mutta siitä olen samaa mieltä että yhteiskunnan pitää hoitaa itsensä kuntoon,mitään Shirly Karvisia tai Sanneja me emme tarvitse.Me tarvitsemme normaaleja suomalaisia ihmisiä,jotka kouluttautuvat aloille,jotka pitävät tämän yhteiskunnan elinvoimaisena.Emme tarvitse taiteilijoita emmekä muita yhteiskunnan syöttiläitä,tarvitsemme insinöörejä,tuomareita,lääkäreitä ja muita hyödyllisen ammatin harjoittajia.

John Quiman

Taiteilijoita tarvitaan paljonkin, mutta ei tukirahaturhakkeita.

Zardex

Ukraina on terrorin kaappaama maa, jollaiseksi Suomikin NATO myötä voi tulla. Ukraina joka tapauksesa sitä on ja on ollut pitkään. Kuka tahansa täysjärkisesti asiaan paneutuva tulisi siihen johtopäätökseen, että Venäjä on Ukrainassa rauhan ja ihmisten turvallisuuden asialla, siitä huolimatta, vaikka toki Venäjällä on ohella painamassa vakavat oman turvallisuutensa kannalta tärkeät syyt. Rauhanturvaoperaation oikeudenmukaisesti ja kunniallisesti suorittaminen on kuitenkin Venäjälle tärkeää sen oman vakauden ja maineen takia siitä huolimatta, vaikka länsi elääkin täydellisessä harhassa Venäjän tosiasiallisen roolin suhteen Ukrainassa.
Venäjää pitäisi lähinnä auttaa kitkemään terroristit Ukrainasta, terroristit jotka siellä sisällissotaa ylläpitävät. Näihin terroristeihin lukeutuvat myös kaikki terroria tukevat NATO toimet ja NATO maiden toimet. Eittämättä myös NATO porukkaa on Ukrainassa. Ja jos Suomesta tulee NATO maa, ei ole mitään moraalista oikeutta estää Venäjää tulemasta kitkemään täälstä noita NATO rikollisia. NATO on sotarikollinen ja on parhaillaan housut kintussa tukemassa sotarikoksia. NATO liittyminen tässä tilanteessa, ja muutoinkin, mutta etenkin nyt, on suoraan rikollisen sodan puolelle liittymistä. Jokainen, joka NATO kaltaisen terroriorganisaation kanssa liittoutuu tai ajattelee tekevänstä vapaaehtoisesti yhteistyötä on selkeämmin Suomen vihollinen kuin Venäjä, kaikissa tilanteissa.

Piikkilampaat

Siinä pahin ryssän propaganda tuuteista.
Sinun rauhan ryssät on teurastaneet Ukrainnsa yli 10.000 siviiliä raakalaismaisesti.
Lähde tästä maasta helvettiin vielä kun kerkeät.

loppu tulos

provo kun suomi liittyy Natoon
MINÄ MUUTAN VENÄJÄLLE

Meri Kreikan

Hyvä. Anna mennä vaan. Sieltä se onni varmasti löytyy.

Piikkilampaat

Levität ryssän propagandaa.
Mutta kyllä tulet huomaamaan että tässä maassa tuolle on tulossa täysi rikosvastuu.

Ilkka Forsten

Oikeudenmukaisuus ja kunniallisuus onkin ollut venäjän armeijan tavaramerkki koko sodan ajan, mitä nyt muutamia joukkohautoja on löytynyt, naisia ja lapsia raiskattu, varastettu ukrainalaisten omaisuutta ja toteutettu täyttä mielivaltaa. Jos Ukraina olisi natomaa, luuletko että sitä olisi tapahtunut ? Entä se venäjän ” maine ”.. Se on jotain minkä lapsetkin tietävät tällä puolella rajaa pelkäksi tuubaksi.

Otetaanpa selville sinun IP -osoitteesi ja laitetaan se muistiin, niin on kertoa virkavallalle kuka pelaa venäläisten pussiin. Ikävä sanoa mutta se on varsin helppo toimenpide, ja kuten varmaan arvaat, petturella ei ole koskaan ollut mitään kaunista loppua.

NATO hysterian kallis hinta

Eikö olekkin outoa että ne kaduille surmatut ihmiset ilmestyvät vasta kaksi päivää sen jälkeen kun venäläiset ovat vetäytyneet? Ja poikkeuksetta Azovit löytävät ne.

Runtiti-pou

Eivät ilmestyneet ja azoveja tuolla ei ollut. Jutut ilmestyivät lehtiin vasta, kun tiedot oli varmistettu. Kyllä siellä heti kerrottiin ruumiista, kun sinne sotilaat ja tarkkailijat etenivät ja ne ruumiit näkyivät osaksi satelliittikuvista jo

Ilkka Forsten

Eikö olekin outoa että joukkohaudat syntyivät samaan aikaan kun Venäjän joukot oli alueella, ennen sitä ei hautoja ollut. Ja poikkeuksetta tämä on totta, toisin kuin kuin tuo sepustus myöhemmin ilmestyneistä vainajista.

Katsopas kun sitä on vähän hankala käydä toteamassa ennen venäläisten poistumista, ja niitä löysi ihan tavalliset ukrainan armeijan rekryytit tullessaan alueelle.

jegros vekkuli

Ne azov joukot mahtaa olla isot kun riittävät joka rintamalle.. Mikäs teille on uusin selitys noille neuvostoliiton(venäjän) miehittämille maille ja niissä tapahtuneille jutuille? Voin kertoa, että ne olivat kyllä ihan venäläisiä enkä tarvitse siihen edes uutisia tai kirjoja tai kuvia tai historiaa duuman mukaan… Että turha yrittää selitellä jotain toisia kansanryhmiä tai pankkiiria, ei niitä olleet pankkiirit kiristämässä olivat ihän täysiä elukoita ihan itse.

Kata
Aitokansallismielinen

Ilkalla näyttää jo menevän vihaaminen melkoisen tunteellisen ihmisen tasolle. Voimafantasioita unohtamatta. Kyllä nyt varmasti kaikkia jatkossa pelottaa kirjoittaa internettiin mielipiteitä tai faktoja, joista Ilkka ei tykkää, sillä Ilkka selvittää kuka on anonyymiteetin takana ja pistää hösseliksi. Sellainen on meidän Ilkka, tunteellinen kovispunisher.

Ilkka Forsten

Sano vaan missä haluat tavata, niin minä tulen kyllä paikalle, mutta epäilen että sinua ei siellä näy.

Slava Ukraini!

Maine ja yllätys!
Nehän ovat kumpikin sanoja, joilla ei oikeasti ole ladattuna valmiiksi nega- tai positiivisuutta.
Maine neukkulan kohdalla on pitkään ollut jo negatiivinen, mutta barbaarinen hyökkäyssota tietenkin kasvattaa sitä, sinne nega-suuntaan.
Lapsen kokema yllätys, saisi useimmiten olla positiivinen, usein olenkin kuullut, että negatiivinen juttu ei olisikaan ”yllätys”. No, neukkula nyt sitten myös yllätti barbaarisella tavalla.

John Quiman

Ukrainasta on lähtenyt miljoonaluvuin ihmisiä pakoon Venäjän ”oikeudenmukaista ja kunniallista rauhanturvaoperaatiota”.

Jostain syystä myös Venäjältä on lähtenyt miljoonaluvuin ihmisiä ulkomaille karkuun Venäjän politiikkaa ”oikeudenmukaisen ja kunniallisen rauhanturvaoperaation” vuoksi.

Jostain syystä Venäjällä saa kymmenen viisitoista vuotta vankeutta, jos arvostelee ”oikeudenmukaista ja kunniallista rauhanturvaoperaatiota”.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
NATO hysterian kallis hinta

Tämä on totta.
Mutta pidetään mielessä että Zelensky kieli hetsi konfliktin alettua kaikki muut mediat paitsi valtion virallisen uutismedian. Samalla kertaa myös kaikki oppositiopuollueet kiellettiin. Ja näiden henkilöunta/jäsenistö julistettiin terroristeiksi.
Olisikohan sillä jotain tekemistä sen kanssa että 11:sta puolueen- ja muiden madioiden edustajat pakenivat maasta?

Runtiti-pou

Vihollisen viides kokonna yleensä laitetaan sodan aikana turvasäilöön tai ainakin hiljennetään

Ilkka Forsten

Sanot siis epäsuorasti että miljoonat pakolaiset ukrainasta, ovatkin puoluejäseniä ja median edustajia. Niin näyttää olevan, Suomeenkin on tullut ihan kapaloikäisiä puolueaktiiveja ja heidän media(iso)vanhempiaan.

Olitko yhtä kriittinen vuonna 2015 kun geelipellet lampsi Torniosta rajan yli, vai kannoitko heidän laukkujaan VOK:n uumeniin ?

Se että Zelensky kielsi muut kuin valtion viralliset mediat, johtuu vain ja ainoastaan siitä ettei ryssän media voi tuottaa propagandaansa, joka on nyt kovin kevyeksi havaittua huttua, joskin itärajan takana täyttä asiaa. Antaako putinin hallinto ukrainalle mahdollisuuden sanoa jotain asiaan liittyen, ja jos ei, miksi et koe sitä ongelmaksi ?

Runtiti-pou

Eli te Putinin puppugeneraattorit julistatte SUomen sellaiseksi, kun Natoa on haettu tai liitytään

Ilmari

Tämä on niin paksua Putin-propagandaa ettei se mene kenellekään läpi. Venäjän kannattaisi lakata maksamasta palkkaa Zardexille

Kata

Juu siinä oli taas kaksi elokapinaälykköä tien poskessa ja ah niin rohkeita oikein keskisormea näytettiin ja oltiin kansainvälisiä mutta mitään perusteluja ei taaskaan tullut noihin väitteisiinsä.Yhtä tollo kuin viime kerralla typykkä kun Sebu kysyi mitä pitäisi muuttaa ilmaston vuoksi niin kirkkaasti:”Kaikkea!”
”Aika on lopussa” 😀
Aikuisten,myös mukana olevien harmaapäiden kouluttamia lapsia joilla käsitys kaikesta…on täysin sekaisin!

Lapsi-ja nuorisoaivopesua.14.5. sitten lasten elokemut.Voi luoja!

Tuumailija

Ei taida tytö osata kunnola suomen kieli, joten lukutaito voi olla heikoissa kantimissa samoin kuin luetun käsittäminen.

Mutta nämä edustavat sitä samaa raketti insinöörien porukkaa kuin idästä ja etelästä tulleet, jotka sluibailevat vain muiden kukkarolla ja kehtaavat vielä vinoilla kantaväestölle/veronmaksajille (isolle osalle kyllä aiheesta kun tukevat ja ”ymmärätävät” näitä).

Sebulla on kyllä hyviä videoita, nostaa esille sellaisia asioita joista tavan kansa (7:n lukijat) ovat pihalla kuin lumiukot.

Ei keloapinoita kiinnosta ulkomaiset kaivokset suomessa, niiden päästöt ja ympäristöhaitat, suunnitelmat pohjavesien omistussuhteen muuttamisesta kaupalliseksi, maahantulijoiden humanitaarinen ylikulutus joka rahoitetaan yhteiskunnan varoilla.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Tuumailija
Kata

Juu näinpä.Pakko taas sanoa että ”everything woke turns to s**t…”

Kata

Oli kyllä niin suurta myötähäpeää noita kahta palluraista kohtaan…ihan sekoja!Vähän hoono soomi olisko naapurista vai…?Niin polleeta ollaan 😀 Äitinsä ovat tänään ylpeitä jos näkivät ihqut tyttärensä tai ”henkilöt” voi niin nasseina!