Muu maailma

Amerikka: Kommunisti opettaja oli kertonut oppilailleen heteroksi tunnustautumisen olevan loukkaavaa

Kuva: Instagram / Jan Golash.

Kyseinen opettaja käyttää avoimesti asemaansa aivopestäkseen nuoria äärivasemmistolaisuuteen.

Avoimesti kommunistiksi tunnustautuva opettaja Amerikan Seattlessa oli sanonut teini-ikäisille oppilailleen, että heteroksi tunnustautuminen on loukkaavaa.

Golash oli antanut tehtäväksi oppilailleen täyttää ”sosiaalisen identiteetin pyörän” tehtäväpaperille, jossa oppilaiden piti kertoa identiteettinsä, kuten rotunsa, sukupuolensa seksuaalisen suuntautumisensa jne. jotta he voisivat tietää, ”ovatko he yhteiskunnassa ansaitsemattomassa etuoikeuden vai sorron asemassa.”

Eräs 15-vuotias oli kirjannut seksuaaliseksi suuntautumisekseen heteron, (engl. ”straight”) mistä Golash ei pitänyt. Opettaja oli sitten selittänyt, kuinka pitää käyttää vähemmän loukkaavaa termiä, koska sana ”straight” tarkoittaa kirjaimellisesti suoraa ja näin ollen ei-heteroksi tunnustautuminen vihjaa, että olisi ”crooked,” eli vääntynyt.

Pikkumainen kommunisti on myös aiemmin antanut eräälle oppilaalleen hylätyn tuloksen eräästä kokeesta tämän kirjoitettua, että miehet eivät voi tulla raskaaksi tai saada kuukautisia. Golashin tiedetään lisäksi käyttävän sosiaalisen median kuvassaan AFA:n logoa.

Lähde: Breitbart

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Ongelman poistoon Hadamar Aktion T4.

John Quiman

Nyt on opettajinakin sekopäitä, jotka ennen laitettiin hoitoon.